Γιάννης Κυφωνίδης

Κι όμως κυνηγάει ένα πρωτάθλημα!

Τόσο καιρό ψάχνω κάτι ευχάριστο για να γράψω και δεν βρίσκω. Κι όμως υπάρχει, το έχω κάτω από την μύτη μου και δεν το έβλεπα. Η ΑΕΚ κυνηγάει ένα πρωτάθλημα. Τα πρωινά των Σαββατοκύριακων είναι σαφώς πιο ευχάριστα από τα απογεύματα για το ποδόσφαιρο της ομάδας. Η ομάδα νέων διαγράφει μία σαφώς πολύ καλύτερη πορεία από την ομάδα που συμμετέχει στην Super League.

Τόσο καιρό ψάχνω κάτι ευχάριστο για να γράψω και δεν βρίσκω. Κι όμως υπάρχει, το έχω κάτω από την μύτη μου και δεν το έβλεπα. Η ΑΕΚ κυνηγάει ένα πρωτάθλημα. Τα πρωινά των Σαββατοκύριακων είναι σαφώς πιο ευχάριστα από τα απογεύματα για το ποδόσφαιρο της ομάδας. Η ομάδα νέων διαγράφει μία σαφώς πολύ καλύτερη πορεία από την ομάδα που συμμετέχει στην Super League.

Ο Χριστόφορος Κόλα και οι παίκτες του κάνουν πάρα πολύ καλή πορεία με την ομάδα νέων και βρίσκονται, μετά από 16 αγωνιστικές, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Με 33 βαθμούς μέχρι τώρα φαντάζουν ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο και ομορφαίνουν, έστω και μ’ αυτόν τον τρόπο τα «κιτρινόμαυρα» Σαββατοκύριακα. Έχουν φύγει νικητές από το γήπεδο μετά από δέκα ματς που έχουν δώσει, έχουν παραχωρήσει τρεις ισοπαλίες, ενώ άλλες τόσες φορές έχουν χάσει.

Τα αποτελέσματα της ομάδας αυτής δίνουν σίγουρα μία ικανοποίηση στους φίλους της ομάδας και μία αισιοδοξία για το μέλλον. Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είναι δυνατόν να είναι αυτή η πορεία… γιατρικό για την απογοήτευση από την εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά είναι πραγματικά ένα από τα ελάχιστα ευχάριστα πράγματα που μπορεί να βρει κάποιος αυτήν την εποχή στην κιτρινόμαυρη ειδησεογραφία. Βέβαια χρειάζεται να ψάξει αρκετά, αλλά υπάρχει. Όσοι λοιπόν έχουν πεθυμήσει να δουν την ΑΕΚ να βγαίνει συνήθως νικήτρια από το γήπεδο δεν έχουν παρά να ενημερώνονται για την ώρα και τον τόπο διεξαγωγής των αγώνων της ομάδας Νέων και να κάνουν την… αγχολυτική τους βόλτα στα ματς αυτά.

Να είναι σίγουροι ότι θα αποζημιωθούν από το θέαμα και τα αποτελέσματα. Μέχρι τώρα η ΑΕΚ έχει πετύχει 32 γκολ, δηλαδή μέσο όρο 2 γκολ ανά αγώνα, ενώ έχει δεχτεί 21. Αυτοί οι αριθμοί είναι δείγμα ότι οι αγώνες είναι «χορταστικοί» και το ποδοσφαιρικό θέαμα καλύπτει και τις πιο ψηλές απαιτήσεις. Από την άλλη σε κάθε ματς μπορείτε να δείτε και ορισμένους από τους παίκτες για τους οποίους ακούγονται πολλά αλλά δεν τους βλέπουμε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Super League.

Παίκτες όπως ο Γκέντσογλου, ο Ταχτσίδης, ο Παυλής ή ο Ζορμπάς, ο οποίος μάλιστα έδωσε μία εξαιρετική… παράσταση το περασμένο Σάββατο στο εκτός έδρας 3-1 επί του Παναθηναϊκού. Υπάρχει βέβαια και κάτι αρνητικό σε όλη αυτή την ιστορία, το οποίο και απορρέει –και πάλι- από την πορεία της ομάδας των «μεγάλων». Είναι τέτοια η κατάσταση εκεί που δεν μπορεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να ασχοληθεί με τα… κατορθώματα των… μικρών.

Έχει τόσα πολλά προβλήματα να λύσει και τόσα άλλα θέματα που τον απασχολούν που χάνει την ευκαιρία να ασχοληθεί σοβαρά με ένα θέμα που και τον ευχαριστεί και μπορεί να αποτελέσει μία μελλοντική σπουδαία λύση για την ομάδα. Δώστε λοιπόν –όσοι θέλετε- την προσοχή σας και στην ομάδα αυτή. Το αξίζουν ο Κόλα και οι παίκτες του, το αξίζετε κι εσείς καθώς είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην ψυχική σας ηρεμία!

Υ.Γ. Ελπίζω να μην υπάρχουν κακεντρεχείς που θα πιστέψουν ότι ασχολήθηκα με το θέμα αυτό για να αποφύγω τα υπόλοιπα. Πραγματικά αξίζουν την προσοχή μας τα παιδιά αυτά. Να το δείτε ως ένα ευχάριστο διάλλειμα. Άλλωστε από αύριο θα επιστρέψουμε στα δύσκολα.

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x