Γιάννης Κυφωνίδης

Μπλάνκο-Ντιόγκο: Part 3

Πραγματικά δεν σας προλάβαινα χθες με τα e-mails. Ανοίξαμε μεγάλη κουβέντα με μία σύγκριση που δεν ήταν σύγκριση. Μέχρι και ο καλός φίλος Γιώργος Χελάκης ασχολήθηκε με το θέμα. Ευχαριστώ πραγματικά Γιώργο. Σκόπος μου ήταν να πω ότι πρέπει ο Μπλάνκο να πάρει το μερίδιο της αποδοχής και της δημοσιότητας που του αναλογεί σε σχέση με την προσφορά του. Οι περισσότεροι μείνατε στην σύγκριση. Μπήκατε τόσοι σε κόπο όμως που δεν μπορώ να το αγνοήσω. Παραθέτω λοιπόν τα e-mails αυτούσια αλλά χωρίς σχόλιο καθώς ο όγκος είναι τεράστιος. Έχετε δύο μέρες να τα διαβάσετε καθώς τα άρθρα της Παρασκευής μένουν και το Σάββατο.

Πραγματικά δεν σας προλάβαινα χθες με τα e-mails. Ανοίξαμε μεγάλη κουβέντα με μία σύγκριση που δεν ήταν σύγκριση. Μέχρι και ο καλός φίλος Γιώργος Χελάκης ασχολήθηκε με το θέμα. Ευχαριστώ πραγματικά Γιώργο. Σκόπος μου ήταν να πω ότι πρέπει ο Μπλάνκο να πάρει το μερίδιο της αποδοχής και της δημοσιότητας που του αναλογεί σε σχέση με την προσφορά του. Οι περισσότεροι μείνατε στην σύγκριση. Μπήκατε τόσοι σε κόπο όμως που δεν μπορώ να το αγνοήσω. Παραθέτω λοιπόν τα e-mails αυτούσια αλλά χωρίς σχόλιο καθώς ο όγκος είναι τεράστιος. Έχετε δύο μέρες να τα διαβάσετε καθώς τα άρθρα της Παρασκευής μένουν και το Σάββατο.

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

Κυριε Κυφωνιδη καλησπερα.Παρακολουθω με ενδιαφερον το αρθρο και την εξελιξη αναμεσα σε Μπλανκο και Ντιογο.Δεν μπορω να καταλαβω τον εκνευρισμο των οπαδων του ολυμπιακου γι'αυτο το θεμα.Οσον αφορα τον κυριο Χελακη και την ξεκαθαρη θεση που πηρε να του υπενθυμισω οτι με τα αν(καταργουσαν τη θεση του σεντερ φορ....)δεν παιζεται ποδοσφαιρο.Η ΑΕΚ πληρωσε εναν επιθετικο περιοχης 1 εκατ και αυτη τη στιγμη η αξια του εχει 5πλασιαστει ενω ο ολυμπιακος πληρωσε για ιδιας θεσης παικτη 11 εκατ κ αυτη τη στιγμη αμφιβαλω αν υπαρχει ομαδα να εδινε εστω τα ιδια.Εξαλλου ισως το σημαντικοτερο ολων,περα απο το αγωνιστικο κομματι,ο Μπλανκο μας εχει δειξει απο την αρχη της καριερας του στην Ελλαδα οτι προσπαθει να παιξει καθαρα και εντιμα(σε αντιθεση με υπολοιπους υπερπαικτες 'βουτηχτες' που κοσμουν το Ελληνικο πρωταθλημα).
Ευχαριστω για τον χρονο και τον χωρο
Μετα τιμης Α.Π

Φίλε Γιάννη ,

Εγώ Ολυμπιακός είμαι ,αλλά στο άρθρο σου έχεις δίκιο, οι παίκτες των άλλων ομάδων έχουν λιγότερη δημοσιότητα, δυστυχώς στην Ελλάδα,το μάρκετινγκ κάνει ένα παίκτη και όχι οι πραγματικές του ικανότητες. Εγώ σε αντιπαράθεση με την "κόντρα" Μπλάνκο-Ντιόγο....θα σου πώ : Μπλάνκο ΚΑΙ Ντιόγο στην ίδια ομάδα. Μια χαρά ταιριάζουν πιστεύω και αυτό που λείπει φέτος από την ομάδα μου είναι ένας παίκτης σαν τον Μπλάνκο να συμπληρώνει τον Ντιόγο και να βάζουν και οι δύο την μπάλα στο πλεκτό .Ο Μπλάνκο είναι παίκτης "της συνεργασίας".....και του ανεβαίνει η ψυχολογία όταν έχει μπαλαδόρους δίπλα του και του σερβίρουν .Ξέρεις καλύτερα εσύ,τι εστί Τζιμπούρ για τον Μπλάνκο .Ο δικός μας είναι απελπιστικά μόνος του....ωραία θα ήταν .Ψήνεστε για ανταλλαγή Μπλανκο -Ραούλ Μπράβο του χρόνου μια κ έχετε προιστορία στα...αποτυχημένα εξ Ισπανίας αριστερά μπακ ???

Φιλικά , Νίκος


Γιάννη..η δουλειά του επιθετικού είναι να στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό..τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.
Όταν τη στέλνει εκεί..είναι καλός..και αν τη στέλνει πιο πολύ από άλλους αυτό τον κάνει καλύτερο τους.

Αυτό είναι επιθετικός..αν ο ντιογο μαρκάρει πλέκει..πάει τα παιδιά των άλλων σχολείο κτλ..δε μας αφορά..τη μπάλα στο πλεκτό τον πήραν να στέλνει..κ όσο δε το κάνει με τη συχνότητα που το κάνουν άλλοι ..δε μπορεί να τον θεωρήσει κάποιος καλύτερο.

Ο ΜΠΛΑΝΚΟ πέρσι..ήρθε..βγήκε πρώτος σκόρερ..σκόραρε στα ντέρμπι..όπως και φέτος..(παοκ Πάο) και πάλι θα βγει πρώτος σκόρερ..με τους άλλους στραικερ να τον κοιτανε με τα κιάλια.

Εντάξει δε λέω και ο ντιογο θέλει περίοδο προσαρμογής..ακόμα καλά καλα…δεν έχει μάθει να στέκεται στα πόδια του εντος περιοχής όλο πέφτει αυτό το παλικάρι…

Σπύρος

ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ....ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?
ΥΠΗΡΞΕ Η ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΦΗΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΨΙΟΝ ΑΓΟΡΑΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ?
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΤΙΟΓΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ SOFT ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ (ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ) ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΥ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΕΚ - ΠΑΟ -ΠΑΟΚ ΧΩΡΙς ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΟΥ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ (ειδες ονομα που εχω για Αεκτζης ε?)


Το μονο που εχω να προσθεσω,ειναι οτι δεν ξερω κανεναν μα κανεναν μεγαλο επιθετικο στον κοσμο που να εχει βαλει 6 (!) γκολ σε μια χρονια!!!Και ενταξει,αν μιλαγαμε για καποιο κορυφαιο πρωταθλημα της Ευρωπης ισως τα 6 γκολ να ελεγαν κατι-εδω ομως μιλαμε για το ελληνικο, που ολοι γνωριζουμε την ποιοτητα του...6 γκολ και παραπανω βαζει και ο Γκουμας καθε χρονο που ειναι αμυντικος και δεν παιζει και βασικος...ο Μπλανκο παραδεχομαι οτι δεν προκειται για καποιον μεγαλο μπαλαδορο με τεχνικη κλπ.,αλλα το οτι ειναι ΠΑΝΤΑ εκει που πρεπει (positioning γιαν να δανειστω και εναν ορο απο το football manager) λεει πολλα...σκεφτειτε οτι και ο Inzaghi δεν εχει κανενα στοιχειο μπαλαδορου να τον διακρινει, παρ'ολα αυτα ειναι παντα στη θεση που πρεπει για να σκοραρει.Και ολοι γνωριζουμε ποσα γκολ εχει σημειωσει...

