Γιάννης Κυφωνίδης

Τι λέει ο κόσμος;

Ζήτησα τις απόψεις σας και τις δημοσιεύω. Η ανταπόκριση ήταν σημαντική και νομίζω ότι αυτή η ανταλλαγή απόψεων είναι ότι πιο γόνιμο μπορεί να γίνει αυτές τις δύσκολες μέρες.

Ζήτησα τις απόψεις σας και τις δημοσιεύω. Η ανταπόκριση ήταν σημαντική και νομίζω ότι αυτή η ανταλλαγή απόψεων είναι ότι πιο γόνιμο μπορεί να γίνει αυτές τις δύσκολες μέρες.

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

Καλημέρα,

βεβαίως και βαρεθήκαμε να ακούμε λόγια. Δεν θα γκρινιάξω. Για ακόμη μια φορά θα περιμένω. Τι άλλο να κάνω ?

Επίσης ποτέ δεν αποδοκιμάζω την ομάδα. Αλλά προχτές αναγκάστηκα να πώ "Αι στο διάολο πιά". Το πρόβλημά μου είναι ότι οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει που παίζουν. Ο Μπάγιεβιτς και ο Δημητριάδης πρέπει να τους το περάσουν. Δεν μπορεί να κάνεις καθυστερήσεις με τον Πανθρακικό. Δεν θεωρώ ότι ήμασταν τόσο χάλια (χάσαμε τουλάχιστον 3-4 σίγουρα γκόλ, αλλά κινδυνέψαμε κιόλας). Μ'αρέσει η ομάδα να κάνει φάσεις αλλά πρέπει να κλείνεις και τον αντίπαλο για να μην εκτίθεται ο Σαχα που για μιά ακόμη φορά έδειξε αδυναμίες. Υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο (στα αμυντικά χαφ). Και είναι μια θέση που δεν χρειάζεσαι πολλά λεφτά για να πάρεις ΕΝΑΝ καλό παίκτη. Μάκος, Γιαχάγια, Ρίκκα, Ενσαλίβα είναι παίκτες ίδιου στυλ χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Μόνο μάχες δίνουν. Θα μπορούσαν να πουληθούν δυο και να αγοραστεί ένας ΚΑΛΟΣ παίκτης. Μόνο ο Καφές είναι λίγο καλύτερος χωρίς την μπάλα και με στοιχειώδεις δυνατότητες μιας καλής πάσας αλλά κι αυτός δείχνει λίγος για μένα. Ειναι χαρακτηριστικό ότι φαίνεται καλός όταν η ομάδα παραπαίει. Επίσης, παίζουμε πολύ με βολέ από τον Σαχα κι αυτό δείχνει ότι η ομάδα δεν έχει εμπιστοσύνη να κατεβάσει την μπάλα. Κι αυτό συμβαίνει με τον Πανθρακικό που έιχε το μυαλό να πιέσει ψηλά.

Να τελειώνει εύχομαι το θέμα για να ηρεμήσει και η ομάδα.

Στέλιος




Καλησπέρα Γιάννη,

Είμαι 28 χρονών και θυμάμαι τον εαυτό μου στο γήπεδο απο τα 5-6 χρόνια μου.Αγαπώ την Αεκ και εχω ταξιδέψει μαζί της σε πολλες πόλεις της Ευρώπης.
Αγοράζω σχεδόν κάθε μέρα αθλητική εφημερίδα και εδώ και δύο τρία χρόνια έχω σταματήσει πλέον να διαβάζω οτιδήποτε λέει για την Αεκ,δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα και απο κανέναν.
Πρόσφατα έγινα πατέρας,ήταν το μεγαλύτερο μου όνειρο,κυριακή στο γήπεδο με τον γιό μου,τωρα πλέον το μόνο που δεν θέλω είναι να γινει ο γιος μου Αεκ και να βιώσει όλες αυτές τις στεναχώριες.
Τωρα σχετικά με τους 'θείους απο το Σικάγο' και δεν ξέρω εγώ απο που αλλου,ένα να ξέρουν δεν χρειαζόμαστε ψεύτικα κίνητρα για να πηγαίνουμε στο γήπεδο,η Αεκ είναι πάνω απο ολα,και την αγαπάμε και την υποστηρίζουμε ανιδιωτελώς και αγνά.

Με Εκτίμηση Σ.Γ.





AEK wars


Episode1 The Κροισος Κροισου menace.

Episode2 Attack of the Κροισος clones.

Εpisode3 Revenge of the Κροισος.


