Stoiximan Super League

Απόλυτο αφεντικό στην Παναχαϊκή ο Κούγιας!

Μόνος στην «κεφαλή» της Παναχαϊκής είναι από σήμερα (4/5) ο Αλέξης Κούγιας, αφού όπως ανακοίνωσαν από κοινού με τον Κωνσταντίνο Μακρή, ο τελευταίος μεταβίβασε στον μέχρι πρότινος αναπληρωτή πρόεδρο της πατρινής ομάδας το 45% των μετοχών που κατείχε. Μάλιστα, όπως ξεκαθαρίζουν μεταξύ άλλων οι δύο άνδρες, έχει λυθεί κάθε παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους μετά τη συνέντευξη του κ. Μακρή στη «Sportday», ενώ ο κ. Κούγιας αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία.

Μόνος στην «κεφαλή» της Παναχαϊκής είναι από σήμερα (4/5) ο Αλέξης Κούγιας, αφού όπως ανακοίνωσαν από κοινού με τον Κωνσταντίνο Μακρή, ο τελευταίος μεταβίβασε στον μέχρι πρότινος αναπληρωτή πρόεδρο της πατρινής ομάδας το 45% των μετοχών που κατείχε. Μάλιστα, όπως ξεκαθαρίζουν μεταξύ άλλων οι δύο άνδρες, έχει λυθεί κάθε παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους, μετά τη συνέντευξη του κ. Μακρή στη «Sportday», ενώ ο κ. Κούγιας αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία.

Η ανακοίνωση:

«Οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μακρής και Αλέξης Κούγιας, ανακοινώνουν πως σήμερα (4/5) συμφώνησαν την μεταβίβαση του υπολοίπου 45% εκ του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναχαϊκή, που εβρίσκετο στην κυριότητα του κ. Κωνσταντίνου Μακρή, στον κ. Αλέξη Κούγια.

Οι κ.κ, Κωνσταντίνος Μακρής και Αλέξης Κούγιας ανακοινώνουν ότι κατόπιν αυτού καταργείτε κάθε αντιδικία μεταξύ τους και αποσύρονται τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία έχει καταθέσει, στο Πρωτοδικείο Πατρών ο κ. Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλει να ευχαριστήσει δημοσίως τον κ. Κωνσταντίνο Μακρή, για την διαλλακτικότητα την οποία αντιμετώπισε το γεγονός της πωλήσεως του υπολοίπου ως άνω ποσοστού και να δηλώσει πως οποιοδήποτε δηλώσεις και χαρακτηρισμοί αναφορικά με το πρόσωπο του κ. Μακρή, το τελευταίο χρονικό διάστημα μετά την συνέντευξη του τελευταίου στην εφημερίδα "Sportday" δεν απηχούν τις αληθείς απόψεις του κ. Αλέξη Κούγια, για τον κ. Κωνσταντίνο Μακρή και έγιναν υπό καθεστώς στιγμιαίας αγανακτήσεως.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μακρής, επίσης δηλώνει ότι όλα όσα ανέφερε για τον κ. Αλέξη Κούγια, δεν απηχούν την πραγματικότητα και ευχαριστεί τον κ. Αλέξη Κούγια, για την συνεργασία που αυτοί είχαν τους πέντε αυτούς μήνες, που ήταν απολύτως επιτυχής ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.

Aθήνα 4/5

οι δηλούντες

Αλέξης Κούγιας - Κωνσταντίνος Μακρής»

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x