Χρήστος


Γιαννη καλησπερα
Θα ηθελα να αναφερθω σε δυο θεματα,το πρωτο εκ των οποιων ειναι η "κοντρα" που'χει δημιουργηθει μεταξυ των ΑΕΚτζηδων κ των οπαδων του ολυμπιακου για το αρθρο σου σχετικα με τον Ισμαελ Μπλανκο..Αναγνωριζω το ελαφρυντικο στον Ντιογο οτι ηρθε φετος κ ακομη δεν εχει προσαρμοστει πληρως αλλα κ ο Μπλανκο την 1η του χρονια βγηκε 1ος σκορερ με 20 γκολ..Επισης ο Μπλανκο μπορει να μην εχει την τεχνικη του Ντιογο αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ πιο εργατικος σ'ολα τα μηκη του γηπεδου κ ειδικα στην επιθεση (φυσιολογικο) με κινησεις κ ανοιγμα του χωρου για τους συμπαιχτες του,επισης ειναι πολυ αποτελεσματικος αφου σκοραρει πολυ συχνα κ με διαφορους τροπους..Τελος μια βασικη διαφορα των δυο παιχτων,η οποια δεν ειναι αγωνιστικη,ειναι η συμπεριφορα των δυο,με τον μεν Μπλανκο να μην εχει προκαλεσει ποτε αντιπαλο κ γενικα φασαριες ενω αντιθετως ο Ντιογο προκαλει αντιπαλους παιχτες κ οπαδους με την γραφικη του καποιες φορες συνηθεια να "βουταει" στην περιοχη για να κερδισει πεναλτυ..
Το δευτερο θεμα ειναι μια ερωτηση προς εσενα:εχεις οποιαδηποτε πληροφορηση για ενδεχομενη επιστροφη του Κωστα Κατσουρανη στην ΑΕΚ;;Υπαρχου φημες αλλα κ αναφορες στο ιντερνετ που λενε οτι η διοικηση σκεφτεται να μην δαπανησει 2,5 εκατομ. για τον Πελετιερι αλλα να διαθεσει αυτο το ποσο η μερος του για τον Κατσουρανη,σε περιπτωση που αυτος δεν παραμεινει στο εξωτερικο κ γυρισει στην ελλαδα,αλλα κ για να μην καταληξει στον ΠΑΟ σε ενδεχομενη επιστροφη του..Αν ξερεις οτιδηποτε σε παρακαλω ενημερωσε με αν μπορεις...

Υ.Γ.:Σε εχω ξαναρωτησει κ συγγνωμη για την επιμονη αλλα προσωπικα νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο για την ομαδα η επιστροφη του Κατσουρ αλλα ειναι κ μεγαλη μου αδυναμια..
Σε ευχαριστω εκ των προτερων

Κωνσταντινος


Yianni,

20 xronia xoris titlo kai - 15 bathmous fetos ehi prokalesi trigmous...den ine mono ta goal kai ta 150 faoul pou ehi kerdisi fetos o diogo alla anigi tosous horous gia na skoraroune oloi oi alloi..katse esi me ton blanko kai ton georgea kai ego tha sikono koupes kathe xrono..auto me tin pipila tin persini to 4-0 mas ehete zalisi..hasame afou ihame 20 bathmous diafora...eseis ehete mini sto 4-0 kai o pao me to double tis toui 2004 kai akoma auta skefteste kai den prohorate parakato. prospathite na zite me psebdesthiseis kai epitihies tou parelthon kai emois mono ehoume apaitiseis. esi ehete ftasi se simio na min apaitite epitihies tora. xereste mono an erthoun. kai opos lei kai o takis..ade gia :)

xeretismata ston blanko...mas ebale polla goal fetos!! :)

Panos..

μπραβο ρε γιανναρε επιτελους γιατι σ'αυτην την χωρα μας εχουν ή για τρελους ή για μακακες.Το μονο που θα πω εγω για το blanco-diogo ειναι οτι εκτος απο την διαφορα στα γκολ υπαρχει μια ακομη συμαντικη διαφορα που ειναι περισσοτερο ηθικη παρα αγωνιστικη και αυτη ειναι οτι ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΤΕ. Νομιζω οτι αυτο τα λεει ολα. Γιωργος χολαργος

Agapite mou ke Gianni
Telika oles oi paroimies einai swstes
opws afti pou leei...<< ti hes Gianni tiha panta>>
Faineteai oti eseis oi Aektzides ektos apo grafikoi eiste kai ashetoi
den exigeite alloiws
kai vevaia o kathe komplexikos pou krata ena kondiloforo mporei na grafei oti malakia kai papparia thelei
den variesai
alla oi malakes eimaste emeis pou sas diavazoume
file ..Gianni tora exigitai giati eiste oi ...ftwhoi siggeneis tou podosfairou kai panta stin oura twn allwn 2 ennow tou Thrilou kai Tou PAO
kai giti eiste toso komplexikoi oi Aektzides
den peirazei ta prwta 50 hronia einai diskola
tha to sinithisete omws
oso gi tin sigrisi tou pextara Diogo me ton..Zoro e...asto kalitera
den sigrinoume ta..sovraka me tis..gravates
kai Pousai...
perastika sas
pali me hronia me kairous...pali tha parete kai kanena prwtathlima
etsi den elegan kai oi pappoudes mas gia tin Poli?
alla...
ante gia

alex

Αναφερομουν στα φετινα γκολ και των δυο.Περυσι δεν υπηρχε Ντιογκο στον ολυμπιακο.Και φετος ο Μπλανκο σε μεγαλο παιχνιδι ειναι γεγονος οτι δεν εχει σκοραρει.Αντιθετα και παλι σας θυμιζω τα 5 γκολ του ντιογκο στο ουεφα απεναντι σε κατι καφενεια οπως μπενφικα που ενας παικτης κοστιζει οσο ολη η αεκ και ενα αλλο καφενειο ονοματι χερτα που ειναι πρωτη στην μπουντεσλιγκα.Καθως επισης και το γκολ στο καραισκακη εναντια στην αεκ και δυο πολυ σημαντικα γκολ κατα του παοκ.Φυσικα και θεωρω τον Μπλανκο πολυ καλο επιθετικο.Τελος, ειλικρινα ελπιζω για καλυτερες μερες στην αεκ γιατι το ελληνικο ποδοσφαιρο χρειαζεται μια δυνατη αεκ, ανταξια τησ ιστοριας της.Γιωργος

Αν ο Μπλάνκο ήταν καλύτερος παίκτης η ΑΕΚ δεν θα έπρεπε να είναι τοσο χαμηλά στην βαθμολογία.Μπορεί να σκοράρει αλλα εκει που ήθελε νικες η ΑΕΚ έμεινε άσφαιρός.Οσο για τον Ντιόγκο είναι πολύ άδικο να τον κρίνουμε για τα 2/3 της σεζόν με αδιάκοπους απο περισυ αγώνες.Ολα τα άλλα απλα δειχνουν την ανυσηχία σας μαλλον γιατο τι φταίει στην ΑΕΚ...Σας δειχνουν το φεγγαρι και κοιτάτε το δάχτυλο μαλλον. Φιλικα Αλέκος

Φιλε Γιαννη ποσο δικιο εχεις, αν αυτος ο παιχτεις ηταν στον ακατονομαστο δεν θα ευταναν ουτε τα δαση του αμαζωνιου ποταμου, για να καλυψουν τις επιδοσεις του με αρθρα για το μεγαλειο του σκαουτινγκ αυτης τις ομαδας. Ασε που θα κοστιζε πια 30.000.000 ευρω γιατη αλλη ομαδα σαν τον ολυ.... δεν υπαρχει. Εκνευριζονται γιατη η αλαζονια τους εχει ξεπεραση καθε οριο και μονο οταν ερθουν η σφαλιαρες τυπου Α.Ε.Κ 4-0 η saint etien 1πετσινο πεναλτυ -3 τους ξυπνουν για μια δυο μερες και ξανα τα ιδια..

Κωνσταντίνος


αν είναι ή όχι αδικημένος νομίζω πως κάνεις λάθος. Δεν είναι αδικημένος από εμάς και στην αντίληψη μας. Είναι αδικημένος από τον νυν αλλά και τον πρώην προπονητή του (συχνά δεν παίζει εκεί που είναι καλός αλλά τον σέρνουν μακριά από την περιοχή και εκεί μοιάζει με πιγκουΐνο στην στεριά. Συμπαθέστατα ζώα αλλά λίγο άγαρμπα στην στεριά). Και φυσικά τον επισκιάζουν πράγματα και γεγονότα στην ΑΕΚ που γίνονται έξω από τον ασβέστη. Εκτός από τον Μπλάνκο ειδική ανάλυση χρειάζεται κατά την γνώμη μου και η περίπτωση του Ενσαλίβα (επίσης θα τον ήθελα στην ομάδα μου). Αυτός και αν αδικήθηκε από των πρώην. Εγώ θέλω μια δυνατή ΑΕΚ που θα πάρει τον τίτλο και θα πάει μακριά στην Ευρώπη. ΟΧΙ για το καλό του επιπέδου του πρωταθλήματος μας ή για να κοντράρει τον Θρύλο και ο Σωκράτης να ρίξει λεφτά και άλλα τέτοια κλισέ αλλά για έναν πιο απλό λόγο. Η ομάδα έχει μέταλλο και είναι η ΑΕΚ και πλέον έχει τον καλύτερο προπονητή της τα τελευταία χρόνια. ΠΡΕΠΕΙ να θέλω σαν άνθρωπος να το πάρει η ΑΕΚ για να σταματήσει η ντροπή με τα εξωαγωνιστικά. Ας έρθει όποιος θέλει (τίγρης, λιοντάρι, πούμα και όποιο άλλο αιλουροειδές). Να έχει έσοδα όμως και μια σωστή διοίκηση. Αν και θεωρώ πως θα γίνουν τα ίδια λάθη με αυτά επί Ντέμη. Δεν είστε στο ίδιο επίπεδο με Ολυμπιακό ή ΠΑΟ και δεν θα πάτε με πολυδάπανες (Τζεμπούρ) μεταγραφές και χωρίς διοίκηση. Θα πάτε με δουλεία και τον Ντούσκο να χρειάζεται τουλάχιστον τρεις λαγούς από το καπέλο του συν δύο μεταγραφές και πλήρη αξιοποίηση του σημερινού ρόστερ. Δεν έχετε κορμό, δεν έχετε άκρα και φυσικά δεν έχετε ένα παίχτη αρχηγό ισχυρό αρκετά για την φανέλα της ΑΕΚ. Αγοράστε επειγόντως τον Μώρα και χτίστε γύρω του. Μπορεί να γίνει ο επόμενος Μανωλάς (τηρουμένων των αναλογιών). Καμία ελληνική ομάδα δεν έχει προνοήσει την διάδοχη κατάσταση με τους αρχηγούς της για εμάς ειδικά η κατάσταση είναι πιο δύσκολή μιας και ο Τζόλε σταματά και δεν υπάρχει παίχτης που να ξέρει τι σημαίνει αρχηγός του Ολυμπιακού η μόνη μας ελπίδα είναι ο Γκαλέτη (αν μείνει φυσικά) και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάτι ανάλογο στον ΠΑΟ.
Σταματήστε με τις κόντρες περί παιχτών ή διαιτησίας και δείτε την γύμνια μας ως Ελλάδα. Δεν έχουμε γήπεδα, δεν έχουμε προπονητικά κέντρα, δεν έχουμε Ακαδημίες, δεν έχουμε υποδομές αλλά έχουμε τηλεκριτικούς και ελευθερία λόγου και βίας (λεκτικής και φυσικής). Ας κάνουμε αυτοκάθαρση αφού οι εισαγγελείς παίζουν το βιολί τους. Όλοι είναι αδικημένοι και σφάζονται αλλά εγώ είδα μια Βιγιαρεάλ να βάζει τρία γκολ στον ΠΑΟ παρόλο που το πρώτο ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ!!! Είδα μια Σεντ Ετιέν να βάζει τρία στον Θρύλο παρόλο που της σφυρίχτηκε πέτσινο πέναλτι. Καθόμαστε και δικαιολογούμε τεμπέληδες και ευθυνόφοβους προπονητές και προέδρους που για όλα φταίει το φάντασμα των διαιτητών. Ο Θρύλος έχασε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟ επειδή έφταιγε ο Δούρος, ο ΠΑΟ είναι εκτός στόχων επειδή ζητάει τουλάχιστον ένα πέναλτι σε κάθε ματς, η ΑΕΚ φωνάζει ότι όλοι είναι εναντίον της, ο ΠΑΟΚ για ένα φάουλ στο κέντρο που εξώθησε το οπαδιλίκι του Ιβιτς. Τα όσα κατά καιρούς έκαναν αυτοί οι κύριοι σε άλλες ομάδες τα ξέχασαν. Η κριτική γίνεται υποκειμενικά και όχι με γνώμονα την βελτίωση αλλά το πώς θα καλυφθούμε για τις μακακίες μας. Καλές οι πωλήσεις των οπαδικών εφημερίδων αλλά τίθεται και θέμα σοβαρότητας. Γιατί δεν έχουν κληθεί από την δικαιοσύνη οι υποκινητές των επεισοδίων ποτέ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πως είναι δυνατόν να μην τιμωρούνται ποτέ οι ηθικοί αυτουργοί της βίας.
Δεν βλέπουμε μπάλα στην Ελλάδα επίδειξη οπαδικών εγωισμών παρακολουθούμε.
Κλείνοντας να πω λοιπόν πως και ο Μπλάνκο είναι καλύτερος γκολτζής από οποιονδήποτε άλλο στην Ελλάδα αλλά όχι δεν είναι αδικημένος γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο. Ο Ντιόγκο πληρώθηκε 10 μύρια γιατί είναι πιο πλήρης παίχτης και φυσικά αυτό που τώρα τελευταία όλοι αντιμετωπίζουμε ως σύγχρονο φορ που ανοίγει την άμυνα για να σκοράρουν και άλλοι (Γκαλέτι). Σε ευχαριστώ που με διάβασες και ελπίζω να δημιουργήσεις ένα εξίσου αξιόλογο άρθρο πιο κοντά στις ανησυχίες μου.

Με εκτίμηση, Κώστας

Γιάννη καλησπέρα.Λέγομαι Δημήτρης και είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ.
Θέλω να αναφερθώ στο θέμα που αφορά τις συγκρίσεις Μπλάνκο-Ντιόγκο κλπ, και να απαντήσω και στο άρθρο του κ.Χελάκη(Ντιόγκο - Μπλάνκο, σημειώσατε 1) οπότε ελπίζω να διαβάσει και αυτός το μήνυμα μου αυτό.
Όταν λέει ο κ.Χελάκης ότι αν καταργηθεί η θέση του σέντερ-φορ ο Μπλάνκο θα μείνει άνεργος τι ακριβώς εννοεί? Είναι δικαιολογία αυτό για να μας πει ότι ο Ντιόγκο είναι πιο καλός ποδοσφαιριστής από τον Μπλάνκο?
Και όταν επίσης ο κ.Χελάκης αναφέρει ότι ο Ζορό παίζει μέσα στη μεγάλη περιοχή και ψάχνει πάντα την αντίπαλη εστία τι θέλει να μας πει? Δεν είναι αυτή η δουλειά ενός επιθετικού?
Είναι μειονέκτημα να ψάχνει ο Μπλάνκο την αντίπαλη εστία? Και το άλλο το γελοίο που αναφέρει ο κ.Χελάκης τι είναι πάλι? Ότι λέει ο Ντιόγκο έγινε σέντερ-φορ επειδή δεν βρέθηκε κάποια άλλη θέση που να αντιστοιχεί περισσότερο στα προσόντα του..
Απλώς ο κ.Χελάκης δεν νοείται να παραδεχθεί ότι η ΑΕΚ έχει κάποιον παίκτη καλύτερο από τον μεγάλο και τρανό Ολυμπιακό που είναι μάγκας να παίρνει πρωταθλήματα στα χαρτιά και να κερδίζει ματς με κάθε αθέμιτο μέσο.
Ευχαριστώ κ.Κυφωνίδη και ελπίζω να διαβάσει το μήνυμα μου αυτό και ο κ.Χελάκης.

Δημήτρης


Γεια σου Γιάννη,
Ο Blanco ειναι σπουδαιος σκορερ, με υψηλη αντιληψη αλλα και με αμεση
εκτελεση εντος περιοχης...(δεν παω σε πολλες λεπτομερειες γιατι θα
κουρασω). Υστερει ομως σε τεχνικες αρετες, ετσι πρεπει να πλαισιωνεται
απο συμπαικτες με τετοια προσοντα ωστε να μην περναει η μπαλλα συχνα
απο αυτον μακρια απο το box.
Ο Diogo ειναι ενας ταλαντουχος επιθετικος, με σωματικα προσοντα αλλα
οχι αυτο που θελουν να μας περασουν για εμπορικους λογους ....κανει
πολλες δουλειες στο γηπεδο κοντα και μακρια απο περιοχη κλπ (παλι δεν
παω σε πολλες λεπτομερειες). Γιατι εμενα μου θυμιζει λιγο Castillo σε
συμπεριφορά ?????? Γιατι νομιζω οτι δεν ειναι καθολου ετοιμος να
λειτουργησει σε πιο επαγγελματικο περιβαλλον και οχι στο
υπερπροστατευτικο για τις φιρμες του Ολυμπιακου ??? Να υπενθυμισω
οτι στους ρολους που ανταποκρινεται ο Diogo στο γηπεδο, το εκανε για
10 χρονια στην Ελλαδα ο Λυμπεροπουλος με φοβερη συνεπεια, κανεις δεν
ειπε οτι ειναι για την Chelsea !!!!!!!!!!!!!
Θα ηθελα τη γνωμη σου
Ευχαριστώ,
Παναγιώτης

Aγαπητέ Γιάννη το άρθρο σου σχετικά με τον Μπλάνκο ήταν εξαιρετικό.Κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεται να μπούμε στο τρυπάκι της σύγκρισης γιατί ο καθένας θα λέει αυτά που θέλει να πει για να μην μειωθεί το εγώ του και η αγαπημένη του ομάδα!Για μένα ο Μπλάνκο είναι ένα φανταστικός striker-killer!Δεν είναι ο ντριμπλαδώρος και βιρτουόζος που θα ξεσηκώσει τους πάντες με μια φανταστική ενέργεια και γκολ!(Αν και στα τελευταία ματς κάτι τον έχει πιάσει και κάνει κάτι τρελά!!)Ο Μπλάνκο απλά θα είναι εκεί και θα πυροβολησει!Αυτό φαίνεται να γουστάρει!Να βομβαρδίζει τα δίχτυα! Άλλωστε τα πλασέ του είναι ελάχιστα πάντα προσπαθεί να τον σκοτώσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα!Είναι τύπου Fillipo Inzagi!Κι αυτός τρελός γκολτζής αλλά και αυτός δεν έχει πολλούς θαυμαστές! Μήπως είναι τυχαιο?Μήπως σε κάποιους δεν αρέσει η ουσία αλλά το περιτύλιγμα μόνο? P.K

