Ένα καλό κομμάτι μοσχαριού, ψήνεται αργά στον φούρνο ώσπου να αποκτήσει τραγανή κρούστα εξωτερικά και ροζ, τρυφερή καρδιά.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Ζουμερό ροστ μπιφ (Roast Beef)
Ένα καλό κομμάτι μοσχαριού, ψήνεται αργά στον φούρνο ώσπου να αποκτήσει τραγανή κρούστα εξωτερικά και ροζ, τρυφερή καρδιά.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Ζουμερό ροστ μπιφ (Roast Beef)