Η συγκεκριμένη τεχνική του smashed burger, που έχει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως, γεννήθηκε τυχαία σε ένα εστιατόριο στο Κεντάκι των ΗΠΑ. Ο Bill Culvertson, ιδιοκτήτης του εστιατορίου, παρατήρησε ότι όταν ένας υπάλληλος πίεζε τα μπιφτέκια με μια κονσέρβα φασόλια, ενώ τα έψηνε, αυτά γινόντουσαν απίστευτα γευστικά.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Ζουμερό smashed burger

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube