Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Φήμες για Ζουέλα

Τι και αν παρατηρείται στασιμότητα στην υπόθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε; Στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν τα ζητήματα που αφορούν τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και τις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών που μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι. Χθες, υπήρξε η φημολογία ότι οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Φρανσίσκο Ζουέλα. Τι νέα υπάρχουν στην υπόθεση του Βαλβέρδε, που αρχίζει να κουράζει. Ελπίζει ο Κώστας Μήτρογλου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τι και αν παρατηρείται στασιμότητα στην υπόθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε; Στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν τα ζητήματα που αφορούν τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και τις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών που μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Προτεραιότητα για τους πρωταθλητές Ελλάδας αποτελεί η απόκτηση ενός φορ περιοχής, ενώ αναζητείται ο αντικαταστάτης του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, αν τελικά δεν παραμείνει ο Σεμπαστιάν Λέτο. Εφόσον αποχωρήσει ο Χρήστος Πατσατζόγλου, δημιουργείται εκ νέου πρόβλημα στο κέντρο της μεσαίας γραμμής και χρειάζεται να έρθει ένας παίκτης (εκτός του Κριστιάν Λεντέσμα) για να καλύψει το συγκεκριμένο «κενό». Το προηγούμενο διάστημα οι σκάουτερ του συλλόγου πραγματοποίησαν αρκετά ταξίδια σε όλο τον κόσμο και τώρα θα προσπαθήσουν να ξεκαθαρίσουν τη σχετική τους λίστα.

Χθες, υπήρξε η φημολογία ότι οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Φραντσίσκο Ζουέλα. Ο 26χρονος Αγκολέζος αμυντικός της Ξάνθης φαίνεται πως απασχολεί τους ιθύνοντες, μετά την πρόθεση του Παρασκευά Άντζα να δώσει τέλος στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής. Όπως είναι γνωστό, την υπόθεση του πρώην διεθνούς άσου θα χειριστεί προσωπικά ο Σωκράτης Κόκκαλης, που θέλει ο παίκτης να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο στην ομάδα.

«Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα»

Η υπόθεση παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού έχει κουράσει τους πάντες, αφού το παραπάνω… σίριαλ χρονολογείται από τα μέσα Δεκεμβρίου. Οι νέες δηλώσεις του Βάσκου δεν ήχησαν ευχάριστα στα αυτιά των διοικούντων, όμως κανείς στους «ερυθρόλευκους» δεν πανικοβάλλεται από τα όσα ακούστηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Λάρισα.

«Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Από τη στιγμή που συζητάει για την ανανέωση του συμβολαίου του, σημαίνει ότι θέλει να μείνει. Αλλιώς δεν θα συζητούσε», ειπώθηκε και φαίνεται πως υπάρχει κοινή γραμμή στα όσα υποστηρίζουν οι δύο πλευρές.

Οι Πειραιώτες περιμένουν την πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα να έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του 45χρονου προπονητή, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, που θα διευθετήσει τις λεπτομέρειες της συνεργασίας και αν μπουν επιτέλους οι υπογραφές. Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας θεωρούν ότι ο Βαλβέρδε θέλει να είναι καλυμμένος στην περίπτωση που κάτι στραβώσει στις διαπραγματεύσεις.

Εξάλλου, όταν κάποιοι του έδωσαν συγχαρητήρια για την παραμονή του, εκείνος υποστήριξε πως «δεν συμφωνήσαμε ακόμα»! Όπως φαίνεται, ο Ισπανός είναι τυπικός ή υπάρχουν κάποια θέματα που χρειάζεται να λυθούν, προτού ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του.

Τέλος, όλοι αναρωτιούνται ποια θα είναι η αντίδραση του Σωκράτη Κόκκαλη στα όσα είπε ο Βαλβέρδε το βράδυ της Κυριακής. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να παραμείνει ο Βάσκος, αφού για να πάρει αυτή την απόφαση μέτρησε τις απόψεις των παικτών αλλά και των φίλων της ομάδας. Ωστόσο, όσο το θέμα παραμένει ανοικτό, τα σενάρια θα συνεχίζουν να υπάρχουν και το τελευταίο αφορά τον Τιμούρ Κετσπάγια, που παραιτήθηκε από την Ανόρθωση…

«Παίζεται» του Μήτρογλου

Ελπίδες για τη συμμετοχή του Κώστα Μήτρογλου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ. Ο νεαρός επιθετικός ακολούθησε μέρος της προπόνησης της Δευτέρας και του δόθηκε πρόγραμμα για να ακολουθήσει στη Γερμανία, όπου θα περάσει τις μέρες του Πάσχα. Από την πλευρά τους, οι Χρήστος Πατσατζόγλου, Ντιντιέ Ντομί και Αβραάμ Παπαδόπουλος θα βρεθούν σήμερα και αύριο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να συνεχίσουν τα προγράμματά τους και μετά θα φύγουν για διακοπές.

«Να περάσετε καλά, να χαλαρώσετε, αλλά να είστε προσεκτικοί. Δεν πρέπει να πάρετε κιλά αυτές τις μέρες. Να είστε προσεκτικοί γιατί ο τελικός του Κυπέλλου πλησιάζει και πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι», ήταν τα λόγια του Ερνέστο Βαλβέρδε στους παίκτες.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x