Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Χωρίς Λέτο η προπόνηση

Απόντες απ’ την πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά τις διακοπές ήταν το απόγευμα της Δευτέρας οι Σιμάο και Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αφρικανός δεν έδωσε το «παρών» στην Παιανία, αφού θα ενταχθεί στην προετοιμασία της εθνικής Μοζαμβίκης για το Copa Africa. Απ’ τη μεριά του ο 23χρονος Αργεντινός άργησε να επιστρέψει στην Αθήνα μιας και σημειώθηκε καθυστέρηση στην πτήση του. Έρχονται να παρακολουθήσουν τον Σισέ οι Γάλλοι.

Απόντες απ’ την πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά τις διακοπές ήταν το απόγευμα της Δευτέρας οι Σιμάο και Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αφρικανός δεν έδωσε το «παρών» στην Παιανία, αφού θα ενταχθεί στην προετοιμασία της εθνικής Μοζαμβίκης για το Copa Africa και θ’ απουσιάσει τουλάχιστον μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Απ’ τη μεριά του ο 23χρονος Αργεντινός άργησε να επιστρέψει στην Αθήνα μιας και σημειώθηκε καθυστέρηση στην ανταπόκριση της πτήσης του στην Ιταλία και έτσι έχασε το σημερινό πρόγραμμα.

Από κει και πέρα το πρώτο μέρος της προπόνησης που περιελάμβανε ασκήσεις για τη φυσική κατάσταση ακολούθησαν οι Γιόσου Σαριέγκι και Στέργος Μαρίνος, ενώ αργότερα επιδόθηκαν σε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα διάρκειας 15 λεπτών. Θεραπεία έκανε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Πριν την έναρξη του προγράμματος, οι «πράσινοι» υπεβλήθησαν στις καθιερωμένες μετρήσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή τους μετά τα τραπέζια των Χριστουγέννων…

Έρχονται για Σισέ οι Γάλλοι

Στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί μέλος του τεχνικού τιμ της εθνικής Γαλλίας για να δει αγωνιζόμενο τον Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με το RMC.fr. Μάλιστα, πιθανολογείται πως ο άνθρωπος που θα ταξιδέψει για τον πρώτο σκόρερ στη Σούπερ Λίγκα θα είναι ο τεχνικός Διευθυντής της γαλλικής ομοσπονδίας, Ζεράρ Ουγιέ, ενώ όπως αναφέρεται αυτό θα γίνει, ή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 31 Ιανουαρίου, ή στο πρώτο ματς με τη Ρόμα στις 18 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ για το Europa League, ή ακόμα και στα δύο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x