Αγγλία

Και η Μπλάκμπερν θέλει τον Φαν Νίστελροϊ!

Στην κούρσα για την απόκτηση του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου έχει η μπει η Μπλάκμπερν (μετά τις Μπόλτον, Μπέρμινχαμ, Σάντερλαντ και Φούλαμ), σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, ο προπονητής των «ρόδων», Σαμ Άλαρνταϊς βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του Ολλανδού επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, που πρέπει μέσα στους επόμενους πέντε μήνες να κερδίσει ξανά μια θέση στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Στην κούρσα για την απόκτηση του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου έχει η μπει η Μπλάκμπερν (μετά τις Μπόλτον, Μπέρμινχαμ, Σάντερλαντ και Φούλαμ), σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, ο προπονητής των «ρόδων», Σαμ Άλαρνταϊς βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του Ολλανδού επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, που πρέπει μέσα στους επόμενους πέντε μήνες να κερδίσει ξανά μια θέση στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο 33χρονος φορ υπέφερε πολύ το προηγούμενο διάστημα και τώρα θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπερτ Φαν Μαρβάικ, ώστε να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Όσον αφορά τις απαιτήσεις των «μερένχες», φέρονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Φαν Νίστελροϊ έναντι 3,5 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μπάρι Ο’ Κόνορ, δήλωσε ότι «δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για αυτό, μέχρι να αποφασίσει η Ρεάλ Μαδρίτης».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x