Γιάννης Κυφωνίδης

Μήπως ο «Λύμπε» πρέπει να αλλάξει τα σχέδια για Μπλάνκο;

Υπό τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, θεωρώ ότι η πώληση των Σκόκο και Τζιμπούρ είναι κομβικής σημασίας για την ΑΕΚ. Με τον προπονητή να παραμένει στην θέση του για να δημιουργήσει μία νέα ΑΕΚ, πιθανότατα θα γίνουν πάνω από δέκα μεταγραφές και πιστεύω ότι είναι δύσκολο να βρεθεί σημείο επαφής με τους δύο προαναφερθέντες και έναν χρόνο πριν τελειώσουν τα συμβόλαιά τους, πρέπει να βρεθεί η καλύτερη λύση.

Υπό τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, θεωρώ ότι η πώληση των Σκόκο και Τζιμπούρ είναι κομβικής σημασίας για την ΑΕΚ. Με τον προπονητή να παραμένει στην θέση του για να δημιουργήσει μία νέα ΑΕΚ, πιθανότατα θα γίνουν πάνω από δέκα μεταγραφές και πιστεύω ότι είναι δύσκολο να βρεθεί σημείο επαφής με τους δύο προαναφερθέντες και έναν χρόνο πριν τελειώσουν τα συμβόλαιά τους, πρέπει να βρεθεί η καλύτερη λύση. Εσχάτως έχει προκύψει και θέμα με πιθανή πώληση του Ισμαέλ Μπλάνκο. Για μένα είναι μία διαφορετική περίπτωση.

Ο Αργεντινός έχει –κι αυτός- μία μπερδεμένη(όπως ο ίδιος είπε) σχέση με τον Μπάγεβιτς, αλλά οι τάσεις φυγής που έχει εκδηλώσει πιστεύω ότι οφείλονται περισσότερο στο γεγονός ότι δεν του έχει γίνει ανανέωση συμβολαίου, παρά τα όσα είχε συζητήσει η διοίκηση της ομάδας με τον εκπρόσωπό του από το προηγούμενο καλοκαίρι. Αν βρεθεί λύση σε αυτό το θέμα, θεωρώ ότι ο Μπλάνκο μπορεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα και με την προοπτική μάλιστα μίας νέας χρονιάς πολύ καλύτερης λόγω της παρουσίας του Λυμπερόπουλου. Και μια που μιλάμε για τον Λυμπερόπουλο, όσοι αναφέρουν την ηλικία του ως ανασταλτικό παράγοντα, θεωρώ ότι πρέπει να σκέφτονται πριν μιλήσουν, την δουλειά που έχει κάνει ένας αθλητής στην καριέρα του, την αθλητική ζωή του και πολλές άλλες παραμέτρους που παίζουν ρόλο. Αν υπάρχουν λοιπόν λίγοι ιδανικοί Έλληνες ποδοσφαιριστές – αθλητές, ένας από αυτούς είναι ο Λυμπερόπουλος.

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x