File Gianni

Onomazome stefanos apo thn Rodo kai ime filos tou panathinaikou.An den se pirazi thelw na sou ekfrasw kapoies apopsis mou kai an thes mou apantas proswpika an exeis xrono . (gnwrizw oti den exeis poly xrono kai signwmi pou sou milaw se prwto eniko)

diavaza gia tin siggrisi twn center for kai parathrw oti den simperilamvanete
pexths ths kalyteris epithesis sto prwtathlima, tou Pao, me 44 termata.Vevaia i siggrisi afora se proswpa kai oxi se synolo. poia omws ine ta for mou???
Petropoulos (22) ,Roukavina (22), kai o Gero matzios (26) . Ton konto den ton vazw dioti pezi olo se perierges thesis.
Pou ofeilete kata tin diki sou apopsi afti i idiorythmia tis omadas mou?Pws sou fenonte afta ta pedia pou exoume? (se rwtaw dioti thelw tin apopsi kapiou oudeterou)
Kati asxeto me afto to thema. Pistevw oti i "katantia" twn omadwn mas ofeilete stin ellipsi spitiou. Egw fetos exasa prwtathlima, kipelo kai eurwpi sto "spiti" mou. An ixame Pao kai Aek edra tha itan poli diaforetika ta pragmata.
Pia i diki sou apopsi?
Se efxaristw ek twn prwterwn

Filika stefaos Rodos

Γεια σου Κυφω.
Ειμαι φιλος του ΠΑΟ και δεν εχω τοσο παθος με καποιον συγκεκριμενο απο τα φορ που αναφερεις, και δεν θα μιλησω οπαδικα.
Απο τους 3 θεωρω καλυτερον το Μουσλιμοβιτς. Ομως εχει γινει τρελη φασαρια για το Ντιογο των 6 γκολ στο πρωταθλημα (ο δικος μας Πετροπουλος απο το ταπεινο Αιγαλεω εχει 5). Δεν λεω οτι δεν ειναι καλος παιχτης, αλλα αν εδινε ο ΠΑΟ ή η ΑΕΚ για εναν παιχτη τοσα λεφτα για να βαζει γκολ ο Γκαλετι, δεν μπορω να φανταστω τι θα ελεγαν οι σταθμοι και οι εφημεριδες. Εδω εμεις, με μεγαλο μπατζετ και μια μεταγραφη 3,000,000 ευρω (Ροντριγκο Σοουζα), που ο ανθρωπος δεν προλαβε να δειξει αν μπορει και ακομα λενε για το παλτο της χρονιας. Μπορω να πω ακομα πως ο Μπλανκο δεν μου αρεσει καθολου σαν παιχτης, ομως το να λεμε πως δεν ειναι αποτελεσματικος και κυριως πως δεν βελτιωνεται (γιατι περισι ηταν χειροτερος απο φετος) ειναι τουλαχιστον γραφικο. Για το λογο αυτο παιρνεις φορ. Για να σκοραρει και οχι για να μαγιευει, και διχως αμφιβολια ο Μπλανκο το πρωτο το κανει τουλαχιστον καλα. Οποιος θελει μαγικα, καπου ακουσα πως θα ξαναερθει ο Ντειβιντ Κοπερφιλντ οποτε....
Θα ηθελα να σε ρωτησω τη γνωμη σου για το Λετο. Γιατι εμενα δεν μου αρεσει καθολου, και μαλιστα εχω ανοιχτει και στους φιλους μου, πως αν αυτος αξιζει 12μυρια και τελικα παιξει σε μεγαλη ομαδα (πλην Λιβερπουλ γιατι εκει παιζει οποιος να'ναι) θα σταματησω να ασχολουμαι με μπαλα. Αν θες απαντα.

Φιλικα
Κλάδης Νίκος


γεια σου γιαννη.
μονο φετος ο blanco , που συμφωνα με προηγουμενο mail,δεν εχει σκοραρει σε μεγαλο παιγνιδι,εχει βαλει γκολ στον παο την πρωτη αγωνιστικη και γκολ στην τουμπα την δευτερη αγωνιστικη.επισης την προηγουμενη χρονια ο ιδιος παικτης που δεν σκοραρει σε μεγαλο παιγνιδι,σκορασε στα παιγνιδια με τον παοκ,και στο οακα,και παλι στην τουμπα οπως επισης με τον ολυμπιακο στο οακα.ο blanco εχει πανηγυρισει δυο φορες γκολ του μεσα στην τουμπα,ο diogo την εχει δει την τουμπα?και ο inzaghi της μιλαν δεν βγαινει απο την περιοχη και απλα την μπαλλα στα διχτυα σπρωχνει,τι λεμε τοτε?οτι κανει οποιαδηποτε φαση γκολ και οτι περιμενει την καταλληλη στιγμη για να χτυπησει.δεν συγκρινω τον inzagki με τον blanco απλα λεω οτι ειναι κατι αντιστοιχο,φορ περιοχης που βαζουν πολλα γκολ.ο blanco,ο diogo και ο μουσλιμοβιτς,ειναι επιθετικοι με διαφορετικα στυλ.αυτο δεν μειωνει κανενος τα προσοντα.τα προσοντα του blanco δεν μειωνουν ουτε τον diogo ουτε τον μουσλιμοβιτς.απλα τα εχει,δεν ειναι κακο να τα λεμε.ευχαριστω για τον χρνο σου.θοδωρης.

loipon....an omplanko hksere thn mpala pou kserei o ntiogo k evaze pali ana pasa stigmh pou tou dinotan h eykairia goal..tote 8a epaize sthn mpartsa...o ntiogo kserei thn mpalitsa....poly kala...kserei omws k na voutaei...na klaiei..pou ayta se kamia evrwpaikh omada de 8a ta vrei...o ismael 2 xronia den exei diamartyrh8ei oute se diaithth oute h pae aek vgazei anakoinwseis gia to amarkarisma tou...opws k na exei....ismael mplanko oe oe oe oe oe oe....giannh 8elw ena sxolio...gia thn filafelfeia...pisteveis oti mporei na ginei?k epishs pisteveis pws yparxei enalaktikh s periptwsh pou den ginetai?

John


Φίλε Γιάννη,
Επιτέλους χαίρομαι που βγήκε κάποιος δημοσιογράφος της ΑΕΚ να υπερασπιστεί τους παίκτες της ομάδας μας. Εάν δεν κάνω λάθος ο Ντιόγο είναι φορ όπως και ο Μπλάνκο. Οπότε το στοιχείο αξιολόγησης για ένα φορ είναι τα γκολ. Και εάν πέρυσι ο Μπλάνκο είχε τον Ρίμπο να του σερβίρει, φέτος δεν έχει κανέναν αλλά και πάλι έχει παραπάνω γκολ από τον Ντιόγο και
είναι πρώτος σκόρερ.
Βεβαίως θα ήταν άδικο να μην παραδεχθώ ότι ο Ντιόγο ανήκει σε άλλη κατηγορία ποδοσφαιριστή. Στην κατηγορία «ποδοσφαιριστής – καταδύτης» και σαν τέτοιον θα πρέπει να τον κρίνουμε. Για τον λόγο αυτό, καλό θα ήταν να δημοσιεύσεις και την γνώμη του Αλέξη Κωστάλα ως τον πλέον ειδικό, γιατί αυτά τα τριπλά λουπ και τα άξελ δεν τα ξέρω καλά.

Γιαννάκη, συνέχισε έτσι. Καθημερινά αποδεικνύεις την διαφορά που έχεις με άλλους δημοσιογράφους.

Φιλικά
Ηλίας

Ke Kifonidi thewrw oti o Blanco einai enas epithetikos pou den xarizetai..Exei efesi sto skorarisma kai to apodeiknuei se kathe eykairia..To megalutero tou proson kata ti gnwmi mou einai oti opws kai na vrethei mesa sti perioxi, tha soutarei kai i mpala tha paei sto terma..proson pou to exoun mono oi epithetikoi me enstikto gia goal!!Vevaia den tha eixa kanena provlima na fugei giati pisteyw oti o Djebbour se vathos xronou tha ton antikatastisei epaksia, kai epeidi exei ena ellatwma pou me ekneyrizei afantasta..Opote i mpala einai sikwmeno ston aera de pidaei pote gia na parei ti kefalia..apla pidaei gia na parenoxlisei ton antipalo..an den to exete paeakolouthisei kante ena kopo na to parartirisete
filika
zaxarias


