Ευγενία Κουντούρη

Πόσο δίκιο είχε ο Νικολακόπουλος

Ηταν τεράστια η νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός χθες στο Περιστέρι. Οποιος έβλεπε τις αποδόσεις στο στοίχημα καταλάβαινε πως αρκετός κόσμος χθες «φόρτωσε» τον άσο του Ατρόμητου που συνεχώς έριχνε την απόδοση του. Λογικό. Οι «ερυθρόλευκοι» αναγκάστηκαν να παίξουν με εννιά απουσίες βασικών παικτών. Ολοι αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό, όταν μάλιστα το ρόστερ της ομάδας έχει ήδη αρκετά κενά από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ηταν τεράστια η νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός χθες στο Περιστέρι. Οποιος έβλεπε τις αποδόσεις στο στοίχημα καταλάβαινε πως αρκετός κόσμος χθες «φόρτωσε» τον άσο του Ατρόμητου που συνεχώς έριχνε την απόδοση του. Λογικό. Οι «ερυθρόλευκοι» αναγκάστηκαν να παίξουν με εννιά απουσίες βασικών παικτών.

Ολοι αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό, όταν μάλιστα το ρόστερ της ομάδας έχει ήδη αρκετά κενά από το ξεκίνημα της σεζόν. Κόντρα στον Ατρόμητο είδαμε παίκτες που κάλλιστα θα μπορούσαν να αγωνιστούν και στο ματς με τον Πανσερραϊκό για το κύπελλο. Παίκτες νεαρούς σε ηλικία και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή έως τώρα στα ματς. Κι αν μη τι άλλο αυτοί οι παίκτες έδειξαν διάθεση.

Εάν μπορεί να καταλογίσει κάποιος ένα λάθος στο Ζίκο όσον αφορά την ενδεκάδα, είναι η χρησιμοποίηση του Κατσικογιάννη και όχι του Γιάννη Παπαδόπουλου. Προσωπική μου εκτίμηση, ο Παπαδόπουλος θα μπορούσε να έχει βοηθήσει πολύ περισσότερο στην ανάπτυξη του αγώνα, κάτι που ο νεαρός Κατσικογιάννης αδυνατούσε να κάνει. Αυτή είναι και η μοναδική παρατήρηση που μπορεί να γίνει.

Απο κει και πέρα οι πρωταθλητές είχαν μία άψογη αμυντική λειτουργία και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα λάθη των αντιπάλων τους. Εξαιρετικός ήταν χθες ο Οσκαρ, που πέτυχε και το γκολ της νίκης, ενώ οι νεαροί παίκτες όπως ο Σοϊλέδης και ο Φετφατζίδης έδειξαν πως αν μη τι άλλο μπορούν σε κάποια ματς στο Καραϊσκάκη να πάρουν ευκαιρίες από τον Βραζιλιάνο τεχνικό.

Οι πρωταθλητές παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, πέτυχαν μία πολύ σπουδαία νίκη (ίσως την πιο σημαντική έως τώρα με βάση τις απουσίες που είχαν) και συνεχίζουν δυνατά με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Υ.Γ. Ο Κώστας Νικολακόπουλος, άριστα ενημερωμένος όπως πάντα, είχε γράψει από χθες για τον α' βοηθό του Παμπορίδη, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Φυσικά και δικαιώθηκε απόλυτα. Ελεος δηλαδή. Τόσο προκλητικός, που έβγαζε... μάτια...

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: kountouri_osfp@yahoo.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x