Stoiximan Super League

ΟΦΗ: Τέλος ο Στράκα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ αποτελεί ο Φράντισεκ Στράκα. Ο Τσέχος τεχνικός επέστρεψε στο Ηράκλειο από την Πράγα, όπου είχε μεταβεί για την παρουσίαση του βιβλίου του, και ενημερώθηκε ότι η συνεργασία του με την ομάδα της Κρήτης τερματίζεται. Αφήνει τον ΟΦΗ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς νίκη και με μόλις 4 βαθμούς, μετά από 8 αγωνιστικές. «Έχουμε περάσει δύσκολα και στο παρελθόν, αλλά όχι τόσο. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου», τόνισε ο Παύλος Αδάμος, που αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας την ευθύνη της ομάδας.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ αποτελεί ο Φράντισεκ Στράκα. Ο Τσέχος τεχνικός επέστρεψε στο Ηράκλειο από την Πράγα, όπου είχε μεταβεί για την παρουσίαση του βιβλίου του, και ενημερώθηκε ότι η συνεργασία του με την ομάδα της Κρήτης τερματίζεται. Αφήνει τον ΟΦΗ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς νίκη και με μόλις 4 βαθμούς, μετά από 8 αγωνιστικές.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης συνέντευξη Τύπου το «παρών» έδωσε ο Παύλος Αδάμος, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα πρώτου προπονητή μέχρι να βρεθεί μια μόνιμη λύση. «Η ψυχολογία της ομάδας είναι πολύ πεσμένη και πρέπει να ανεβάσουμε τους παίκτες. Η αποστολή μας στις Σέρρες είναι πολύ δύσκολη», τόνισε και πρόσθεσε: «Είμαι εδώ 14 χρόνια και έχω ζήσει καλές και κακές στιγμές. Θέλω να μεταφέρω στον κόσμο το μήνυμα να μας βοηθήσει στον Γολγοθά που έχει μπροστά της. Πρώτη φορά ζω αυτήν την κατάσταση. Τέτοιο κλίμα δεν έχω ξαναζήσει αν και έχουμε περάσει και στο παρελθόν δύσκολες στιγμές. Δεν γίνεται από την μια Κυριακή στην άλλη οι παίκτες να έχουν ξεχάσει το ποδόσφαιρο. Με τόσα προβλήματα που υπάρχουν, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, έχουν τις ευθύνες τους και οι ποδοσφαιριστές. Ο απλός κόσμος πρέπει να μας στηρίξει».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο υπηρεσιακός τεχνικός τόνισε πως προσανατολίζεται σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. «Σίγουρα θα αλλάξουν κάποια πράγματα και θα δούμε ποια θα είναι αυτά. Υπάρχουν προπονήσεις και πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ψυχολογία που δεν βρίσκεται και στο καλύτερο σημείο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x