Stoiximan Super League

Ρεκόμπα: «Θέλω πίεση, στον Πανιώνιο δεν είχα»

Στην έλλειψη… πίεσης και κινήτρου απέδωσε το μέτριο πέρασμα και τελικά την του από τον Πανιώνιο ο Αλβάρο Ρεκόμπα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης. «Θέλω να αγωνιστώ σε έναν σύλλογο όπου υπάρχει πίεση, γιατί έπαιζα σε μία ομάδα όπου ήταν το ίδιο είτε κερδίζαμε, είτε ερχόμασταν ισόπαλοι είτε χάναμε και ένας παίκτης πρέπει να νιώθει την πίεση για να νικά», τόνισε ο «Τσίνο».

Στην έλλειψη… πίεσης και κινήτρου απέδωσε το μέτριο πέρασμα και τελικά την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο ο Αλβάρο Ρεκόμπα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με την Πενιαρόλ και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει για να αγωνιστεί στην πατρίδα του μετά το 1997.

«Θέλω να πάω σε μία ομάδα με σημαντικό πρότζεκτ, γιατί έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Θέλω να αγωνιστώ σε έναν σύλλογο όπου υπάρχει πίεση, γιατί έπαιζα σε μία ομάδα όπου ήταν το ίδιο είτε κερδίζαμε, είτε ερχόμασταν ισόπαλοι είτε χάναμε και ένας παίκτης πρέπει να νιώθει την πίεση για να νικά», τόνισε ο «Τσίνο» και πρόσθεσε: «Θα ήταν η εύκολη λύση για μένα να επιλέξω μία ομάδα που αγωνίζεται στο Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει την απόφασή μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x