Κυριε Κυφωνιδη καλησπερα σας.
Ειμαι οπαδος του Ολυμπιακου αλλα ετυχε να διαβασω το αρθρο σας περι επιθετικων.
Καταρχας ο Μουσλιμοβιτς νομιζω πως δεν εχει καμια θεση στη συγκριση με Μπλανκο-Ντιογκο.Ειναι σαφως κατωτερος.Οσο για το Ντιογκο πρεπει να καταλαβουν καποιοι οτι δεν παιζει φουνταριστος.η θεση του δεν ειναι καθαρος επιθετικος αλλα περιφερειακος.Επιτελει διαφορετικη δουλεια απο τον Μπλανκο, ασχετως αν ημαστε χωρις επιθετικο και αναγκαζεται να παιζει μονος του μπροστα.Αντιθετως ο Μπλανκο νομιζω(και αν κανω λαθος διορθωστε με) πως παιζει καθαρος φορ.Ευκολα το αντιλαμβανεται κανεις αν δει και τις κινησεις των παικτων στο γηπεδο.Ο Μπλανκο παρολο που πλαισιωνεται απο αλλους 2 επιθετικους παιζει μεσα στην περιοχη.Ο Ντιογκο παιζει μονος του μπροστα, ωστοσο γυρναει πολυ πισω και παιζει αρκετα εξω απο την περιοχη με αποτελεσμα σε πολλες σεντρες για παραδειγμα να μενει εκτος φασεων.Παρολα αυτα, πιστευω πως θα εχετε δει τον Ολυμπιακο απο κοντα, και αν οχι σας διαβεβαιω πως ο Ντιογκο κανει παρα πολυ τρεξιμο και παρα πολυ καλες και εξυπνες κινησεις μεσα στο γηπεδο.Ολα αυτα ομως δεν φαινονται απο την τηλεοραση και πιστευω πως σε αυτον τον τομεα αδικειται.Ο Μπλανκο εχει αυτο που λεμε αισθηση του γκολ.Θα ειναι την καταλληλη στιγμη στον καταλληλο τοπο για να σκοραρει.Στο κατω-κατω επιθετικος ειναι και επιτελει σωστα τη δουλεια του, δηλαδη βαζει γκολ.Τι αλλο να κανει;


Άκης

Αφορμη λαμβανω για να σας πω για δυο θεματα...!

Πρωτα απ' ολα, σχετικα με τους Blanco και Diogo πιστευω οτι ο πρωτος ειναι σχεδον 2 χρονια εδω και εχει κανει μια αξιοθαυμαστη πορεια στο ελληνικο πρωταθλημα.
Ο Diogo θα κριθει στο τελος της χρονιας...!Αν θυμηθει κανεις τα χρηματα που ξοδευτηκαν για να αγοραστουν οι δυο αυτοι παικτες θα καταλαβει οτι η ΑΕΚ εχει κανει την καλητερη κινηση..!Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ περιμενει πιο πολλα απο τον Diogo, περιμενει πιο πολλα goal,γιατι μονο ο Galleti ξελασπωνει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ φετος..!
Επισης θα ηθελα να αναφερω οτι η ΑΕΚ με προπονητη τον Κο Bajevic θα καταφερει πολλα πραγματα στο ατομικο και κυριως ομαδικο επιπεδο και μπορει να μαθει ακομη πολλα πραγματα στον Blalco...!Η ομαδα εχει πολυ μελλον μπροστα της...!
Δευτερον, θελω να αναφερθω στο θεμα του γηπεδου...!Πιστευω πως τελικα το γηπεδο θα γινει στην Ν.Φιλαδελφεια και θα ξαναναβαθμιστει ο τοπος..!
Το θεμα ειναι ομως η χωρητικοτητα του γηπεδου..!Απ' οτι ακουσα δεν θα επεκτεινουν το οικοπεδο και αυτο σημαινει οτι θα ειναι μικρη χωρητικοτητας...θελω να ρωτησω και αν γινεται να εσεις ο ιδιος να προτεινεται μια λυση σχετικα με την χωρητικοτηα του γηπεδου..!!Καλο θα ηταν να βαθηνουν οσο πιο πολυ μπορουν το οικοπεδο για να μην υπαρχει προβλημα με την πολεοδομια...!!!Να ειναι οπως τα ξενα γηπεδα...!Ετσι πιστευω και ευελδιστω οτι μπορει να αυξηθει η χωρητικοτητα του γηπεδου..!!

Με εκτιμηση...Κωστας..!!!


kalimera kirie kifonidi. Eimai opados ths AEK kai diavazo kathimerina th sthlh sas, exoume epikoinonisei kai sto parelthon. Basika, tha ithela na steilo ena email ston xristo sotirakopoulo alla den mporo na vro pouthena sto website email epikoinonias. Mipos mporeite na me voithisete? Siggnomi kiolas, alla to diko sas email einai diathesimo kathimerina apo thn sthlh sas. Efxaristo

Dimitris

Κύριε Κυφωνίδη καλημέρα σας,

σας γράφω αν και δεν είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ αλλά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με αφορμή το άρθρο σας περι των ειρωνικών σχολίων σας για τον Ντιόγκο και τον Μουσλιμοβιτς και την αποθέωση του Ισμαέλ Μλάνκο που νομίζω οτι είναι άδικη. Αρχικά θα ήθελα να εκφράσω την απορία μου πως εσείς που ασχολείστε όλοι μερα με τα αθλητικά έχετε γινει μάνατζερ,προπονητές, πρόεδροι...Την ίδια απορία εχω εκφρασει και στους ρεπόρτερ της ομάδος μου για να μην νομίζετε ότι σας κάνω προσωπική επίθεση...
Στο θέμα μας τωρα.....Αναφερθήκατε στον επιθετικό του Ολυμπιακού χωρίς να λάβετε υπόψιν σας οτι πριν ερθει στη χώρα μας για πρώτη χρονιά μάλιστα ήρθε σε Ευρωπαικό πρωτάθλημα ειχε παιξει περιπου 35 αγώνες ασταμάτητα...Κατόπιν ήρθε στην Ελλάδα χωρίς να έχει κανει προετοιμασία και γενικά χωρίς να του έχει δοθεί χρόνος να εγκληματιστεί με το Ελληνικό περιβάλλον....Εξάλλου νομίζω η αξία του παίκτη φαίνεται και από τις ομάδες που τον ήθελαν μαζί με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και προπονητές μεγάλης κλάσης (βλέπε Βενγκερ)....Τώρα όσον αφορα τα γκολ που μας λέτε ότι εχει σκοράρει και ότι μαζι με του Μουσλιμοβιτς δεν φτάνουν να τον ξεπεράσουν θα έλεγα ότι αυτά είναι γνώμες που θα είχε κάποιο παιδί της Πέμπτης δημοτικού....Που έχει παίξει μπάλα μόνο στην αυλή του σχολείου του και στο playstation...Διαφορετικά θα βλεπατε οτι ο Ντιόγκο κάνει 5 παραπάνω δουλειές στο τερεν απ' ότι ο αργεντινος φορ...Μαρκαρει παντου,ανοιγει διαδρομους που ο Μπλανκο δεν ξερει να το κανει, εχει πολυ περισσοτερες ασιστ απ'ότι ο Ισμαελ , ντριμπλαρει και τέλος έχει μυαλό που είναι το βασικότερο πράγμα στο ποδοσφαιρο...Τώρα αν εσεις θεωρείτε ότι ο Μπλανκο ειναι καλυτερος του Ντιογκο επειδη εβαλε 2 γκολ στο πανσεραικο και αλλα τόσα στο θρασύβουλο τι να πω....Στα ντέρμπι που ήταν;;;;;;;γιατί νομίζω ότι στα μεταξυ μας παιχνιδια ο Ντιογκο σκοραρε....Η προσφορα του Ντιογκο φαινεται στο βαθμολογικο πινακα οπου χαρη στην βοηθεια του γιατι δεν ηταν ο μοναδικος που προσεφερε βοηθησε την ομαδα να ειναι πρωταθλητρια απο τα χριστουγεννα....Και επεται η συνεχεια του χρονου.....
Στο θέμα του Μουσλι τωρα......Απορώ πως συγκρινεται εναν παικτη τοσο εγνωσμενης αξιας οπως ο Σερβος με ενα παιδι 23 ετων που εχει παιξει στη Β Εθνική της χώρας του.....και στην Ελλάδα....Αλλα ξέχασα ησασταν απο αυτους που όταν ο Κοβάσεβιτς μας εκανε την τιμη και πατησε το ποδι του στην χωρα μας λεγατε περιπεκτικα με αλλους συναδελφους σας πως ηρθε για τα ΕΝΣΗΜΑ ο γεροντας Κοβασεβιτς......
Θα σας παρακαλουσα οταν εκφραζετε μια γνωμη να ερευνατε πρωτα της παραμετρους του θεματος προτου καταληξετε σε συμπερασμα γιατι εισαστε δημοσιογραφος (οταν γραφετε) και οχι οπαδος....Και γω μπορω να πω οτι ο Πατσατζογλου ειναι καλυτερος του Gerard αλλα ποιος θα με πιστευε(καλυτερα κιολας χιουμορ κανω)....

