Γερμανία

Δεν βιάζεται για Τζιόλη η Βέρντερ

Στάση αναμονής τηρεί η Βέρντερ Βρέμης για τον Αλέξανδρο Τζιόλη. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Κλάους Άλοφς, επιβεβαίωσε πως η ομάδα του προτίθεται να διατηρήσει, αλλά μόνο υπό όρους τον 24χρονο μέσο. «Θα θέλαμε να τον κρατήσουμε, αλλά μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις», τόνισε, την ώρα που ο γερμανικός Τύπος αναφέρει πως οι Κυπελλούχοι Γερμανίας δεν προτίθενται να διαθέσουν ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατ. ευρώ για την αγορά του από τον Παναθηναϊκό

Στάση αναμονής τηρεί η Βέρντερ Βρέμης για τον Αλέξανδρο Τζιόλη. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Κλάους Άλοφς, επιβεβαίωσε πως η ομάδα του προτίθεται να διατηρήσει, αλλά μόνο υπό όρους τον 24χρονο μέσο. «Θα θέλαμε να τον κρατήσουμε, αλλά μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις», τόνισε, την ώρα που ο γερμανικός Τύπος αναφέρει πως οι Κυπελλούχοι Γερμανίας δεν προτίθενται να διαθέσουν ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατ. ευρώ για την αγορά του από τον Παναθηναϊκό. Οι διοικούντες την Βέρντερ φαίνονται διατεθειμένοι να περιμένουν. «Δεν έχει νόημα να έχουμε τόσους παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Θα περιμένουμε και θα δούμε. Ίσως ο Άλεξ να αρχίσει την προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό και να ξεκαθαρίσει μετά η υπόθεσή του», συμπλήρωσε ο Άλοφς.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης είχε φέτος 15 συμμετοχές και 1 γκολ στην Bundesliga, καθώς επίσης 8 εμφανίσεις στο Κύπελλο UEFA και 4 στο Κύπελλο Γερμανίας με τη Βέρντερ. Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα της Βρέμης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x