Εντος ολιγων μηνων,θα ακολουθησουν:

Episode4 A new Κροισος hope.

Episode5 Kροισος Empire strikes back.

Episode6 Return of the Κροισος.

Δεν είναι δικό μου αλλά του συμφορουμίτη Bagus...

Αυτά...Δεν παλεύεται άλλο..Ας ελπίσουμε να επιβιώσει η ΑΕΚ μας μόνο.

Σε ευχαριστώ.

Κώστας.



loipon as ksekinisoume. as poume oti oi paiktes then epireazonte
amesa apo tis dioikitikes ekselikseis, apo eswterika . Oi filathloi loipon einai
amesoi "xeiristes" tis psixologias twn paiktwn , kati
problimata ( agwnistika , apousies , astoxias , ktl) kai fisika i mi empistosini
pou vgazei h omada stis kiniseis tous , kati me dioikitiki eikona " kano oti mporo",
erxontai oi filathloi fortomenoi se kathe agwna, ti kathe agwna kathe mera
kai oti lathos kanoun oi pektes stoixizei tripla, gia tin omada ( skas kathe fora pou xaneis pasa) (pare varos) etsi gkazia apo pantou!
pane paikse mpala tora kai kane malakia na se lioso gia na ksespasw kapou diladi.
entaksi kapos akreo twra pou to ksana diavazw alla etsi itan einai kai tha einai!
opote file dimosiografe koumantare ligo to lao giati apo aek akoma kanenas den
vgike na pei: opa filathloi xalaroste ligo vlepete dimiourgite kai eseis kialo
zori, omada: thelo na min exete logo na eiste pesmenoi pote, auta.


Athanasios









Gia sou Gianni,

To thema me tin AEK einai oti prwta apola na vrei kapion pou na thelei na
asxolithei me tin AEK kai oxi apla na vazei lefta. To telefteo apodeixtike
oti de doulevei. Ara de theloume kroisous...theloume prwta periergous na
endiaferthoun gia tin omada....fisika kai me lefta alla de xriazontai
Latsides....kai kata ti gnomi mou mia swsti kinisi tha itan ena 49 i 50% na
paei me metoxes sto kosmo. Akoma kai to gipedo gianni boroume na to
xrimatodotisoume emeis....,me 50 evrw to xrono *30000 kosmos(sintiritiko
noumero an ginei organomena)=1,5M.*30xronia=45M Euros....ara pairneis
daneio kai to kseplirwneis se 30 xronia...opws oles oi epixeiriseis.....kai
na i xrimatodotisi tou gipedou...kai epipleon boroume na paiksoume kai me
ta noumera.....na vgoun perissotera....kai etsi proselkieeis kai alous
xrimatodotes na ependisoun sto gipedo.....iparxoun liseis arkei na
theleis.....logo doulias to vlepw me poli pio periploka projects....

anyway...ipomoni telos opws eipame....de prepei na ginoume basket me 35
xronia xwris prwtathlima....

Kostas LIMAS



Δεν κάνω πλάκα και δεν υπερβάλω! Τον Δεκέμβριο του 1993 είδα για πρώτη φορά από κοντά την ατμόσφαιρα ενός γηπέδου. «Νίκος Γκούμας», ΑΕΚ-Κόρινθος 7-0. Ήμουν σχεδόν 9 ετών. Από τότε έχω λείψει από ελάχιστα παιχνίδια εντός έδρας - ίσως να είναι και μονοψήφιο το νούμερο!
Κάθε Κυριακή, με έβαζε ο μπαμπάς στο αμάξι, παρκάραμε συνήθως κοντά στα παρκάκια, στο ποταμάκι της Νέας Φιλαδέλφειας, μου έλεγε να κάνω τον σταυρό μου έξω από τον «Ναό», αγοράζαμε εισιτήρια - εκεί έξω από την εκκλησία - και περνούσα τις πιο όμορφες 3 ώρες της εβδομάδας. Ανυπομονούσα. Χαιρόμουν. Πολλά χρόνια...
Μεγάλωσα. Είμαι σχεδόν 25. Ακόμα ανυπομονώ. Αλλά κάτι λείπει... Κάτι έχουν πάρει από μένα! Από την Κυριακή μου! Είναι αυτή η χαρά. Είναι το ποδόσφαιρο που συνήθισα να βλέπω και τώρα δεν βρίσκω πουθενά. Είναι το πάθος που συνήθισα να βλέπω στον αγωνιστικό χώρο και ούτε αυτό βρίσκω. Είναι η στενοχώρια και η λύπηση που νιώθει ο κόσμος γύρω μου στην εξέδρα. Δεν είναι η ΑΕΚ αυτή. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΜΟΥ?
Υπάρχουν κοινά σημεία με τότε. Μπάγεβιτς, Δημητριάδης, Πανταζής, Καρυδόπουλος, «Μήτσι». Αλλά κάτι δεν πάει καλά.
Είναι το διοικητικό? «Έληξε» ο Μπάγεβιτς? Είναι πολύ. λίγοι οι παίκτες? Είναι η έδρα (η ποια;)? Είναι ακριβό το εισιτήριο? Είναι όλα μαζί? Τι είναι, Γιάννη? Βοήθα με λίγο!
Δεν θα σταματήσω να πηγαίνω στο γήπεδο. Γιατί περιμένω να βρω πάλι αυτή την ελπίδα που αναφέρεις κι εσύ. Την ελπίδα που θα με κάνει να χαμογελάσω ξανά. Είναι κρίμα, όμως, να έχω χάσει το χαμόγελό μου στο γήπεδο. Είναι κρίμα να μη μου βγαίνει να χειροκροτήσω παίκτη που φοράει αυτή τη φανέλα. Λυπάμαι πραγματικά.
ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΡΩ?

