Stoiximan Super League

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Δεν έγινε «Ιταλός» ο Καρντόσο

Δεν έγινε τελικά κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου ο Οράσιο Καρντόσο, όπως γνωστοποίησε ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης στη «SportDay». Χθες μερίδα του ελληνικού Τύπου ανέφερε ότι ο 30χρονος παίκτης εξασφάλισε το ιταλικό διαβατήριο και δεν πιάνει πλέον θέση ξένου στο ρόστερ της αρκαδικής ομάδας. Από το «μικροσκόπιο» του Μάριο Γκόμες περνάει ο Μπρούνο ντε Ολιβέιρα ντε Γοδόι Παές, ο οποίος χθες προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του Αστέρα.

Δεν έγινε τελικά κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου ο Οράσιο Καρντόσο, όπως γνωστοποίησε ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης στη «SportDay». Χθες μερίδα του ελληνικού Τύπου ανέφερε ότι ο 30χρονος παίκτης εξασφάλισε το ιταλικό διαβατήριο και δεν πιάνει πλέον θέση ξένου στο ρόστερ της αρκαδικής ομάδας.

Ωστόσο, η εφημερίδα επικοινώνησε με τον Καρντόσο, ο οποίος διέψευσε ότι διευθετήθηκε το θέμα με το διαβατήριό του. Ο Αργεντινός εκτιμάται ότι θα υπολογίζεται ως κοινοτικός μετά τον Ιανουάριο, αφού τότε αναμένεται να πάρει το ιταλικό διαβατήριο στα χέρια του.

Τεστάρει τον Μπρούνο

Από το «μικροσκόπιο» του Μάριο Γκόμες περνάει ο Μπρούνο ντε Ολιβέιρα ντε Γοδόι Παές, ο οποίος χθες προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ με ιταλικό διαβατήριο έχει αγωνιστεί παλαιότερα στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στη Β’ Εθνική ,με τη φανέλα του Ηλυσιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο 27χρονος παίκτης έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη βουλγαρική Βίρεν Σαντάνσκι και το επόμενο διάστημα θα φανεί αν θα αποκτηθεί από τους Αρκάδες.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x