Stoiximan Super League

Σάντος: «Θετικό το τεστ»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος, λίγο μετά το ματς με την Πόρτο. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν στάθηκε στην ήττα, αλλά στην απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος, λίγο μετά το ματς με την Πόρτο. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν στάθηκε στην ήττα, αλλά στην εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του.

«Σίγουρα δεν μας αρέσει να χάνουμε. Υπήρξαν, όμως, θετικά στοιχεία που είχαμε στην εμφάνισή μας. Καταφέραμε να βγάλουμε πράγματα της προπόνησης στο παιχνίδι. Κάποια τα κάναμε καλά, κάποια άλλα λιγότερο καλά. Πρέπει να είμαστε μια ομάδα που θα έχει τη μέγιστη φιλοδοξία, που στα 90 λεπτά θα σέβεται τον αντίπαλό της, ανεξάρτητα από τη δυναμικότητά του, και θα θέλει να κερδίσει. Το τεστ ήταν θετικό», τα πρώτα λόγια του.

Τα πράγματα που κρατάει ο Πορτογάλος τεχνικός από τον σημερινό αγώνα είναι τα εξής: «Την οργάνωσή μας, τον τρόπο που κυκλοφορήσαμε την μπάλα, το ότι είχαμε κατοχή, παρότι ο αντίπαλος ήταν δυνατός και πιεστικός. Ακόμη, το ότι, παρότι δεχτήκαμε γκολ γρήγορα, διατηρήσαμε τη φιλοσοφία μας και είχαμε την ηρεμία να δημιουργήσουμε φάσεις για να ισοφαρίσουμε. Σε ό,τι δεν πήγαμε καλά, έχουμε το χρόνο να δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε. Τα φιλικά, άλλωστε, γι΄ αυτό είναι. Είμαστε στο 40% της ετοιμότητάς μας, τίποτε παραπάνω. Έχουμε να βελτιωθούμε ακόμη».

Και κατέληξε λέγοντας: «Μας έλειψε ίσως το πολύ πάθος. Η επιθετικότητα, το να πηγαίνουμε δυνατά στη φάση και η μέγιστη συγκέντρωση. Να είμαστε, δηλαδή, εδώ, να σκεφτόμαστε το παιχνίδι και τίποτα άλλο. Χρειάζεται να εξαλείψουμε τον πεσιμισμό, που κατά την άποψή μου υπάρχει στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας, και όταν κάτι κάνουμε λάθος, να πεισμώνουμε και να παλεύουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κρητικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x