F1

Ο Τζιανκάρλο Φιζικέλα στην Αθήνα!

Ο Τζιανκάρλο Φιζικέλα ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να κόψει την κορδέλα στο νέο κατάστημα, Ferrari Store, στην Αθήνα και το www.sport-fm.gr ήταν εκεί. Αρκετά ευδιάθετος και χαρούμενος μας μίλησε για τη χρονιά που πέρασε, για τα σχέδια του, καθώς επίσης και για τις προβλέψεις του για την επόμενη σεζόν. Τον ιταλό πιλότο συνόδευε ο Μασιμιλιάνο Φερράρι.

Ο Τζιανκάρλο Φιζικέλα ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να κόψει την κορδέλα στο νέο κατάστημα, Ferrari Store, στην Αθήνα και το www.sport-fm.gr ήταν εκεί. Αρκετά ευδιάθετος και χαρούμενος μας μίλησε για τη χρονιά που πέρασε, για τα σχέδια του, καθώς επίσης και για τις προβλέψεις του για την επόμενη σεζόν. Τον ιταλό πιλότο συνόδευε ο Μασιμιλιάνο Φερράρι. Έξω από το κατάστημα, βρισκόταν η επιβλητική F430, ενώ μέσα υπήρχε το γνήσιο αντίγραφο του μονοθέσιου του 2004.

Τα σχόλια του Ιταλού πιλότου

Ένα από τα πιο φλέγοντα θέματα, είναι το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φιζικέλα. Ο ίδιος τόνισε πως βρίσκεται στη Φερράρι, καθώς αποτελεί τον τρίτο οδηγό της ομάδας. Ωστόσο, συζητά και με άλλες ομάδες, χωρίς όμως να έχει κλείσει κάποια συμφωνία.

Είμαι στη Ferrari, πραγματοποίησα ένα όνειρο μου, θα είμαι πάντα στην ομάδα σε ότι με χρειαστεί

Τη δυσκολία του να προσαρμοστεί με το καινούριο μονοθέσιο σχολίασε ο Ιταλός πιλότος:

Ήταν πιο δύσκολο απ’ ότι περίμενα. Δεν ένιωθα άνετα μέσα στο μονοθέσιο, το σύστημα KERS είναι αρκετά δύσκολο στη χρήση του. Επίσης, αντιμετώπιζα πρόβλημα και με το φρενάρισμα ”. Παράλληλα, ένα ακόμη στοιχείο που ανέφερε ο Φιζικέλα, είναι η διακοπή της εξέλιξης του μονοθέσιου για το πρωτάθλημα του 2009.

Ο Τζιανκάρλο, μίλησε για το νέο απόκτημα της Ferrari, Φερνάντο Αλόνσο, τονίζοντας ότι είναι ένας πολύ καλός οδηγός και πάνω απ’ όλα επαγγελματίας.

Για την επόμενη σεζόν προέβλεψε ότι το μονοθέσιο θα είναι ανταγωνιστικό. Ταυτόχρονα, του ζητήθηκε η γνώμη του για τις νεοεισερχόμενες ομάδες, USF1, Manor, Lotus και Campos:

Πραγματικά δεν ξέρω! Οι ομάδες πληρούν τις προϋποθέσεις, όσον αφορά το μπάτζετ, ωστόσο θα είναι δύσκολο. Από την άλλη, την επόμενη σεζόν αλλάζουν οι κανονισμοί κάνοντας το πρωτάθλημα πιο εύκολο . Βέβαια, θα δούμε την επόμενη σεζόν τι θα γίνει

Ο Τζιανκάρλο Φιζικέλα φέτος ξεκίνησε τη σεζόν με τη Force India, ενώ έριξε την αυλαία οδηγώντας το μονοθέσιο της Ferrari, αντικαθιστώντας τον τραυματισμένο Φελίπε Μάσα. Πήρε την Πολ Ποζίσιον στο γκραν πρι του Βελγίου με τη Force India, και τερμάτισε στην δεύτερη θέση.

Για την πίστα στην Ελλάδα

Στην εκδήλωση συζητήθηκε και ο διακαής πόθος των Ελλήνων, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη δημιουργία μιας πίστας, η οποία θα μπορεί να φιλοξενεί αγώνες επιπέδου Φόρμουλα 1. Ο Μασιμιλίανο Φερράρι τόνισε ότι στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί φανατικοί φίλοι της Ferrari, αλλά ακόμη και αν δεν πραγματοποιηθεί μια πίστα, θα μπορούσε να γίνει ένα μουσείο για τους οπαδούς της ομάδας.

Το κατάστημα της Ferrari

Με το κατάστημα της Ferrari ο κ. Xαραγκίωνης θέλει να εκπληρώσει την επιθυμία πολλών φίλων της ομάδας προσφέροντας τους προϊόντα με ποιότητα. Σε αυτό όποιος επιθυμεί μπορεί να βρει από παπούτσια, μπρελόκ, ρούχα, όλα με την αυθεντική επωνυμία της Ferrari. Ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε, πως η επένδυση σε ένα νέο μαγαζί δεν είναι ρίσκο, αλλά ελπίδα!

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x