Άρης Βαμβακίτης




Κύριε Κυφωνίδη μας ζητάτε την γνώμη μας αλλά ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ; Εφόσον δεν ξέρουμε λεπτομέρειες και όλα είναι ΝΕΦΕΛΩΔΗ, μάλλον θέλετε να ελέγξετε την ικανότητά μας στη μαντική...
Αν είναι να μιλήσουμε σοβαρά θα πρέπει να σταματήσουμε εδώ... Η ΣΙΩΠΗ και τίποτα άλλο δεν ταιριάζει, αφού ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Αλλά επειδή μας αρέσει η ποδοσφαιροκουβέντα γενικά , θα πω ότι ΑΝ ο κ.Νοτιάς πιστεύει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να προσφέρει άλλο, θα ΠΡΕΠΕΙ να μεταβιβάσει τις μετοχές του. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως! Επειδή ο κόσμος στην συντριπτική πλειοψηφία του έχει ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ γι΄αυτόν θα πρέπει να κοιτάξει την ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ. Να δώσει την ομάδα σε ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ και όχι σε ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ και αμφιβόλων προθέσεων. Και όσο για το προπονητικό κέντρο, δεν είμαι ΜΙΖΕΡΟΣ για να αμφισβητίσω την ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ να δώσει τέλος στο πρόβλημα των προπονητηρίων. Γιατί έχω την εντύπωση ότι για πολλούς ισχύει το "ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΑΝΕ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ". Εύχομαι οι εξελίξεις να είναι θετικές και γρήγορα να ξεχάσουμε το ΠΑΡΑΜΥΘΙ με τον Τίγρη. (Συγγνώμη Δράκο ήθελα να πώ).

Μιχάλης Στ.



ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΜΕΣΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΟΣΦΠ, ΠΑΟ ΚΑΙ ΣΚΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ, Ο ΙΔΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΗ? Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΠΑΟ ΕΔΕΙΞΕ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΤΑΙ.
ΚΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ (ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΣΦΠ)... ΑΣ ΔΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ Ο ΠΑΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ... (ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΡΙΤΟΣ).

ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ,
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΕ ΕΞΙΤΑΡΟΥΝ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ.
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ Η ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΘΕΙ Ο ΟΣΦΠ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ


Γιάννη καλησπέρα
Το μόνο που θέλω από την ομάδα είναι να δω λίγη καλή μπαλίτσα και να περάσω δυο ευχάριστες ώρες. Είδα τον Ολυμπιακό και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αστέρα τον ψιλοζήλεψα. Όχι γιατί έπαιξε καμία σπουδαία μπάλα αλλά γιατί μου έβγαζε μια "υγεία" σαν ομάδα. Παρότι ήταν μπροστά στο σκορ και έχουν αγώνα σήμερα συνέχιζαν να κυνηγούν και ένα τέταρτο γκολ. Τα υπόλοιπα με αφήνουν πραγματικά παγερά αδιάφορο.

