Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Με Κοντρέρας στην Πλατεία

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, για τον εξ’ αναβολής αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο την Τετάρτη (23/9) στη Νέα Σμύρνη, συμπεριέλαβε ο Φερνάντο Σάντος τον Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός γυμνάστηκε την Τρίτη σε φουλ ρυθμούς. Η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» θα ταξιδέψει στην Αθήνα χωρίς τους ανέτοιμους Αμπουμπακάρι, Μουν, Σνάουτσνερ, Βιτόλο και Μουσλίμοβιτς. .

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, για τον εξ’ αναβολής αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο την Τετάρτη (23/9) στη Νέα Σμύρνη, συμπεριέλαβε ο Φερνάντο Σάντος τον Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός γυμνάστηκε την Τρίτη σε φουλ ρυθμούς, για δεύτερη σερί μέρα, πείθοντας έτσι τον Πορτογάλο τεχνικό για την ετοιμότητά του.

Η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» θα ταξιδέψει στην Αθήνα χωρίς τους ανέτοιμους Αμπουμπακάρι, Μουν, Σνάουτσνερ, Βιτόλο και Μουσλίμοβιτς. Όσον αφορά στο Βόσνιο επιθετικό, υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία και του διαγνώστηκε θλάση α' βαθμού στο δεξιό δικέφαλο. Η επιστροφή του προσδιορίζεται στις 2 με 3 εβδομάδες.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο αποτελείται απ’ τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Σαβίνι, Σορλέν, Βιεϊρίνια.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x