WRC

Λεμπ: «Κάνω ένα λάθος τη χρονιά και το έκανα εδώ»

Απογοητευμένος με την εξέλιξη που είχε για τον ίδιο το Ράλι Ακρόπολις αλλά αισιόδοξος πως θα κατακτήσει το πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο πεντάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC, Σεμπαστιάν Λεμπ με δηλώσεις που έκανε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Το αυτοκίνητο του Γάλλου οδηγού αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να λάβει πρόωρο τέλος για τον ίδιο το Ράλυ Ακρόπολις και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είχα ρυθμό, αλλά έκανα ένα λάθος και εγκατέλειψα. Κάνω ένα λάθος τη χρονιά και το έκανα εδώ». Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Λεμπ εγκαταλείπει ύστερα από το Ράλι της Σουηδίας το 2008 και η τρίτη από το 2006 και μετά.

Απογοητευμένος με την εξέλιξη που είχε για τον ίδιο το Ράλι Ακρόπολις αλλά αισιόδοξος πως θα κατακτήσει το πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο πεντάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC, Σεμπαστιάν Λεμπ με δηλώσεις που έκανε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Το αυτοκίνητο του Γάλλου οδηγού αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να λάβει πρόωρο τέλος για τον ίδιο το Ράλυ Ακρόπολις. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Λεμπ εγκαταλείπει ύστερα από το Ράλι της Σουηδίας το 2008 και η τρίτη από το 2006 και μετά.

«Έκανα ένα οδηγικό λάθος. Έστριψα γρήγορα το τιμόνι προς τα δεξιά με αποτέλεσμα να βρει το αυτοκίνητο σε μία πέτρα, να αναποδογυρίσει και να καταστραφεί. Ο αγώνας για μένα και τον Ντάνιελ (Ελενα) τελείωσε. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουμε αύριο. Το βασικό είναι ότι είμαστε καλά στην υγεία μας. Η αλήθεια είναι ότι με αυτή την εγκατάλειψη θα χάσουμε κάποιους βαθμούς στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά το σημαντικό είναι ότι είμαστε επικεφαλής στη βαθμολογία των οδηγών. Ελπίζω στον επόμενο αγώνα να τα πάμε καλύτερα, το ίδιο και η ομάδα», είπε ο 35χρονος οδηγός και πρόσθεσε:

«Ήταν μια κακή μέρα για μένα και τη Citroen και αποτελεί συνέχεια του Ράλι της Σαρδηνίας, όπου κι εκεί δεν πήγα καλά. Μπορεί η φετινή χρονιά να ξεκίνησε καλά, αλλά δεν μπορούν όλα να είναι πάντα τέλεια. Στο Ακρόπολις είχα ρυθμό, προσπάθησα να πιέσω για να μειώσω την διαφορά από την πρώτη θέση, αλλά έκανα ένα λάθος και εγκατέλειψα. Κάνω ένα λάθος τη χρονιά και το έκανα εδώ. Ελπίζω να είναι το τελευταίο και η συνέχεια να είναι καλύτερη. Η Citroen συνεχίζει να εκπροσωπείται εδώ από τον Ντάνι (Σόρντο), ο οποίος ελπίζω να τα πάει καλά και να δώσει βαθμούς στην ομάδα, που βρίσκεται μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος στους κατασκευαστές. (σ.σ. ο Σόρντο εγκατέλειψε στην επόμενη ειδική διαδρομή με σπασμένο τροχό)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x