Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Ορατός ο κίνδυνος τιμωρίας

Δύσκολα θα γλιτώσει την τιμωρία της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών ο Παναθηναϊκός, λόγω της συμπεριφοράς μερίδας οπαδών του στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αν συμβεί αυτό, τότε οι «πράσινοι» θα παίξουν το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι, για την πρώτη αγωνιστική του Europa League, χωρίς κόσμο. «Όλα στο γήπεδο», οι «πράσινοι» για την κλήρωση.

Δύσκολα θα γλιτώσει την τιμωρία της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών ο Παναθηναϊκός, λόγω της συμπεριφοράς μερίδας οπαδών του στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αν συμβεί αυτό, τότε οι «πράσινοι» θα παίξουν το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι, για την πρώτη αγωνιστική του Europa League, χωρίς κόσμο.

Υπάρχουν, πάντως, φήμες ότι η τιμωρία ενδέχεται να διπλασιαστεί και το «τριφύλλι» να αγωνιστεί σε άδειες εξέδρες για ακόμη ένα παιχνίδι, αυτό με τη Στουρμ Γκρατς, για την τρίτη αγωνιστική. Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι και όλοι στον Παναθηναϊκό περιμένουν με αγωνία τι θα συμβεί.

* Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το σημερινό πρόγραμμα με ζέσταμα και ασκήσεις στα σπριντ και στις ταχύτητες. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους «πράσινους» να παίζουν δίτερμα 11 εναντίον 11. Ατομικά προπονήθηκαν οι Καντέ και Καραγκούνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x