Stoiximan Super League

Δεν τη γλίτωσε…

Ο ασταμάτητος χιονιάς… παρέσυρε και το γήπεδο του Περιστερίου και μαζί την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Έτσι, λοιπόν, ο αγώνας αναβλήθηκε. Μεγάλος «άτυχος» της χθεσινής (17/2) κακοκαιρίας, ο Σωτήρης Νίνης που αναμενόταν να φορέσει για πρώτη φορά φέτος φανέλα βασικού… Μόνο η νίκη στο μυαλό των «πρασίνων» για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τους Περιστεριώτες. Διψασμένος ο Μανούτσο . «Φεύγουν» τα εισιτήρια για Ρέιντζερς. ««Να πετύχουμε 1 ή 2 γκολ στη Λεωφόρο» τα του τεχνικού των Σκωτσέζων, Γουόλτερ Σμιθ.

Ο ασταμάτητος χιονιάς… παρέσυρε και το γήπεδο του Περιστερίου και μαζί την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Έτσι, λοιπόν, ο αγώνας αναβλήθηκε. Μεγάλος «άτυχος» της χθεσινής (17/2) κακοκαιρίας, ο Σωτήρης Νίνης που αναμενόταν να φορέσει για πρώτη φορά φέτος φανέλα βασικού… Μόνο η νίκη στο μυαλό των «πρασίνων» για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τους Περιστεριώτες. Διψασμένος ο Μανούτσο. «Φεύγουν» τα εισιτήρια για Ρέιντζερς. ««Να πετύχουμε 1 ή 2 γκολ στη Λεωφόρο» τα λόγια του τεχνικού των Σκωτσέζων, Γουόλτερ Σμιθ.

Αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Ο ασταμάτητος χιονιάς… παρέσυρε και το γήπεδο του Περιστερίου και μαζί την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Έτσι, λοιπόν, ο αγώνας αναβλήθηκε. Συγκεκριμένα, η χιονόπτωση δεν άφησε περιθώρια στον διαιτητή Κουκουλάκη, που βγήκε δύο φορές να εξετάσει τον αγωνιστικό χώρο (18:00 και 19:00) και αποφάσισε να παρατείνει την αναμέτρηση...

«Άτυχος» ο Νίνης…

Με την τύχη του θα πρέπει να τα έχει βάλει ο Σωτήρης Νίνης. Η ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό από τον προπονητή του, ήρθε αλλά του… τα χάλασαν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ο Ζοσέ Πεσέιρο αποφάσισε να του δώσει φανέλα βασικού στο χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο, όμως η αναβολή του παιχνιδιού στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο στη πρώτη φετινή συμμετοχή του πιτσιρικά (ως βασικός). Ενδιαφέρον, λοιπόν, θα έχει να δούμε αν ο Πορτογάλος τεχνικός εμμείνει στην απόφαση του και τον ξεκινήσει βασικό τη μέρα που θα αποφασιστεί να διοργανωθεί ο συγκεκριμένος αγώνας ή τουλάχιστον η επόμενη αναμέτρηση της ομάδας.

Βλέπει Ρέιντζερς

Η αναμέτρηση απέναντι στον Ατρόμητο δεν θα διεξαχθεί ούτε τη Δευτέρα και θα οριστεί νά ημερομηνία διεξαγωγής εντός 15 ημερών. Συνεπώς όλοι στον Παναθηναϊκό σκέφτονται από τώρα τη ρεβάνς της προσεχούς Πέμπτης απέναντι στη Ρέιντζερς για τους "32" του Κυπέλλου UEFA. Σε αυτόν τον αγώνα ο Νίκος Σπυρόπουλος-που θα έκανε ντεμπούτο απέναντι στον Ατρόμητο, αλλά του τα χάλασε ο καιρός-δεν υπολογίζεται, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Αντίθετα ενδέχεται να περιληφθεί στην αποστολή για πρώτη φορά ο διψασμένος Μανούτσο Γκονσάλβες. Όσον αφορά στους Μάτος, Νίλσον και Σαριέγκι, που είχαν μείνει εκτός αποστολής για το ματς με τον Ατρόμητο, υπολογίζεται και πάλι. Ο πρώτος έχει κάποιες μικροενοχλήσεις, αλλά δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό και αναμένεται να είναι βασικός.

«Φεύγουν» τα εισιτήρια

Όλα δείχνουν πως το «Απόστολος Νικολαΐδης» την Πέμπτη στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «32» του Κυπέλλου UEFA θα είναι κατάμεστο. Ήδη ο ρυθμός προπώλησης των εισιτηρίων είναι έντονος, αν και αρκετές θέσεις θα μείνουν αναγκαστικά κενές λόγω της παρουσίας Σκωτσέζων φιλάθλων στη θύρα 6.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης- Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x