Νικήτας


Φίλε Γιάννη,

Είναι τέτοια η κατάσταση στην ομάδα, που εκτός από παγωμάρα και ψύχραιμης αντιμετώπισης, προκαλεί πλέον και σύγχυση. Διαβάζω συστηματικά τα άρθρα σου, ακριβώς λόγω της καθαρής σκέψης και του εύστοχου λόγου, αλλά και της εμμονης σου στα αγωνιστικά κυρίως ζητήματα. Σήμερα , όμως, πιστεύω πως η κατάσταση επηρέασε και σένα. Μια εταιρία ή μέρος της πουλιέται. Αλήθεια, ποιος ο λόγος εν μέσω της διαπραγμάτευσης το κοινό να γνωρίζει τις λεπτομέρειες; Σε ποιον θα προσφέρει ή τι θετικό θα προσθέσει? Κρίνεις πως, ο μέσος φίλαθλος μπορεί να κρίνει το μέγεθος ή τις προθέσεις του υποφήφιου επενδυτή? Ή έχει τη δυνατότητα να επιδράσει με τον όποιο τρόπο στη διαπραγμάτευση? Πολύ περισσότερο, όταν αυτά συμβαίνουν σε μια εταιρια στην οποία έχει εκφρασθεί επανειλημένα η απεγνωσμένη διάθεση αποχώρησης, πώλησης και η αδυναμία των μετόχων να συνεχίσουν, δεν υπάρχουν ούτε καν περιθώρια σχολιασμού. Μεγάλη ευθύνη, βέβαια, χρεώνεται και στην επικοινωνιακή απειρία των νυν διοικούντων , όπου δημοσιοποίησαν άκαιρα και άνευ αιτίας τις προηγούμενες αποτυχημένες απόπειρες ανεύρεσης επενδυτών.
Διαβάζω και εγώ, όσο μπορώ, τα διάφορα forum. Η σύγχυση-αλλά το χειρότερο- η άγνοια είναι χαρακτηριστικά. Ο μέτοχος συγχέεται με τον πρόεδρο, η χρηματοδότηση με τη δωρεά, οι μετοχές με την αξία της ομάδας, το έλλειμα με τα χρέη, ο κόσμος φανατίζεται κα ζητά περισσότερο τον "λεφτά" αδαφορώντας για την ομάδα με το υγειές στήσιμο και το καθαρό αύριο κ.ο.κ.. Αλλά γιατί άλλωστε, θα έπρεπε να ειναι αντίθετα τα πράγματα? Γιατί θα πρέπει ο μέσος φίλαθλος, να γνωρίζει όρους οικονομικούς, όταν, μάλιστα, σε μια μονίμως οικονομικά παραπαίουσα οικονομικά χώρα δεν έχει εντρυφήσει πρώτα στα αντίστοιχα ζητήματα.
Η απαίτηση μας ως φίλαθλοι ή οπαδοί είναι να δούμε και να απολαύσουμε το ποδοσφαιρικό θέαμα. Αυτό που ανεξαιρέτως ομάδας, σπάνια έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε στην Ελλάδα. Αντίθετα, σε ενα υποβαθισμένο πρωτάθλημα, μονίμως -με κυρίαρχη την ευθύνη των δημοσιογράφων- δυιλίζονται τα εξωαγωνιστικά και ο κόσμος εθίζεται όλο και περισσότερο σε αυτά. Το χειρότερο, δε, πως η αυτή δυίληση γίνεται πάμπολλες φορές υπό όρους επιδερμικής ανάλυσης και χωρίς στοιχειώδεις γνώσεις περί των θεμάτων. (Αποκορύφωμα η κάκιστη σχέση πάμπολλων συναδέλφων σου με εταιρικά και οικονομικά ζητήματα , όπου αν ρωτήσει κανείς όσους έγραψαν τον τελευταίο καιρό περί χρηματοδότησης της ΠΑΕ, πως γίνεται και τι σημαίνει χρηματοδότηση σε μια ανώνυμη εταιρία, όχι μόνο θα διαπιστώσει ότι δεν το κατέχουν, αλλά εύκολα θα κατανοήσει πόσο κακό έχουν προκαλέσει).
Υποβαθμισμένο (και διεφθαρμένο) πρωτάθλημα-αθλητικό θέαμα, δυσανάλογη υπερπληθώρα επαγγελματιών γύρω από αυτό, επαγγελματίες που αγωνιούν να προσθέσουν ένα λαύρο άρθρο ή μια εικασία-αποκλειστικότητα για να πουλήσουν , ένας λαός που έχει μάθει να στοιχίζεται και να τοποθετείται, συνήθως, με λογική μαύρου άσπρου, μια χώρα που πιέζεται αφόρητα από προβλήματα καθημερινής επιβίωσης και απεγνωσμένοι πολίτες που ψάχνουν δκαίως να αναθεματίσουν οτιδήποτε στην πρώτη ευκαιρία. Εκρηκτικό μίγμα, συνθήκες απαισιοδοξίας για μια καλύτερη μέρα στο άθλημα.