Φιλικά και χωρις καμία εμπαθεια προς το προσωπό σας....
ΠΕΤΡΟΣ


File Gianni
Den sou exo xana grapsei pote,alla pire tin protovoulia meta apo to arthro sou peri diogo-blanco.
katarxas sugharititiria giati eisai o protos dimosiografos pou leei tin alitheia gia ton ''polu'' diogo.Ton diogo ton opoio parousiazoun san ton neo asteri tis brazil.
Ti exei o diogo?dribla?thymiste mou mia fantezi dribla pou exei kanei?Na thymiso ego tou Estogianoff sto paixnidi me ton PAO...i tou Skoko me ton Panserraiko...autes einai dribles pou tis thymomaste.ti allo exei?Eyxaireia sto scorarisma?ta 5-6 goals pou exei valei se olo to protathlima!!se poses sumetoxes??edo o petropoulos an den kano lathos,sto protathlima exei 6 summetoxes kai exei valei 5 goal!!
O Diogo einai ''ftiagmenos'' paiktaras apo ta MME pou ekfrazoun ta symferonta tou olumpiakou.Pros theou kanenas den eipe oti den xerei bala i oti einai axristos....alla oxi kai o neos grigoros tziovani...ierosulia.
apo tin alli o Blanco den theoreitai o super paiktis...alla xerei na kanei polu kala tin douleia,i opoia einai na vazei goal.O opoios Blanco odeuei pali (opos sosta egrapses) gia protos scorer.
Tha se rotiso kai kati allo esu pou eisai kai sto reportaz tis aek..an o diogo itan paiktis tis aek(akomi kai tou PAO),me tis mexri tora emfaniseis tou kai ta liga goals pou exei valei,ti antimetopisi tha eixe?tin idia pou exei tora??nomizo pos oxi...
to an tha dimosieutei to mail mou i oxi einai sto dikia sou krisi,aplos tha ithela mia apantisi.
se eyxaristo polu kai sorry gia ta greeklish!

Tommy Karabetsos.

ΚΙΦΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΑΣΤΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ, ΟΠΟΥ Ο ΖΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ GOLEADOR.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.
ΠΕΡΣΥ O ΜΠΛΑΝΚΟ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!! Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΟΤΑΝ ΤΡΩΕΙ "ΞΥΛΟ" ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΝΤΙΟΓΚΟ, ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ. ΑΠΛΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ( ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΦΟΡΕΣ ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ. ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ
ΜΠΛΑΝΚΟ.... ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Κ ΓΚΟΛΤΗΣ!
ΝΤΙΟΓΚΟ.... ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΤΗΝΗ ( ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ) ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΟΒΑΝΝΙ!!!
ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΟΤΗΑΤΑ.

ΦΙΛΙΚΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


Αγαπητέ Κ Κυφωνίδη.

Διαβάζοντας το άρθρο σας για τον Blanco και τον Diogo αμέσως προσπάθησα να παρομοιάσω τους δύο επιθετικούς με κάποιον εν ενεργεία μεγάλο σκόρερ, και ίσως έτσι να μπορέσουμε να προδιαγάψουμε και το μέλλον των δύο παιχτών.

Πιστεύω οτι ο τρόπος παιχνιδιού του Ismael Blanco δεν έχει και δεν απαιτεί τέλεια τεχνική κατάρτηση, είναι πάντα οριακά σε θέση offside, παλεύει σε κάθε φάση για να κλέψει τη μπάλα αλλά δεν ματώνει κιόλας και τέλος αλλα το πιο σημαντικό εχεί το "φονικό ένστικτο" του μεγάλου σκόρερ. Διαβάζοντας ξανά την παραπάνω πρόταση και σβήνοντας το όνομα Ismael Blanco μπορείς εύκολα να το αντικαταστήσεις με αύτο του Filippo Inzaghi.

Από την άλλη πλευρά ο τρόπος παιχνιδιού του Diogo βασίζεται σε αρκετά καλή τεχνική κατάρτηση, είναι γρήγορος αλλά όχι πιο γρήγορος από ολους τους άλλος, σκοράρει αλλα δεν ειναι ο παίχτης που θα σου κάνει 20 γκολ τη σεζόν και σίγουρα δεν χαρακτηρίζετα ως killer. Σε όλα αυτά προσθέτουμε ότι κόστισε 10 τσουβάλια λεφτα από πολύ μικρή ηλικία χωρίς να έχει αποδείξει τίποτα επί της ουσίας. Διαβάζοντας ξανά την παραπάνω πρόταση και σβήνοντας το όνομα Diogo μπορείς εύκολα να το αντικαταστήσεις με αύτο του Nicolas Anelka

Καταλήγοντας θα ήθελα να ευχηθώ αυτοί οι δύο παίχτες να έχουν και την ανάλογη καρίερα δηλ ο πρώτος να μείνει στην ΑΕΚ όπως ο "Πιπο" στη Milan και ο δεύτερος να φέρει πολλά πολλά εκατομύρια από μια μεταγραφή του στον "Κύριο" Κόκκαλη

Με εκτίμηση
Βασίλης

K Kyfonidh,
an eixes na grapseis kati symantiko gia tin omada sou 8a to erafes alla, mallon den exeis k kaneis anousies sygriseis...tespa symfono, mou aresei k mena o Blanco eidika epeidh exei petyxei pollaaaa..(ouuuuu) goal enantion tis omadas mou...(Olympiakos)...eno o Diogo sto 1o metaksy mas, sas to kollise...k i kinhsh+assist ston galletti sto 2o metaksy mas einai OLA TA LEFTA...ola ta alla ta akouo verese...
k metaksy mas, de se adiko an den dhmosheuseis afto to mailaki...kalh sou mera
P.S. ta emetika sxolia tou K.Spyrou den 8a ta sxoliaso...(1o mail shmera kato apo to ar8ro sou)...alla sigoura anevazoun to epipedo tis sthlhs sou
Antonis - Pireas


Kalimera sas.. sas grafw gia to arthto... me ton Blanco kai ton Diogo... pisteuw pws sugrinoume duo diaforetikous teleiws paixtes... oi opoioi th mporousan aneta na plaisiwnan ena polu kalo epithetiko dudimo...Vevaia oso gia ton Diogo... exei polu kaluteri texniki... kai kanei polu vrwmiki douleia sto gipedo.. ena zoro... einai pio killer... Sto sustima tou olympiakou as poume dn nomizw pws th kolouse o blanco... th prepei n xtuseis tn epithesi gurw tou.. wste n t dothoun eukairies... enw o diogo anagazete n vgainei polu apo tin perioxi.. isws gi auto dn eixe tose poles eukairies gia goal.. eiami filathlos tou olympiakou.. th ithela polu ton blanco stin omada m.. alla pisteuw pws o diogo einai mia klasi anwteros...(oxi aparetita epeidh eimai olympiakos)

Achilleas

kirie kifwnidi nomizw oti i sigkrisi mplanko-ntiogo einai to ligotero astoxi.o blanko einai ontws gkoltzis alla o ntiogko einai auto pou leme i diafora sto ellhniko prwtathlima.oso eixe dinameis odigise ton osfp se terasties diafores apo tous diwktes tou.(proteinw na proveite kai se ena akomi gallop.auto me tin erwtisi pote tha parei prwtathlima i aek?)euxaristw gia ton xrono sas.

Kyriakos


Αγαπητέ Γιάννη,

άναψες "φωτιές" στους φιλάθλους των ΟΣΦΠ και ΑΕΚ με προθέσεις καλές από την δική σου πλευρά.
Όπως ήταν φυσικό πολλοί κομπλεξικοί άμπαλοι που βλέπουν με οπαδικά κυάλια το γήπεδο άδραξαν την ευκαιρία να βγάλουν την εμπάθεια που έχουν λόγω των δύο αθλητών.
Να θυμίσω πως κάποιοι έβριζαν τον "Ρίμπο" για την μπάλα που έπαιζε αλλά όταν ήρθε στην ομάδα τους έγινε θεός του ποδοσφαίρου.
Για να σε προλάβω, να θυμίσω πάλι πως οι Ολυμπιακοί δεν κάναμε κριτική στην μπάλα που παίζει ο "Ρίμπο" αλλά στο ότι πήγε στην ΑΕΚ χωρίς να σεβαστεί εμάς.
Αντίστοιχα το "παλτό" Μιχαλάκης έγινε "Τανκ" και "τρέλα" όταν φόρεσε τα ερυθρόλευκα.
Τώρα, σχετικά με τους Μπλάνκοντιόγους (κατά Αλέφα) εγώ είμαι φαταούλας και τους θέλω και τους 2. Δηλαδή ένα περιποιημένο 4-4-2 με Μπλάνκο φουνταριστό και Ντιόγο τριγύρω.
Πιστεύω πως θα έκαναν θραύση. Ιδιαίτερα αν είχαν Λέτο, Γκαλέτι, "Λύκο", Ντούντου, Σκόκο & Μπελούτσι στα πέριξ. Μιλαμε για το απόλυτο όργιο λατινοαμερικάνικης ποδοσφαιρικής ηδονής.
Όσον αφορά την τιμή των 2 αθλητών, να θυμίσω ξανά πως ο Νινιάδης μπορούσε να πάρει πακέτο τον Λεονάρντο και τον Ντιόγο με 5μύρια. Μετά η τιμή του δεύτερου εκτοξεύτηκε.
Και αν ο Μπλάνκο είχε παίξει στη πρώτη κατηγορία της χώρας του, θα ήταν πολύ ακριβός. Μία ευκαιρία στην αγορά παικτών κάνει μεγάλη διαφορά στη συνέχεια.
Οπότε αδίκως τους συγκρίνουν κάποιοι με βάση την τιμή αγοράς σε δεδομένες χρονικές στιγμές.
Παικτικώς τώρα οι 2 τους είναι συμπληρωματικοί κατά την γνώμη μου. Ο Μπλάνκο είναι φονιάς. Όχι πολύ μπαλαδόρος. Πρέπει να παίζει φουνταριστός και έχει χάρισμα με το γκολ. Κάτι σε Ιντσάγκι θα έλεγα.Ο Ντιόγο πάλι έχει μεγάλο ρεπερτόριο στο γήπεδο. Όχι τόσο γκολτζής. Κάτι σε Ντελ Πιέρο θα έλεγα. Θα έπρεπε να παίζει τριγύρω από έναν "Μπλάνκο" και να εναλλάσονται γρήγορα στο ματς τρελαίνοντας τις άμυνες. Μου αρέσουν και οι 2, τους θέλω και τους 2.

