Προετοιμασία Παναθηναϊκού

«Τα πάντα για τον τίτλο»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδωσε την υπόσχεσή του στον κόσμο, με αποκλειστική συνέντευξη στη WEB TV του NovaΣΠΟΡ FM. "Θα κάνουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα", είπε ο άσος των "πράσινων". Δείτε , επίσης, στιγμιότυπο από την προπόνηση με τον Σισέ να βρίσκει το δοκάρι και τον Λέτο να σκοράρει.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδωσε την υπόσχεσή του στον κόσμο, με αποκλειστική συνέντευξη στη WEB TV του NovaΣΠΟΡ FM. "Θα κάνουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα", είπε ο άσος των "πράσινων". Δείτε εδώ τη συνέντευξη.

«Μέχρι στιγμής έχει γίνει πολύ σκλήρη και καλή δουλειά και νομίζω ότι αυτό φαίνεται. Υπάρχει πολύ κούραση και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και χωρίς τραυματισμούς», τόνισε αρχικά ο διεθνής άσος και συνέχισε απαντώντας στο ερώτημα αν είναι θετικό που ο Τεν Κάτε συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας για δεύτερο σερί χρόνο: «Σίγουρα. Ξέρουμε τι θέλει και ποιός είναι, όπως αυτός ξέρει τι μπορούμε να κάνουμε».

Ποια, όμως είναι η πρώτη του εντύπωση για τους νεοαποκτηθέντες: «Είναι πάρα πολύ καλοί. Ελπίζω να βοηθήσουν, να προσφέρουν στην ομάδα και να δέσουν με την ομάδα».

Κλείνοντας, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο του «τριφυλλιού»: «Θα κάνουμε τα πάντα για να καταφέρουμε να το πάρουμε (σ.σ. πρωτάθλημα)».

Τελείωμα, σέντρες και κατοχή

Πολλά παιχνίδια με μπάλα είχε και πάλι η προπόνηση του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι", μετά το ζέσταμα, έκαναν ασκήσεις ταχυδύναμης, στο βοηθητικό γήπεδο του Ιβερντόν, υπό τις οδηγίες του Λόρενς Εμπεν. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ. Το ένα έκανε για αρκετή ώρα ασκήσεις κατοχής και το άλλο δούλεψε στα τελειώματα. Το δεύτερο γκρουπ, λοιπόν, απαρτιζόταν από τους Καντέ, Νίνη, Βύντρα, Σιμάο, Καραγκούνη, Μάτος, Σπυρόπουλο, Μελίσση, Χριστοδουλόπουλο και Σαλπιγγίδη και τερματοφύλακες ήταν οι Τζόρβας και Καρνέζης. Οι ποδοσφαιριστές σούταραν είτε έξω από την περιοχή, είτε με "κατεβασιές". Επίσης, έγιναν και ειδικές ασκήσεις με σέντρες και τελείωμα με πλασέ ή με το κεφάλι.

Οταν αυτό το γκρουπ ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του, το άλλο (υπό τις οδηγίες του Φαν Ντερ Λεμ) συνέχισε με σέντρες και τελείωματα, επίσης. Κάποιοι ποδοσφαιριστές ήταν δεξιά ή αριστερά και "γέμιζαν" και οι δυο επιθετικοί προσπαθούσαν να σκοράρουν στην εστία του Γκαλίνοβιτς. Κορυφαίος στις σέντρες ήταν ο Σεμπάστιαν Λέτο, που έβγαζε... συστημένες μπαλιές από τα αριστερά. Ιδιαίτερα κεφάτοι στο "τελείωμα" των φάσεων ήταν ο Σισέ και ο Πετρόπουλος, όταν πέρασε κι' αυτός στη θέση του "εκτελεστή".

* Ακούστε ζωντανά από τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 το αποψινό φιλικό παιχνίδι (21:30) του Παναθηναϊκού με τη Βασιλεία, στο Γκρένχεν της Ελβετίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x