Stoiximan Super League

Tέλος ο Φερέρ!

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Λορένσο Σέρα Φερέρ. Ο Ισπανός τεχνικός συμφώνησε με τη διοίκηση της ΠΑΕ και πιο συγκεκριμένα με τον Ντέμη Νικολαΐδη, τη λύση της συνεργασίας τους. Την ευθύνη της ομάδας, μέχρι νεωτέρας, θα έχει ο Νίκος Κωστένογλου, που η «Original» για την απομάκρυνση του Φερέρ.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Λορένσο Σέρα Φερέρ. Ο Ισπανός τεχνικός συμφώνησε με τη διοίκηση της ΠΑΕ και πιο συγκεκριμένα με τον Ντέμη Νικολαΐδη, τη λύση της συνεργασίας τους. Την ευθύνη της ομάδας, μέχρι νεωτέρας, θα έχει ο Νίκος Κωστένογλου, που δήλωσε: «Δεν έχω φόβο. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι». Ο τελευταίος θα βρίσκεται στον πάγκο της "Ένωσης" και στην αναμέτρηση με τη Χετάφε την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, για τους "32" του Κυπέλλου UEFA. «Αναγνώρισε ένα από τα λάθη του ο Ντέμης», αναφέρει η «Original» για την απομάκρυνση του Φερέρ.

Παρελθόν ο Φερέρ

Η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ειδικά το τελευταίο διάστημα, αλλά και η συμπεριφορά του Λορένσο Σέρα Φερέρ, που φαινόταν να μην αναγνωρίζει τα λάθη του και να μην αποδέχεται την κριτική, φαίνεται πως αποτέλεσαν την αιτία για να αποφασίσει η διοίκηση της ΑΕΚ να τερματίσει τη συνεργασία της με τον προπονητή, περίπου ένα χρόνο μετά την ανανέωσή της έως το 2011. Συν τοις άλλοις, ο Φερέρ είχε χάσει πλέον την επαφή με την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ύψος της αποζημίωσης που θα πάρει ο απερχόμενος προπονητής. Οι πρώτες εκτιμήσεις "μιλούν"για επταψήφιο αριθμό! Το θέμα έχει περάσει στους δικηγόρους των δύο πλευρών, καθώς ό,τι είχαν να πουν Νικολαΐδης και Φερέρ το είπαν...

Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ αποχαιρετά την ΑΕΚ με απολογισμό 39 νικών,12 ισοπαλιών και 20 ηττών σε 71 αγώνες. Όσον αφορά στη διάδοχη κατάσταση, τα πάντα είναι ακόμη ρευστά. Δεν αποκλείεται ο Νίκος Κωστένογλου-με πιθανή συνδρομή του Τόνι Σαβέφσκι-να παραμείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος της περιόδου, όταν και θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές στην αγορά των προπονητών.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x