Π. Κατ.



Αγαπητέ Γιάννη

χωρίς ίχνος απαισιοδοξίας, αλλά με αρκετή δόση ρεαλισμού θα σου παραθέσω την άποψή μου για τα τεκταινόμενα (με την κυριολεκτική σημασία της λέξης) στην ΑΕΚ.

1. Η ΑΕΚ ,δυστυχώς για μας τους φιλάθλους της, δεν χωράει πλεον στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας ως "μεγάλη ομάδα".......δλδ ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα.
Αυτο συμβαίνει διότι πολύ απλα και κυνικά, παρατηρόντας ολα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων), οι ομαδες που παραδοσιακά διεκδικούν τον τίτλο δεν ειναι πάνω απο 3,λόγω της μορφής του σημερινού champions league και των τεράστιων εσόδων που συνεπάγεται η συμμετοχή σε αυτο!!!!!!Θεωρώ οτι θέματα που εχουν να κάνουν με τόσο μεγάλα οικονομικά συμφέροντα δεν αφήνονται στην τύχη!

2. Ομάδα χωρίς γήπεδο ΔΕΝ είναι ομάδα!!!!!Είμαι απο αυτους που πιστεύουν οτι μαζί με το άρθρο 44 κληρονομήσαμε και την συντήρηση του ΟΑΚΑ δια βιου...έτσι λοιπόν εδώ και 7 χρόνια(διορθωσέ με αν κάνω λάθος) απο την εγκληματική ενεργεια του ανεκδιήγητου Γρανίτσα, βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές και μάλιστα ειναι κωμωδία με τραγικες
φιγούρες ολους εμας τους αγνους φιλαθλους.ΤΙΠΟΤΑ δεν γινεται....ΤΙΠΟΤΑ δεν εξελίσσεται....ΤΙΠΟΤΑ δεν αλλάζει στο θέμα του γηπέδου και όλα αυτά γιατί???μα γιατί πολύ απλά είμαστε παντρεμένοι με το ΟΑΚΑ, έτσι λοιπόν θα περάσουν 7...17...27....37 χρόνια και γήπεδο δυστυχώς δεν θα δούμε παρα μονο αυτο που παίζουμε τωρα!!!Οπότε θα έρχεται ο κάθε Κάκος και θα ασελγεί στο πτώμα μιας πρώην μεγάλης ομάδας γιατι πολύ απλα μπορεί να το κάνει και εμείς θα μένουμε άφωνοι και αμήχανοι με την ερώτηση στα χείλη "Γιατί συμβαίνουν όλα αυτα μόνο σε μας;".....μα γιατί εχουμε πάψει εδω και καιρο να είμαστε μεγάλη ομάδα....και μην μου πεις τιποτα για την ιστορία μας και αλλα τέτοια ωραία τσιτάτα διοτι και άλλες ομάδες εχουν ιστορία (βλ. Πανιώνιος,Απολλων Αθ. κτλ) αλλα είναι γνωστο πλέον οτι εχουν περασει στην ανυποληψία.

3.Τέλος κλέινω απαντώντας στο ερώτημα απο το οποίο ξεκίνησε η όλη κουβέντα.
ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ-ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ
Μια πρώην μεγαλη ομάδα χωρίς γηπεδο και χωρίς την προοπτική να έχει καποτε δικό της (δλδ χωρίς την προοπτική να ξαναγίνει μεγάλη) δεν είναι δυνατόν να προσελκύσει ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ επενδυτή......επομένως ας μην έχουμε αυταπάτες οτι θα έρθει κάποιος μεγιστάνας με πακτωλό χρημάτων , τα οποία θα επενδύσει στην ΑΕΚ διότι ο όρος "επένδυση" προυποθέτει την σταδιακή απόσβεση του αρχικού κεφαλαίου και την μεσο-μακροπρόθεσμη είσπραξη κερδών, πράγμα το οποίο αποκλέιεται χωρίς την ύπαρξη γηπέδου!!!
Έτσι , λοιπόν, το μονο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγαπάμε την ομάδα μας για αυτό που είναι και να μην πηγαίνουμε στο γήπεδο για να βρίζουμε τους παίκτες,τον προπονητή,την διοίκηση ή οτι αλλο νομίζουμε οτι φταίει και αν δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτο ας καθήσουμε σπίτι μας....

φιλικά
ενας απλός φίλαθλος

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x