Stoiximan Super League

Θέλει δουλειά...

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ΑΕΚ, από τη σαφώς πιο έτοιμη Μπόκα Τζούνιορς, στην πρώτη φιλική αναμέτρηση, που έδωσε μπροστά στους οπαδούς της. Η «Ένωση» παρουσιάστηκε ανέτοιμη να αντιμετωπίσει μια ομάδα του επιπέδου της Μπόκα και προβλημάτισε τους –περίπου- 16.000 οπαδούς της, που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. εντόπισε στην ΑΕΚ ο Κώστας Μιαούλης.

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ΑΕΚ, από τη σαφώς πιο έτοιμη Μπόκα Τζούνιορς, στην πρώτη φιλική αναμέτρηση, που έδωσε μπροστά στους οπαδούς της. Η «Ένωση» παρουσιάστηκε ανέτοιμη να αντιμετωπίσει μια ομάδα του επιπέδου της Μπόκα και προβλημάτισε τους –περίπου- 16.000 οπαδούς της, που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. «Τρία ανησυχητικά προβλήματα» εντόπισε στην ΑΕΚ ο Κώστας Μιαούλης.

Το ματς:

Το 4-3-3 που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για να παρατάξει τους παίκτες του στο πρώτο ημίχρονο φαίνεται ότι δεν βοήθησε την ΑΕΚ, που παρουσίασε προβλήματα ανάπτυξης στα πρώτα λεπτά της φιλικής αναμέτρησης απέναντι στη Μπόκα Τζούνιορς. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν παρουσίασαν την εικόνα, που ίσως να περίμεναν οι οπαδοί τους, που βρέθηκαν σήμερα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ωστόσο, απέδειξαν ότι υπάρχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Οι παίκτες του Σερβοέλληνα τεχνικού, παρά το γεγονός ότι είχαν τη συμπαράσταση του κόσμου τους, μπήκαν μουδιασμένα και αγχωμένα στο παιχνίδι.

Οι παίκτες της Μπόκα, από την άλλη πλευρά, είχαν σαφώς καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και -από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης- απέδειξαν ότι είναι πιο έτοιμοι από της ΑΕΚ. Παρά το γεγονός ότι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την κεφαλιά του Παλέρμο στο 43’, επιτιθέμενοι από δεξιά, οι παίκτες του Άλφιο Μπαζίλε έκαναν τις περισσότερες προσπάθειες τους από αριστερά δυσκολεύοντας πολύ το έργο του Κουτρουμάνου. Η «Ένωση» μετά τα πρώτα 15’ του παιχνιδιού και μέχρι το 30’, «έπιασε» ρυθμό φτάνοντας, μάλιστα, και δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ, με τις κεφαλιές του Κυριάκου και του Σκόκο.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα οι πολλές αλλαγές που έγιναν και από τις δύο πλευρές χάλασαν το ρυθμό του παιχνιδιού. Ωστόσο, οι Αργεντίνιοι ήταν αυτοί που συνέχισαν να έχουν καλύτερη κυκλοφορία και ανάπτυξη, καταφέρνοντας, μάλιστα, με πολύ όμορφο τρόπο να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Μόουτσε. Οι αλλαγές του Μπάγεβιτς και τα καινούργια πρόσωπα που μπήκαν στον αγωνιστκό χώρο έδωσαν φρεσκάδα και μια υπεροχή για την ΑΕΚ, αλλά, παρουσίασαν προβλήματα στην τελική προσπάθεια.

Το φιλμ του αγώνα

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ(Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Κουτρομάνος (76' Γεωργέας), Καράμπελας (54' Χουανφράν), Κυργιάκος (71' Άλβες), Μαϊστόροβιτς, Ενσαλίβα (66' Γιαχάγια), Μάκος (79' Μπερνς), Μαντούκα (61' Ταχτσίδης), Λεονάρντο (46' Χετεμάι), Τζιμπούρ (71' Ιορντάκε), Σκόκο (61' Παυλής)

Μπόκα Τζούνιορς(Άλφιο Μπαζίλε): Αμπονταντζιέρι, Ιμπάρα, Παλέτα, Κάσερες, Μορέλ, Μπατάλια, Μέντελ, Ινσούα (63' Γκαϊτάν (87' Ντίαζ), Ρικέλμε, Μόουτσε (78' Νοϊρ), Παλέρμο (76' Βιάτρι)

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x