Αυτά με τα παιδιά. Ευτυχώς που τους έχουμε και τους 2 στην Ελλάδα.

Μακάρι να είχαμε και τον Μπλάνκο στον Ολυμπιακό ή έναν παίκτη τύπου Μπλάνκο.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Δημήτρης Σ.

Sxetika me ta xthesina minimata ton olympiakwn.
Ime AEK, kai parakolouthw pantote ta paixnidia tis kai tou olympiakou otan tixei.
To loipon,
1) o diogo aksizei ta 10ekatomiria (logo tou oti exoun kerdisei perissotera pexnidia me tis vouties tou para me tin a3ia tis olis omadas)
2) o epithetikos agapitoi mou filoi einai gia na vazei goal I kai na dinei pragma pou kanei fisika kai o diogo (vouties = penalty kai kokkini karta)
3) vlepw mia simantikotati veltiosi tou blanco apo ta persi. Dld kinite kai pairnei mpales kai dinei kai termata pou persi emine pantote stin epithesi stasimos
4) protimw na dinw 1ekatomirio kai na parw kapoion pou vazei goals kata voulisi kai oxi 10ekatomiria gia tis vouties kai tis kokkines
5) ton diogo ton xaidevoun oi diaitites eno ton blanco den ton akouei kaneis. (vlepe kokkini ston PAOK kai oxi tou diogo)
6) elpizw na exete katalavei pws ine kaliteros epithetikos apoti o diogo!!!!!!!!!!

Eyxaristw kai sigxaritiria gia tin stili sou file Yianni!
Christodoulos


Φίλε Γιάννη καλημέρα,σου στέλνω με αφορμή ένα άρθρο που δημοσίευσες στο site του sport fm
όσον αφορά την σύγκριση των βασικών επιθετικών των μεγάλων Ελληνικών ομάδων Diogo,Blanco,
Muslimovic.Κατ'αρχήν με λένε Αντώνη και είμαι Ολυμπιακός και θα αναφερθώ μόνο στην σύγκριση Blanco - Diogo.
Έχεις δίκιο στο ότι ο Blanco είναι ένας εξαιρετικός center for με εξέλιξη τύπου Kovacevic θα έλεγα εγώ, και με φοβερή
αίσθηση του γκολ.Τώρα σε σύγκριση με τον Diogo πιστεύω απλά ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι πιο πολύπλευρος
επιθετικός.Γνωρίζεις σίγουρα και το βλέπεις ότι δεν σκοράρει μόνο,ο Diogo έχει την ικανότητα να πασσάρει πάρα πολύ
καλά να βγάζει ασιστ,να κουράζει γενικά τους αμυντικούς,να κρατάει και να σπάει την μπάλα ακόμα και να μαρκάρει.
Για φέτος τώρα θα έπρεπε επίσης να λάβεις υπόψιν σου ότι προέρχεται από πρωτάθλημα σε εξέλιξη,έπαιζε και σε Ευρωπαική διοργάνωση
δηλαδή σε παραπάνω παιχνίδια και μάλιστα απο την λάθος αντίληψη του προπονητή του Ολυμπιακού σε όλα βασικός 90λέπτου και τέλος
είναι και η πρώτη του χρονιά στην ομάδα με αυτούς τους συμπαίκτες.Παρ'όλα'υτα έχει πέτύχει αρκετά γκολ και πολλά από αυτά εξαιρετικής
ομορφιάς.Επίσης κάτι τελευταίο όταν έχεις ένα Galleti να πετυχαίνει τόσα γκολ σε πολλά παιχνίδια η ομάδα έκανα απλά συντήρηση δυνάμεων,
μέσα σε αυτήν και ο Diogo.Αυτά ήθελα να αναφέρω,ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου,ελπίζω να τα ξαναπούμε.
Σε χαιρετώ

Αντώνης

Μπορώ φίλε Κυφωνίδη να σου πω γιατί ο Ντιόγκο είναι καλύτερος επιθετικός και θα στο τεκμηριώσω κι'όλας.
1ον έχει έρθει από φουλ σαιζόν στην Βραζιλία
2ον δεν έχει 2ο επιθετικό δίπλα του γι'αυτό δεν έχει σκοράρει πολλές φορές γιατί πάντα τον μαρκάρουν 2 παίχτες
3ον στο πρωτάθλημα εκτός από τα 6 γκολ έχει βγάλει και 7 ασσίστ,αυτές δεν μετράνε; Άλλο καλύτερος επιθετικός,
άλλο καλύτερος σκόρερ,φέτος καλύτερος σκόρερ είναι ο Μπλάνκο αλλά καλύτερος επιθετικός όχι.
4ον Μήπως ο Μπλάνκο έχει την ταχύτητα ή την ντρίπλα του Ντιόγκο? Αν είχε κάτι από αυτά θα έπαιρνε και κανένα πέναλτυ.
Ο Ντιόγκο πόσα έχει πάρει,αυτά μετράνε?
5ον Ο Ντιόγκο μαρκάρει παντού. Τον Μπλάνκο τον βλέπεις την μία στιγμή να πιέζει τον τερματοφύλακα και μετά να γυρνάει στην άμυνα
να βοηθήσει την ομάδα? Και όχι μια φορά,καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα.

Υ.Γ: Ας δει κάποιος τα γκολ με την Μπενφίκα,θα δει ότι σε όλες τις φάσεις μέσα ήταν ο Ντιόγκο...
Και δεν έχει πάρει το αυτί μου να θέλει καμμιά μεγάλη ομάδα βλέπε Τσέλσι ξέρω γω τον Μπλάνκο...
Αυτό κάτι λέει. Εκτός αν οι σκάουτερ της Τσέλσι είναι μάπα.

Υ.Γ2: Mήπως ο Ντιόγκο λέω εγώ τώρα έχει παίξει πάνω κάτω σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος,Κυπέλλου,
έναν προκριματικό Champions League και αγώνες Uefa? Και ήρθε και στο καπάκι από Βραζιλία και άρχισε αμέσως
αγώνες? Οέο? Σαν να τρέχεις εσύ Κύφω 5 χιλιόμετρα και να σου έρθω εγώ δίπλα που θα τα έχεις φτύσει και να σου λέω...
κοίτα...είμαι πιο γρήγορος!!! Χαχαχα

Ελπίζω σε δημοσίευση
Παναγιώτης


kirie kifwnidi nomizw oti i sigkrisi mplanko-ntiogo einai to ligotero astoxi.o blanko einai ontws gkoltzis alla o ntiogko einai auto pou leme i diafora sto ellhniko prwtathlima.oso eixe dinameis odigise ton osfp se terasties diafores apo tous diwktes tou.(proteinw na proveite kai se ena akomi gallop.auto me tin erwtisi pote tha parei prwtathlima i aek?)euxaristw gia ton xrono sas.

