Κώστας Νικολακόπουλος

Υπόθεση Γκαγκάτση…

Το ξέρουν και οι…πέτρες στον Ολυμπιακό ότι ο Σ. Κόκκαλης είχε αποφασίσει να πάρει στη διοίκηση του συλλόγου τον Β. Γκαγκάτση. Και θα τον είχε, φυσικά, τον πρόεδρο της ΕΠΟ σε κορυφαίο διοικητικό πόστο.

Το ξέρουν και οι…πέτρες στον Ολυμπιακό ότι ο Σ. Κόκκαλης είχε αποφασίσει να πάρει στη διοίκηση του συλλόγου τον Β. Γκαγκάτση. Και θα τον είχε, φυσικά, τον πρόεδρο της ΕΠΟ σε κορυφαίο διοικητικό πόστο.

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη θα λάμβανε χώρα προς το τέλος της σεζόν. Μισό χρόνο μετά την παραίτηση του Γκαγκάτση από την προεδρία της ομοσπονδίας.

Ωστόσο, εσχάτως αυτή η διαφαινόμενη μέχρι πριν λίγο καιρό εξέλιξη, δείχνει να «κολλάει». Όχι ότι αποκλείεται τελικά να προχωρήσει, αλλά αν μη τι άλλο είναι στον αέρα.

Ένας από τους λόγους είναι ότι υπάρχουν στο εσωτερικό της διοίκησης του Ολυμπιακού αντιδράσεις για το εγχείρημα. Κύρια με το σκεπτικό ότι μία τέτοια κίνηση θα δώσει πάτημα στους αντιΟλυμπιακούς να βγουν και να πουν, «ορίστε, δικαιωθήκαμε. Τόσα χρόνια ο Γκαγκάτσης έσπρωχνε τον Ολυμπιακό. Και τώρα ο Ολυμπιακός τον έχει κι επίσημα στη διοίκησή του».

Δεν ξέρω αν τελικά μείνει απλά ιδέα η παρουσία του Γκαγκάτση στην κορυφή η, τις παρυφές τέλος πάντων, της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, δεν μπορώ παρά να διατυπώσω κι εγώ το ερώτημα, που διατυπώνουν ακόμη και μέσα στη διοίκηση-διότι υπάρχουν και φωνές που θεωρούν ότι ο Γκαγκάτσης ποικιλοτρόπως μπορεί να βοηθήσει.

Και το ερώτημα είναι: τώρα που οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού οργανώνονται σε επίπεδο παρασκηνιακό, για να προσπαθήσουν να αλλάξουν τα κόζα, ο Ολυμπιακός πως θα κάνει την άμυνά του;

Μην κοροϊδευόμαστε. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο είμαστε όλοι και ξέρουμε τι παίζετε. Κι ο Ολυμπιακός, ως πρωταθλητής 12 στα 13 χρόνια, με 50-50 είναι καλά. Οι άλλοι, που θέλουν, πολύ λογικά, να τον ρίξουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή, θέλουν 70-30, πολύ λογικά…

Έχω την αίσθηση ότι μπορεί να θέλει ο Κόκκαλης ένα Γκαγκάτση να βοηθάει τον Ολυμπιακό, αλλά απέξω. Όμως, είναι απλά αίσθηση. Θα δούμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x