Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Λεπτομέρειες για Μπιέρσμιρ

Μπορεί η πρώτη πρόταση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ματίας Μπιέρσμιρ να απορρίφθηκε από τη Γκέτεμποργκ, ωστόσο η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι μικρή, όπως διαβεβαιώνει και ο αθλητικός διευθυντής του σουηδικού συλλόγου, Χακάν Μιλντ. «Πιστεύω πως δεν απέχουμε πολύ», τόνισε. Βεβαιότητα για τη μεταγραφή στις τάξεις των «πρασίνων». Ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα ο παίκτης για να υπογράψει.

Μπορεί η πρώτη πρόταση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ματίας Μπιέρσμιρ να απορρίφθηκε από τη Γκέτεμποργκ, ωστόσο η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι μικρή, όπως διαβεβαιώνει και ο αθλητικός διευθυντής του σουηδικού συλλόγου, Χακάν Μιλντ. «Πιστεύω πως δεν απέχουμε πολύ. Αυτή είναι η δική μου άποψη, αλλά δεν ξέρω αν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σκέφτονται το ίδιο», τόνισε, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την πρόταση των «πρασίνων» και τις απαιτήσεις της Γκέτεμποργκ.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού υπάρχει αισιοδοξία που αγγίζει τα όρια της βεβαιότητας πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί (με τη Γκέτεμποργκ να εισπράττει 400-450 χιλ. ευρώ) και ίσως μέσα στο Σαββατοκύριακο ο παίκτης, που μένει ελεύθερος τον Ιανουάριο, να βρίσκεται στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, μιας και έχει ήδη συμφωνήσει για τέσσερα χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x