Γιάννης Κυφωνίδης

Να δείξει επιτέλους κάτι

Οι αγωνιστικές περνούν, η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας, δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο που θα κάνει τους φίλους της να χαμογελάσουν και Κυριακή με Κυριακή βλέπει τον Ολυμπιακό να απομακρύνεται. Κι αυτό –τούτη τη στιγμή- είναι το λιγότερο. Απομακρύνεται και ο ΠΑΟΚ. Και αν σήμερα δεν νικήσει στη Λιβαδειά, ποιος ξέρει; Ίσως να απομακρυνθεί και η Ξάνθη. Ίσως και να την περάσουν ο Άρης ή ο Εργοτέλης ή –ακόμα- κι ο Πανθρακικός. Κάτι περισσότερο από αναγκαία είναι λοιπόν η νίκη στο σημερινό ματς.

Οι αγωνιστικές περνούν, η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας, δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο που θα κάνει τους φίλους της να χαμογελάσουν και Κυριακή με Κυριακή βλέπει τον Ολυμπιακό να απομακρύνεται. Κι αυτό –τούτη τη στιγμή- είναι το λιγότερο. Απομακρύνεται και ο ΠΑΟΚ. Και αν σήμερα δεν νικήσει στη Λιβαδειά, ποιος ξέρει; Ίσως να απομακρυνθεί και η Ξάνθη. Ίσως και να την περάσουν ο Άρης ή ο Εργοτέλης ή –ακόμα- κι ο Πανθρακικός. Κάτι περισσότερο από αναγκαία είναι λοιπόν η νίκη στο σημερινό ματς.

Και μία καλύτερη εμφάνιση. Ακόμα κι αν η αλλαγή προπονητή έχει ηρεμήσει –σχετικά- τα πράγματα, δεν είναι δυνατόν μετά το τέλος των σημερινών αγώνων να βρεθεί η ομάδα στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτό να περάσει έτσι. Θα… τραυματίσει κι άλλο την ψυχολογία του κόσμου της, όσο καλή διάθεση και να έχει. Πόσα να αντέξει κι αυτό; Σε μία εβδομάδα που είδε τον Παναθηναϊκό να νικάει εκτός έδρας την Ίντερ με 1-0 και τον Ολυμπιακό να συντρίβει την Μπενφίκα με 5-1, με την ΑΕΚ να είναι αποκλεισμένη από την Ευρώπη από τον Αύγουστο, ο κόσμος της ΑΕΚ δεν έχει καν όρεξη να μιλάει για μπάλα. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας λοιπόν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι παίκτες του καλούνται να πάρουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Οι φίλοι της ομάδας είναι ακόμα δίπλα της. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν νωρίς χθες και σίγουρα θα τελείωναν ακόμα κι αν ήταν άλλα τόσα. Η στήριξη υπάρχει αλλά κι αυτοί οι άνθρωποι ελπίζουν να κάνουν χαρούμενοι το ταξίδι της επιστροφής.

Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν στο μυαλό τους κι αυτόν τον κόσμο που σε δύσκολες εποχές πληρώνει συνέχεια για την αγάπη του κι ας μην πληρώνεται από την απόδοση και τα αποτελέσματά της. Αυτή τη στιγμή κάνουν το ταξίδι χωρίς να ξέρουν καν αν η ομάδα τους μπορεί να νικήσει. Όχι ότι και γι’ αυτούς που θα μείνουν σπίτι τους να το δουν δεν χρειάζεται υπομονή. Η φετινή ΑΕΚ –μέχρι τώρα- είναι τόσο κακή, που ακόμα και η θέαση των αγώνων της από την τηλεόραση μοιάζει με καταναγκαστικά έργα. Ελπίζω τα μαθήματα του Μπάγεβιτς όλη την εβδομάδα και το φιλότιμο που έχουν οι παίκτες να δώσουν λίγη χαρά στον κόσμο αυτό.

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

Να σου πω Γιάννη, σήμερα είπες για τον Παπάζογλου.
Που μπορώ να δω πληροφορίες για τα συμβόλαια των παικτών όπως π.χ. πότε λήγουν
κατ' αρχήν της ΑΕΚ, 2)της Ελλάδας (superleague) 3) άλλων χωρών

Σε ευχαριστώ και καλή δύναμη!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Στο tranfermarkt.de νομίζω ότι θα βρεις αυτά που θέλεις.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ,

"ΑΣΧΗΜΟ" 2ΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ...2ΗΜΕΡΟ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑΣ...ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ -ΟΣΟ ΤΥΧΕΡΕΣ Κ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ-, ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΗΚΟΤΑΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ Κ ΚΡΕΒΑΤΙΑ,ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ Κ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ,ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΟ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΙΟΥΛΙΟ-ΑΥΓΟΥΣΤΟ Κ ΟΧΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ...ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ Κ Ο ΚΟΛΛΙΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ.ΑΠΟΡΩ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΑΝΕ Η ΟΜΑΔΑ? Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΓΑΝΕ Κ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ? ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Κ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ.ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΘΕΛΩ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΠΛΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΡΙΧΙΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ (ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ WIND ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΘΕΛΩ) . ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΗ ΜΟΙΑΖΕΙ Η 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2006 (ΑΕΚ-ΜΙΛΑΝ 1-0)?ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Κ ΠΟΣΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ??? ΑΡΑΓΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΣΟ ΑΠΕΧΕΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΕΥΡΩΠΗ?

**ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΧΡΗΜΑ, ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ Κ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΦΥΣΙΚΑ Κ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΝΕ...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν νομίζω ότι είναι ανάγκη να προσθέσω τίποτα.

Kαλησπέρα σας κύριε Γιάννη
Καταλαβαίνω ότι το προηγούμενο Mail που σας έστειλα μπορεί να σας φάνηκε κάπως αστείο θέλω όμως να γνωρίζεται ότι η επιλογή των παικτών εκείνων έγινε μετά από αναζήτηση 4 εβδομάδων και σύμφωνα με τη γνώμη ειδικών(ο θειος μου τυχαίνει να εργάζεται ως σκαουτερ της Μπορούσια του Γλαντμπαχ)
Το θέμα όμως του Mail δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι έχω κάποιες ερωτήσεις να σας κάνω περί της ΑΕΚ.
Πριν από λίγες μέρες ο αξιότιμος Team Manager της ΑΕΚ κύριος Μανωλας έβαλε τέλος στα σενάρια περί μεταγραφών κάτι που πιστεύω ότι κανένας φίλος της ΑΕΚ δεν πίστεψε. Επίσης δήλωσε ότι υπάρχει απεριόριστη στήριξη του παρών υλικού. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μην γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο? Αν ναι ,πως μπορεί ο κύριος Μπάγιεβιτς να διαχειριστεί το υλικό που έχει στη διάθεση του και τι μπορεί να αλλάξει στην ενδεκάδα στην παρούσα αυτή φάση? Αν τελικά είναι να γίνουν μεταγραφές , με ποιους παίκτες έχει έρθει σε επαφή η ομάδα και σε τι μπορεί να βοηθήσουν αυτοί?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
Νίκος

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν μλου φάνηκε καθόλου αστείο φίλε Νίκο, απλώς υπήρχε πολλή δουλειά τις προηγούμενες μέρες με αποτέλεσμα να σταματήσω για λίγες μέρες να δημοσιεύω επιστολές και ζητώ συγνώμη γι’ αυτό. Τον Γενάρη δεν θα γίνουν πολλές μεταγραφές και αυτό που θα κάνουν στην ΑΕΚ είναι βρουν παίκτες και να καλύψουν τα κενά στα άκρα. Ακόμα επαφές προχωρημένες δεν υπάρχουν.

Φίλε μου Γιάννη επειδή βλέπω ότι αρχίζεις πάλι και μας τα γυρνάς σιγά σιγά περί Μανωλά και δηλώσεων ότι δεν υπάρχει κανένα μεταγραφικό θέμα και απόλυτη στήριξη στους ποδοσφαιριστές, κάτι που τους ικανοποίησε και τους γέμισε όρεξη για δουλειά και κουράγιο για την συνέχεια., προσέξτε γιατί αυτή τη φορά δεν θα σας σώσει κανείς, ούτε ο Μπάγεβιτς, ούτε κανένας άλλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάντε κριτική επιτέλους, απαιτείστε μεταγραφές, πιέστε με την δύναμη της πένας σας, δεν βλέπετε που έχετε καταντήσει την ΑΕΚΑΡΑ, όταν οι άλλοι θριαμβεύουν εμείς μαθαίνουμε στους παίκτες μας κοντρόλ και πάσες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έλεος, σταματήστε πια το σκύψιμο δεν θα σας μαλώσει κανείς, φωνάξτε – γράψτε – απαιτείστε μεταγραφές εδώ και τώρα, αν δεν μπορούν ή δεν έχουν να φύγουν!!!!!
Με τους παίκτες που έχουμε δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε την υπέρβαση θα είμαστε μια ζωή το Αεκάκι, δεν το βλέπετε εσείς οι έμπειροι ρεπόρτερ!!!!!

Μας γεμίσατε παραμύθι όλα αυτά τα χρόνια δεν χορτάσατε, σταματήστε πια, βοηθήστε μας!!!

Ξέρεις τι ένιωσαν όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αυτή τη εβδομάδα, το απόλυτο ξενέρωμα φίλε μου, μελαγχολία, πίκρα και λύπη για την τωρινή κατάσταση της ΑΕΚ.

