Μπάμπης Χριστόγλου

Ερχονται τα δύσκολα

SportDay

Στον Ολυμπιακό θα πρέπει να προσέξουν καλά τα επόμενα ματς, γιατί έρχεται μια σειρά δύσκολων αγώνων που θα έχει ενδιάμεσα και ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι», πέρα από ένα αρκετά επικίνδυνο πρόγραμμα που έχει τελική κατάληξη μέσα στον Νοέμβριο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, έχουν να αντιμετωπίσουν και άλλα προβλήματα, που αφορούν την έλλειψη επιθετικών λύσεων.

Για μένα είναι ανεπίτρεπτο και σε αυτό ευθύνη έχουν η διοίκηση αλλά και ο προηγούμενος προπονητής, να έχει ο Εργοτέλης ένα πλήρες ρόστερ με τέσσερις επιθετικούς και ο Ολυμπιακός να ξεκινάει τη χρονιά με τρεις, εκ των οποίων ο ένας έχει ένα σοβαρό τραυματισμό, που τον ταλαιπωρεί από την προετοιμασία, και ο άλλος τραυματίζεται κάθε λίγο. Αυτά είναι πράγματα που δεν επιτρέπονται και θεωρώ πως ο Ζίκο ήδη θα πρέπει να έχει αρχίσει την αναζήτηση.

Ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να καθαρίζει τα ματς με τους θεωρητικά εύκολους αντιπάλους με συνοπτικές διαδικασίες. Με μια ομάδα που παίζει ανοικτά και προς τιμήν της, όπως αυτή της Κρήτης, ο Θρύλος, αν είχε τις λύσεις, θα μπορούσε να «καθαρίσει» άνετα το ματς. Ομως, με τον Μήτρογλου μόνο υγιή και με «δεμένα» τα χέρια του προπονητή σε επιλογές, τα πράγματα δεν είναι εύκολα.

Υπάρχουν, λοιπόν, τα ματς με Ατρόμητο εκτός, με Ηρακλή εντός, με ΠΑΣ εκτός, μέχρι να έρθει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει λύση για να βγάζει περισσότερα γκολ και συνάμα να κρατήσει την αμυντική λειτουργία που είχε αρχικά. Είναι αλήθεια πως στα δύο ματς με τη Σταντάρ και τον Εργοτέλη είχε κάποια προβλήματα και σε αυτή που ως τώρα δεν είχε εμφανίσει. Γι' αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη συνέχεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x