Stoiximan Super League

Γκαλέτι: «Εμείς θα γελάσουμε στο τέλος»

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει όσο θα ήθελε τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς. «Εμείς θα γελάσουμε στο τέλος», ανέφερε σχετικά με το ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του. Ευεργετική η διακοπή. .

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει όσο θα ήθελε τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς. «Εμείς θα γελάσουμε στο τέλος», ανέφερε σχετικά με το ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Η συμβολή του στην κατάκτηση ισάριθμων νταμπλ τις περασμένες δύο σεζόν από τους «ερυθρόλευκους» ήταν καθοριστική. «Σε λίγο καιρό θα δείτε και πάλι τον Γκαλέτι που όλοι ξέρατε», το μήνυμά τους προς τους φίλους των Πειραιωτών, για τους οποίους είπε ακόμα ότι «η αγάπη τους, με έχει κάνει να νιώθω πραγματικά υποχρεωμένος να μείνω στην Ελλάδα για πάντα».

Ευεργετική η διακοπή

Σημαντικά αναμένεται να βοηθήσει τον Ολυμπιακό η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων (σε φιλικό ή επίσημο επίπεδο). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν, ενώ στη διάθεση του Ζίκο αναμένεται να επιστρέψουν έξι ποδοσφαιριστές.

Ο Γκαλέτι γλίτωσε τη θλάση και θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (στις 21 Νοεμβρίου), ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς, αφού ακολουθούν τα παιχνίδια με Αλκμααρ (στις 24 Νοεμβρίου) και Παναθηναϊκό (στις 29 του μήνα). Ο Τοροσίδης θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα με τους Γιαννιώτες, ενώ ο Ντιόγο, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών, αναμένεται το επόμενο διάστημα να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Λεονάρντο είχε υποστεί κάκωση στο γόνατο και όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο Ντάρμπισαϊρ δεν αναμένεται να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ακόμα και αν προχωρήσει θετικά η αποθεραπεία του. Ο Οσκαρ ενδέχεται να προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του, αφού το διάστρεμμα που είχε υποστεί δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Τέλος, ο Ζαϊρί είναι δεδομένο ότι θα τεθεί στη διάθεση του Ζίκο για το επόμενο ματς των πρωταθλητών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x