WRC

Εγκατέλειψε ο Λεμπ

Άσχημη ήταν η δεύτερη μέρα του Ράλι Ακρόπολις για τον πρωταθλητή του WRC, Σεμπάστιαν Λεμπ. Στον 8ο γύρο της πρώτης ειδικής διαδρομής αναποδογύρισε το Citroen C4 που οδηγεί ο Γάλλος οδηγός και δεν θα συνεχίσει στον αγώνα, καθώς δεν έίναι δυνατόν να επισκευαστεί το αυτοκίνητο. «Κάνω ένα λάθος τη χρονιά και το έκανα εδώ», στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο 35χρονος οδηγός. Σε εξέλιξη βρίσκεται η τρίτη ειδική διαδρομή με τον Μίκο Χιρβόνεν να είναι πρώτος, ενώ ο Φιλανδός οδηγός και προηγείται στη γενική κατάταξη. Στη δέκατη θέση της διαδρομής ο Λάμπρος Αθανασούλας.

Άσχημη ήταν η δεύτερη μέρα του Ράλι Ακρόπολις για τον πρωταθλητή του WRC, Σεμπάστιαν Λεμπ. Στον 8ο γύρο της πρώτης ειδικής διαδρομής αναποδογύρισε το Citroen C4 που οδηγεί ο Γάλλος οδηγός και δεν θα συνεχίσει στον αγώνα, καθώς δεν έίναι δυνατόν να επισκευαστεί το αυτοκίνητο.

«Κάνω ένα λάθος τη χρονιά και το έκανα εδώ», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο 35χρονος οδηγός. Μετά το τέλος της τρίτης ειδικής διαδρομής ο Μίκο Χιρβόνεν προηγείται στη γενική κατάταξη. Πρόβλημα προέκυψε και με τους Ντάνι Σόρντο και Χένιν Σόλμπεργκ. Ο πρώτος εγκατέλειψε, καθώς έσπασαν δύο αναρτήσεις του αυτοκινήτου του, αλλά δεν είναι πιθανόν να επιστρέψει στον αγώνα. Ενώ στο αυτοκίνητο του δεύτερου έσπασε ένα μία ανάρτηση. Στη δέκατη θέση της διαδρομής ο Λάμπρος Αθανασούλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x