Kiriakos

Κύριε Κυφωνίδη σας γράφω με αφορμή το χθεσινό άρθρο για τον Μπλάνκο. Θεωρώ ότι αν ο Μπλάνκο έπαιζε στον Ολυμπιακό με χαφ τους Μπελούτσι, Λέτο, Ντούντου και φυσικά τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της λίγκας τον Γκαλέτι θα είχε ήδη σημειώσει 30 γκολ. Την περσινή χρονιά με ένα σπουδαίο χαφ, τον Ριβάλντο έβαλε 20. Όσο για την ΑΕΚ χρειάζεται τον Μανιάτη, τον Κατσουράνη και τον Λεονάρντο για βασικούς και τον Καράμπελα και ένα στοπερ για πάγκο.
Ευχαριστώ, Θοδωρής Γρηγοράτος


file gianni kali sou mera..diavasa sta proigoumena e-mail kapoioi filoi touo olumpiakou pou legane kati gi aekakia ki oti exoume plaka ki oti o ismael skorarei mono me mikres omades..ki oti o diogo einai paixtaras kai tetoia..i aek den epaikse uefa gia na mporeis na ti sigrineis me ton olympiako(kai pou epaikse ti ekane??tipota)...gi auto kataligoume sti superleague me proto skorer dyo sinexomenes xronies ton ismael blanco...ayto sas leei kati???ki opos eipane oi filoi olympiakoi pou skorarei se mikres omades kai kati tetoia...to thymountai poly kala pou skorare sti mikri tous omada...kali mera se olous

Antonis

είσαι τόσο μυρωδιάς από μπάλα όσο και το σύνολο των παιχτών της μικρής ομάδας που κάποτε (παλιά... στο Τέξας!!!) ήταν μεγάλη και την λένε ΑΕΚ. αλλά εσύ εκτός από μυρωδιάς είσαι και κουτοπόνηρος. γιατι κάνεις τώρα την σύγκριση Ντιόγο - Μπλάνκο που συντρέχουν τα εξής :

α) Ο Ντιόγο είναι καθαρά σε περίοδο ντεφορμαρίσματος τους τελευταίους 2 μήνες, ενώ ο Μπλάνκο σε καθαρά ανοδική πορεία (μόνο που τώρα το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και εμένα ο Ντιόγο με βοήθησε να το κατακτήσω όταν ακόμα "παιζόταν". Δεν σκοράρει σε ανούσια παιχνίδια ανευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος για να γίνει "μάγκας")

β) Ο Ντιόγο ήρθε μέσα Αυγούστου στην Ελλάδα πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει κάνει προετοιμασία σε αντίθεση με τον Μπλάνκο (με ότι αυτό συνεπάγεται για την φυσική του κατάσταση, Μάρτη μήνα)

γ) Ο Ντιόγο παίζει ασταμάτητα παραπάνω από ένα χρόνο

δ) Ο Ντιόγο παίζει τους τελευταίους 4 μήνες (τουλάχιστον) σε ΚΑΘΕ παιχνίδι ως μοναδικός καθαρόαιμος επιθετικός σε αντίθεση με τον Μπλάνκο που έχει περισσότερες βοήθειες.

ε) Ο Ντιόγο (όσο και αν βαφτίστηκε έτσι επειδή υπήρχε ανάγκη), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΟΜΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ!!! Ειναι περιφεριακός επιθετικός και αν ασχολείσαι λίγο έστω με το ποδόσφαιρο θα ξέρεις ότι το να συγκρίνεις τα επιτεύγματα στο σκοράρισμα μεταξύ ενός σεντερ φορ περιοχής και ενός περιφερειακού επιθετικού είναι τελείως άκυρο και αβάσιμο!!!! Αν θέλεις συνέκρινε τον Μπλάνκο με τον Ντάρκο μόνο που θα μας επιτρέψεις, αν βγάλεις καλύτερο τον Αργεντίνο να γελάμε μέχρι να πάρει η ΑΕΚ πρωτάθλημα...

όπως και να έχει κανείς δεν είπε ότι ο Μπλάνκο είναι κακός παίχτης. για 'μένα είναι ο καλύτερος παίχτης της ΑΕΚ με διαφορά από τον δεύτερο (ποιος Σκόκο ρε παιδιά???) αλλά έχει την ατυχία να... παίζει στην ΑΕΚ!!! προφανώς και ο Ντιόγο είναι και πιο χρήσιμος και πιο ολοκληρωμένος και πιο εξελίξιμος παίχτης και ας μην είναι τόσο συνεπής στο γκολ. τον Μπλάνκο θα τον συγκρίνω με παίχτες μεγαλύτερων ομάδων όταν (και αν) πάει σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα.

Θοδωρής, Πεύκη


Κύριε Κυφωνίδη, αναφορικά με το άρθρο σας περί Ντίγκο και Μπλάνκο θα ήθελα σχολιάσω τα εξής:
Η αξία ενός παίχτη σίγουρα κρίνεται με την απόδοση του στο γήπεδο και όχι με το πόσο κοστίζει ή πόσο τον έχεις αγοράσει.
Επίσης πιστεύω ότι όλοι χρειάζονται μια περίοδο προσαρμογής και ειδικά όσοι έρχονται από χώρες της Λατινικής Αμερικής.
Ο Ντίογκο ήρθε το περασμένο καλοκαίρι.Για πρώτη χρονιά μια χαρά τα πάει αν και παίζει μόνος του μπροστά και τρώει όλο το ξύλο από τους αντίπαλους αμυντικούς. Σίγουρα χρειάζεται κάποιον ακόμα δίπλα του. Περιμένετε να τον κρίνετε το χρόνου καλύτερα καλύτερα...
Ο Μπλάνκο από την άλλη ήρθε με λιγότερα χρήματα και η αξία του σίγουρα είναι μεγαλύτερη βάσει της αποτελεσματικότητας του.
Βέβαια σκοράρει όταν παίζει με παρτενέρ στην επίθεση. Μόνος του τι μπορεί να κάνει? Μάλλον τίποτα περισσότερο απ' ότι ο Ντιόγκο.
Η σύγκριση των δύο είναι λίγο ατυχής στην παρούσα φάση.
Προσωπικά θα ήθελα να τους δώ να αγωνίζονται μαζί με την ίδια φανέλα!!!

Βαγγέλης

Κυριε Κυφωνιδη με μια μερα καθυστερηση σου γραφω και εγω τη γνωμη μου.Φυσικο οι της ΑΕΚ να υπερασπιστουν τον Μπλανκο και οι του ΟΣΦΠ τον Ντιογο.Εγω ειμαι βαζελος,δεν εχω κανενα απο τους τρεις που ανεφερες αλλα επειδη εχω απιστευτη λοξα με τη μπαλα σου(παιζω χρονια, παρακολουθω καθημερινα και ασχολουμε με την προπονητικη) λεω οτι αν ηθελε καποιων να ειχα στην ομαδα μου ως KILLER μακρα απο των επομενο θα διαλεγα Μουσλι.Ο Μπλανκο, καλος,οχι καυτος στα δυσκολα,λιγοι ποντοι απο τα γκολ του/Ντιογκο,Πολυ κακο για το τιποτα,σπαει πολυ καλα τη μπαλα,αρκετο θεατρο,οχι καλα τελιωματα στα τετ-α-τετ/Μουσλι,γκολ και 3ποντο,φαντασου τον σε μια ομαδα με μεγαλυτερη ποιοτητα (ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΑΕΚ)στα χαφ να του περνουν μπαλα η στον ΠΑΟΚ με Εστογιανοφ πισω του.30-35 τεμαχια πιστευω θα τα ειχε.

ευχαριστω πολυ

Γιάννης.


Ρε παιδια το προβλημα ειναι οτι οι δυο παιχτες αγωνιζονται στην Ελλαδα κ γιαυτο η κριση τους ειναι εντελως λαθος. Δεν γινεται ο Ντιογκο να ειναι ο παιχταρας που θελει ολη η ευρωπη κ ο Μπλανκο ο αμπαλος κ ο ανθρωπος να πεταει καθε χρονο 15 γκολ. Κατα την δικη μου αποψη(σημειωτεον ειμαι Ολυμπιακος...) ειναι η εν δυναμη ποδοσφαιρικη αξια του Ντιογκο κ τα σωματικα του προσοντα που τον κανουν να διαφερει.Ειναι απλα αλλο στυλ επιθετικου κ κατι ακομα ο Ντιογκο μπορει να μην βαζει τα γκολ του Μπλανκο αλλα κανει ολα τα αλλα για να συνεισφερει στο παιχνιδι .Ετσι ο Μπλανκο ουσιαστικα αδικειται σαν ποδοσφαιρικη αξια επιθετικου παρολα αυτα δεν μπορει να φτασει την εξελιξη που μπορει να εχει ο Ντιογκο αν δουλευτει.
Κ αυτο ειναι ενα αλλο μεγαλο προβλημα της Ελλαδας οτι οι παιχτες εδω ελαχιστα βελτιωνονται. Ακομα ειναι κ πως αντολαμβανεται ο καθενας το ποδοσφαιρο ,για παραδειγμα δεν συμπαθησα ποτε τους επιθετικους που απλα σπρωχνουν την μπαλα στα δικτυα (δες Μαχλα ,Χουτο κτλ) κ ειναι αληθεια οτι πολλα απο τα γκολ του Ζορο ειναι τετοια,ενω απο την αλλη λατρευω τους επιθετικους που πανε στην ενεργεια "ενας με εναν" κ τελιωνουν το γκολ ετσι.Βεβαια αυτο αποτελει υποκειμενικη αποψη κ εχει σχεση με την αισθητικη του καθενος για το ποδοσφαιρο.
Για κατι πιο αντικειμενικο τωρα ας αναρωτηθεις φιλε Γιαννη αν ειχες την δυνατοτητα να πληρωσεις τον Ντιογκο (που ως ποδοσφαιρικη καθαρα αξια δεν αξιζει παραπανω απο 5-6 μυρια...κ οχι φυσικα 10 κ 30 που ακουγονται) ποιον απο τους δυο θα ηθελες για την ομαδα σου.....

Βαγγέλης

ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ DIOGO ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ

Σπύρος


Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x