Stoiximan Super League

Για γέλια και για κλάματα…

«Μικρή» ομάδα ο Ολυμπιακός στο Παγκρήτιο, γνώρισε μια από τις πιο βαριές και ταπεινωτικές ήττες στην ιστορία του. Έχασε 5-0 από τον Εργοτέλη σε φιλική αναμέτρηση σκορπώντας αμφιβολία και προβληματισμό.Ποδοσφαιρική παράσταση από τους κρητικούς που γιόρτασαν 80 χρόνια ιστορίας.Φραγκουλάκης (5’),Λεάλ (45’) Μπέτο (52)’, Μπούντιμιρ (63’) και Καρέλης (92’) τα γκολ. .

«Μικρή» ομάδα ο Ολυμπιακός στο Παγκρήτιο, γνώρισε μια από τις πιο βαριές και ταπεινωτικές ήττες στην ιστορία του. Έχασε 5-0 από τον Εργοτέλη σε φιλική αναμέτρηση σκορπώντας αμφιβολία και προβληματισμό.Ποδοσφαιρική παράσταση από τους κρητικούς που γιόρτασαν 80 χρόνια ιστορίας.Φραγκουλάκης (5’),Λεάλ (45’) Μπέτο (52)’, Μπούντιμιρ (63’) και Καρέλης (92’) τα γκολ. Μήπως ήταν μήνυμα; αναρωτιέται ο «Βάλε με Μέσα».

Το ματς

Δεν ήταν μόνο τα νέα πρόσωπα που υπήρξαν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αλλά και οι πολλές δοκιμές σε θέσεις που έκανε ο Τιμούρ Κετσπάγια με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να παρουσιαστούν πολύ κακοί στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης. Από την άλλη, ο Εργοτέλης έχοντας λιγότερες απουσίες και με τον Νίκο Καραγεωργίου να παρατάσσει την ομάδα του με πιο ορθολογικό σχήμα, έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να παρουσιαστούν σαφώς ανώτεροι από το πρώτο κιόλας λεπτό. Γεγονός που μαρτυρά και οι δύο φάσεις που έκανε ο Εργοτέλης πριν καν συμπληρωθούν τρία λεπτά και ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη.

Μετά το πρώτο 20λεπτο, ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το παιχνίδι, ο Ντιόγκο προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες φάσεις, αλλά οι αμυντικοί του Εργοτέλη τον ανέκοψαν και τις δύο φορές που προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του ημίχρονου, παρακολουθήσαμε παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν κάποια αξιόλογη φάση. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, η άμυνα του Ολυμπιακού έκανε ένα ακόμη τραγικό λάθος, μετά την φάση του πρώτου γκολ, ο Λεάλ το εκμεταλλεύτηκε και έκανε το 2-0 για τον Εργοτέλη.

Το ξεκίνημα του δεύτερο ημιχρόνου ήταν εξίσου κακό με αυτό του πρώτου για τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα ο Εργοτέλης να συνεχίσει να πιέζει για το τρίτο γκολ, το οποίο ήρθε τελικά στο 51’ έπειτα από φάουλ του Μπέτο. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Εργοτέλης έκανε το 4-0 με τον Μάριο Μπούντιμιρ να εκμεταλλεύεται την απόκρουση του Πάρντο και με κεφαλιά να κάνει το 4-0. Όσο περνούσε η ώρα, ο Ολυμπιακός παρουσιαζόταν όλο και χειρότερος με τον Εργοτέλη να κάνει την μία φάση μετά την άλλη. Στη συνέχεια, Κετσπάγια και Καραγεωργίου έκαναν αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει αισθητά. Υπήρξαν κάποιες ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά χωρίς μια από τις δύο ομάδες να γίνει ουσιαστικά απειλητική. Ο Εργοτέλης, όμως, κρατούσε το καλύτερο για το τέλος και με τον Καρέλη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή γράφτηκε ο επίλογος και το τελικό 5-0…

Θλάση ο Μαρέσκα

Ο Έντσο Μαρέσκα τραυματίστηκε στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση. Ο Ιταλός μέσος θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης και αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι, τότε ο 29χρονος μέσος θα μείνει εκτός από το πρώτο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Eργοτέλης: Δασκαλάκης (70' Αθανασίου), Ρουμπάκης (63' Γ. Κοιλιάρας), Σασιασβίλι (46' Γιαλούσης), Κορδονούρης, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ (70' Ορφανός), Μπέτο (79' Σαρρής), Φραγκουλάκης, Ρομάνο (70' Μπερτόζα), Μπούντιμιρ (63' Ογκουνσότο), Λεάλ Γκονζάλες (70' Καρέλης).

Ολυμπιακός: Πάρντο (74' Κόβατς), Πάντος, Ντομί, Γκαλίτσιος, Ραούλ Μπράβο (38' Λεντέσμα), Στολτίδης, Ντουντού, Οσκαρ (54' Ντάρμπισαϊρ), Μαρέσκα (75' Ρουγκάλας), Ντιόγκο (79' Νικλητσιώτης), Λεονάρντο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x