Μια ΑΕΚ που ξεκινούσε η ποδοσφαιρική χρονιά και θεωρούσαμε δεδομένο ότι θα παίζει στην Ευρώπη την άνοιξη, σίγουρη στους 16 του Κυπελλούχων ή ακόμη καλύτερα στους 8 και βλέπουμε. Μία ΑΕΚ στην 34 θέση της UEFA και τώρα 83 και του χρόνου μετά την φετινή καταπληκτική πορεία ποιος ξέρει. Ένα μόνο θα σου πω μας έχει περάσει μια ομάδα που λέγεται Dnipro Dnipropetrovsk

Η απόλυτη μιζέρια, μια μιζέρια για την οποία φταίνε όλοι, διοίκηση, παίκτες, εμείς οι φίλαθλοι αλλά και εσείς γιατί ενώ βλέπατε δεν μιλούσατε.

Και τώρα που πιάσαμε πάτο συνεχίζετε στο ίδιο μοτίβο περιμένετε από τον Μπάγεβιτς να κάνει το κάρβουνο χρυσάφι, δεν γίνονται θαύματα φίλε μου, σου το είχα ξαναπεί, όταν ο Μπάγεβιτς έπαιρνε πρωταθλήματα είχε το καλύτερο υλικό που υπήρχε τότε στην Ελλάδα και όχι μετριότητες!!!!!
Τον ταλαντούχο παίκτη ένας καλός προπονητής τον κάνει παικταρά , τον μέτριο καλό και οι μεγάλες ομάδες θέλουν παικταράδες καταλάβετέ το επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πότε επιτέλους θα δούμε από δημοσιογράφο της ΑΕΚ ένα πρωτοσέλιδο σαν αυτό, «Ή ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ Η’ ΦΕΥΓΕΤΕ», αλλά όχι μη χαλάσουμε τη ψυχολογία των παιδιών και μας πάθουν τίποτα, δεν πρέπει να πιέζουμε τα παιδιά, άλλωστε για μερικές εκαντοντάδες ψωροχιλιάδες ευρώ δουλεύουνε!!!!
Κυφωνίδη πες και στους συναδέλφους σου, που κάθεστε εκεί στην συνέντευξη τύπου δίπλα δίπλα, ότι το κουτόχορτο μας τελείωσε, αν μπορείτε ασκείστε κριτική διαφορετικά καταθέστε τις πένες σας.
Για να μας μεταφέρετε δηλώσεις χρειάζεται απλά ένα μαγνητόφωνο και το κάνει ο οποιοσδήποτε, δεν είναι απαραίτητο να είσαι δημοσιογράφος.

Γιάννης από Λαμία

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Εγώ έγραψα φίλε μου ότι οι δηλώσεις αυτές βοηθούν τους παίκτες, δεν νομίζω να έγραψα ότι δεν θέλει μεταγραφές. Δεν θέλω να με σώσει κανένας Μπάγεβιτς, ούτε κανένας άλλος. Ο καθένας ακολουθεί τον δρόμο που του επιβάλλουν οι αξίες, η προσωπικότητα και η ηθική του και δεν ζητάει να συμφωνούν όλοι με αυτόν. Να σκύψω είναι δύσκολο γιατί δεν είμαι ευλύγιστος. Από κει και πέρα η κάθε κριτική είναι σωστή και πιστεύω ότι δεν είμαι κακός δημοσιογράφος μόνο για σένα, αλλά και για άλλους. Ελπίζω απλώς, έστω και για λίγους, να είμαι καλός.


Gianni me tous kafempasinades den tha apme mprosta. Apo pou kios pou egine o kafes vasikos stin aek, kiapo pou kios pouo basinas mas aytovaftistike igetis. Einai argoi kai axristoi kai oi dyo. Episis o blanco to paidi exei pathos klp klp, alla den mporei na kratisei mpalla logo tou oti einai ampalos, den mporei na triplarei paikti, kai einai argos me ti mpalla sta podia. Diladi ston 1 pros 1 einai axristos. O hetemai giati xathike.....den itane o kaliteros paiktis sta filika??? Eleos pia me tous kafebasinades. Epithesi thelei tzompour-edinio didimo. Kalos o blanco alla oxi gia tin aek.

Ioannis

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο καθένας φίλε μου έχει την άποψή του. Θεωρώ κι εγώ τον Τζεμπούρ καλό παίκτη, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει δείξει πολλά πράγματα. Για τον Εντίνιο έχω ενστάσεις, όχι για τα προσόντα του, αλλά γιατί κινείται γύρω από το εγώ του. Ο Μπλάνκο είναι καλός παίκτης, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που λέμε αναντικατάστατος. Ο Καφές δίνει πολλά τον τελευταίο καιρό, ο Μπασινάς λιγότερα.

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x