Stoiximan Super League

Μπλένχιο ο… «εκλεκτός»

Μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του Γκάμπριελ, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη στελέχωση της αμυντικής του γραμμής. Πρώτος στη λίστα και πιο εφικτή περίπτωση προβάλλεται αυτή του Χουάν Κάρλος Μπλένχιο. Οι επαφές με τη Τίγκρε έχουν αρχίσει, αλλά παράλληλα εξετάζεται και άλλη, «δυνατή» λύση σέντερ μπακ. Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Τζεμπούρ, το θέμα «κολλά» στον… Ν’ Ντόι. Με Σαρλερουά τα αποκαλυπτήρια στο ΟΑΚΑ. «Σωσίβιο η μεταγραφή μου στην Ουέλβα», δήλωσε στην «As» ο Νασίφ Μόρις. «Κρούση» του «τριφυλλιού» υποστήριξε πως απέρριψε ο ο Τεν Κάτε.

Μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του Γκάμπριελ, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη στελέχωση της αμυντικής του γραμμής. Πρώτος στη λίστα και πιο εφικτή περίπτωση προβάλλεται αυτή του Χουάν Κάρλος Μπλένχιο. Οι επαφές με τη Τίγκρε έχουν αρχίσει, αλλά παράλληλα εξετάζεται και άλλη, «δυνατή» λύση σέντερ μπακ. Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Τζεμπούρ, το θέμα «κολλά» στον… Ν’ Ντόι. Με Σαρλερουά τα αποκαλυπτήρια στο ΟΑΚΑ. «Σωσίβιο η μεταγραφή μου στην Ουέλβα», δήλωσε στην «As» ο Νασίφ Μόρις. «Κρούση» του «τριφυλλιού» υποστήριξε πως απέρριψε ο Λούκας Μπάριος. «Ζιλμπέρτο ο ηγέτης μας», τόνισε ο Τεν Κάτε.

Πρώτος στη λίστα ο Μπλένχιο

Στην απόκτηση του Χουάν Κάρλος Μπλένχιο, για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, εστιάζουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός άσος αποτελεί εισήγηση του Χουάν Ραμόν Ρότσα, όταν ο δεύτερος βρισκόταν στη λατινική Αμερική και αναζητούσε παίκτες, και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πρώτες επαφές με τη Τίγκρε έχουν ξεκινήσει. Η ολοκλήρωση της υπόθεσης βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στα χέρια των «πράσινων», μια και οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας από την Αργεντινή δεν κρίνονται υπερβολικές.

Πέραν αυτού, εξετάζεται και η περίπτωση ενός «δυνατού» ονόματος, το οποίο ωστόσο κρατείτε ως… επτασφράγιστο μυστικό. Όσον αφορά τον αμυντικό της Σαν Λορέντζο, Τζόναθαν Μποτινέλι, το ενδιαφέρον φαίνεται πως θα αποσυρθεί, καθώς τα 4 εκατ. ευρώ που ζητά η ομάδα της Αργεντινής δεν πρόκειται να δοθούν.

Και τυπικά «πράσινος»

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκάμπριελ στον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ υπέγραψε χθες συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και, πλέον, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες (να σταλθούν κάποια έγγραφα) με τη Φλουμινένσε για να γνωστοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας του με το «τριφύλλι». Την πρώτη χρονιά ο 27χρονος άσος θα αμείβεται με 500.000 ευρώ και ανά σεζόν οι απολαβές του θα αυξάνονται κατά 50.000 ευρώ (θα φτάσει δηλαδή τις 650.000 ευρώ). Μάλιστα, υπάρχει και μπόνους συμμετοχών. Αν συμπληρώσει 20 αγώνες θα εισπράξει συν 150.000 ευρώ.

50-50 για Τζεμπούρ

Ούτε η χθεσινή (18/7) έβγαλε οριστική εξέλιξη για τον Ρέφικ Τζεμπούρ. Ο Κώστας Αντωνίου μίλησε με το στέλεχος του Πανιωνίου, Γιώργο Τσέλιο και νεότερα αναμένουμε ως την ερχόμενη Δευτέρα. Το πρόβλημα στην όλη υπόθεση έχει να κάνει με τον Ντάμε Ν’ Ντόι. Οι «κυανέρυθροι» δέχτηκαν να χαμηλώσουν τις απαιτήσεις στα 2 εκατ. ευρώ (ζητούσαν 3 εκατ.) συν ελεύθερο τον Σενεγαλέζο άσο, με οψιόν 1 εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση δηλαδή που οι «πράσινοι» θέλουν να τον πάρουν πίσω, να καταβάλλουν αυτό το ποσό… Η αντιπρόταση του «τριφυλλιού» φαίνεται πως είναι μικρότερη και επομένως το σίριαλ πήρε παράταση για λίγες μέρες ακόμη. Για τον Χέσκεϊ επιβεβαιώνεται πως έχει προταθεί, «πράσινοι» έχουν προσεγγίσει τον Άγγλο φορ αλλά ως εκεί. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο...

Μόρις: «Σωσίβιο η μεταγραφή μου στην Ουέλβα»

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη μεταγραφή του στην Ρεκρεατίβο Ουέλβα, εμφανίστηκε ο Νασίφ Μόρις. Με δηλώσεις του στην «As», ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός χαρακτήρισε τον δανεισμό του (για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς για άλλα τρία) σωσίβιο στην καριέρα του: «Είμαι ευχαριστημένος που θα αγωνιστώ σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Θα παίξω σε ένα από τα 2-3 καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Θα αντιμετωπίσω κάποιους από τους καλύτερους παίκτες. Για εμένα η μεταγραφή μου στην Ουέλβα είναι σωσίβιο. Θα τη βοηθήσω στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή», τα λόγια του Μόρις.

Φιλικό με Σαρλερουά

Η Μπόκα μπορεί να μην έρθει, αλλά η προβλεπόμενη μέρα θα μείνει ίδια. Αντί, λοιπον, της ιστορικής ομάδας από την Αργεντινή, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στις 24/7 (21:45) τη βελγική Σαρλερουά: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι συμφώνησε για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με αντίπαλο την Βελγική ομάδα Σαρλερουά. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη, 24 Ιουλίου στις 21:45», η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

* Oι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην χθεσινή πρωινή προπόνηση ξεκίνησαν με ζέσταμα και κοιλιακούς ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις αποκατάστασης και ενδυνάμωσης. Ο Κλέιτον προπονήθηκε ατομικά. Στο απογευματινό πρόγραμμα οι “πράσινοι” ξεκίνησαν με ζέσταμα και στην συνέχεια δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με τελειώματα. Ο Γιάννης Γκούμας στην απογευματινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x