Μονόδρομο χαρακτήρισε για την ΑΕΚ Betsson ο Ηλίας Ζούρος την όσο τη δυνατόν καλύτερη πορεία της πλέον στο πρωτάθλημα, μετά τον μαθηματικό αποκλεισμό από το BCL.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του αγώνα της ομάδας του με τον Προμηθέα, το Σάββατο (9/3, 20:00), στις οποίες στάθηκε στο ότι το παιχνίδι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων είναι κεκλεισμένων των θυρών (ελέω της τιμωρίας του «δικεφάλου» από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Aktor).

«Η καλύτερη δυνατή πορεία μας στο Πρωτάθλημα αποτελεί πλέον μονόδρομο. Ως εκ τούτου, είμαστε υποχρεωμένοι, όπως κάναμε και στην Πυλαία, να εμφανίσουμε στο γήπεδο το καλό μας πρόσωπο και να δείξουμε συγκέντρωση και συνέπεια στο πλάνο μας επί σαράντα λεπτά».

Η απουσία του κόσμου μας, για άλλη μία φορά εξαιτίας τιμωρίας, αποτελεί για μας μειονέκτημα. Ωστόσο, όπως έχουμε ξαναπεί, ανεξάρτητα από συνθήκες θα προσπαθήσουμε για τη νίκη
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών

TAGS: A.E.K.