Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Η «μάχη» του Γκαλέτι

Αγώνα δρόμου για να προλάβει, τουλάχιστον, το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη θα δώσει τις επόμενες ημέρες ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός ακραίος μέσος του Ολυμπιακού διαπιστώθηκε χθες ότι έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού και o γιατρός της ομάδας, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, τόνισε ότι «θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα σε μια δυο ημέρες». «Θέλω πολύ να παίξω με τον Παναθηναϊκό», έλεγε ο 29χρονος άσος. Την αντίδραση των παικτών για την ήττα (3-1) από τη Σεντ Ετιέν περιμένουν οι διοικούντες. «Μπορούμε να νικήσουμε στη Γαλλία», δήλωσε ο Ντουντού. .

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τουλάχιστον το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη θα δώσει τις επόμενες ημέρες ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός ακραίος μέσος του Ολυμπιακού διαπιστώθηκε χθες ότι έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δέκα μέρες. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο 29χρονος άσος ενδέχεται, εκτός του δεύτερου ματς με τη Σεντ Ετιέν, να χάσει και τον αγώνα απέναντι στο «αιώνιο» αντίπαλο.

Ο γιατρός των Πειραιωτών, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, τόνισε ότι «θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα σε μια δυο ημέρες. Ο Γκαλέτι έχει δεχθεί μια γονατιά στον τετρακέφαλο και σε αυτό το σημείο δημιουργείται συνήθως μεγάλο αιμάτωμα και υπάρχει έντονος πόνος. Πολύ συχνά, όμως, μετά από ένα διήμερο υπάρχει σημαντική βελτίωση. Αν συμβεί κάτι τέτοιο και με τον Γκαλέτι, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

Ο Αργεντινός άσος πονούσε χθες, αλλά έχει το μυαλό του στους «πράσινους» και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να λείψει από τη συγκριμένη αναμέτρηση. «Θέλω πολύ να παίξω με τον Παναθηναϊκό», έλεγε ο 29χρονος μέσος, του οποίου αντικαταστάτης στον αγώνα με τον Εργοτέλη θα είναι ο Όσκαρ, καθώς ο Βασίλης Τοροσίδης θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του στο ματς με τους Κρητικούς.

«Ολοι θα κριθούν»

Την αντίδραση των παικτών του Ολυμπιακού περιμένουν οι διοικούντες την ομάδα του Πειραιά. Οι άνθρωποι της διοίκησης περιμένουν να έρθει το νταμπλ με μεγάλη διαφορά στο πρωτάθλημα. Εξάλλου, πρόσφατα ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε δώσει εντολή να μην υπάρξει καμία πρόωρη ανανέωση συμβολαίου, με το σκεπτικό οι ποδοσφαιριστές να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο στο δύσκολο πρόγραμμα. Όλοι οι παίκτες, και όχι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, έχουν τεθεί υπό κρίση και πρέπει να δείξουν ότι το αποτέλεσμα με τη Σεντ Ετιέν ήταν μία άτυχη στιγμή.

Από την πλευρά του, ο Ισπανός τεχνικός περιμένει τη σημερινή προπόνηση για να τα πει με τους παίκτες και να βρει τα αίτια της ήττας από τη γαλλική ομάδα. Ο κ. Κόκκαλης θέλει οι παίκτες να παίξουν καλά στον δεύτερο αγώνα στην έδρα της Σεντ Ετιέν και να κυνηγήσουν τις οποίες πιθανότητες έχουν για πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου UEFA.

Ντουντού: «Μπορούμε να προκριθούμε»

Αισιόδοξος για το δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα της Σεντ Ετιέν εμφανίστηκε ο Ντουντού Σεαρένσε, μιλώντας στην «O’ Globo». Ο Βραζιλιάνος μέσος θεωρεί πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα για τους «ερυθρόλευκους» σε ό,τι αφορά το μέλλον τους στο Κύπελλο UEFA. «Ήταν μια βραδιά που δεν μπορώ να τη χαρακτηρίσω. Η ήττα και μάλιστα μέσα στην εξαιρετική έδρα μας ήταν εκτός πλάνων. Ωστόσο, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο Ολυμπιακός δεν πέθανε. Όπως η Σεντ Ετιέν ήρθε και μας κέρδισε στην Ελλάδα, έτσι και εμείς μπορούμε να πάμε στη Γαλλία και να νικήσουμε. Άλλωστε, η μέχρι στιγμής πορεία μας στην Ελλάδα δείχνει πως διαθέτουμε μία πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να κάνει ζημιές κάτω από οποιεσδήποτε καταστάσεις», δήλωσε ο 26χρονος άσος.

Η Μαρσέιγ ενημέρωσε σήμερα την ΠΑΕ ότι ο σκάουτερ της, Φρανσουά Μπριζόν θα παρακολουθήσει τον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που θα γίνει την Κυριακή 1η Μαρτίου στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Πιθανόν η γαλλική ομάδα θα παρακολουθήσει τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος βρίσκεται στο «στόχαστρο» της εδώ και καιρό.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x