Μουντιάλ 2010

Κακά μαντάτα για τον Πλιάτσικα

Οι εξετάσεις στο αριστερό γόνατο του Βασίλη Πλιάτσικα αποκάλυψαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Τελικά, δεν έχει πειραχθεί μόνο ο έξω μηνίσκος, αλλά και οι σύνδεσμοι στο πόδι του 21χρονου μέσου, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη οπίσθιου χιαστού και την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε επέμβαση στο Μόναχο. Εκτιμάται πως ο άσος της Σάλκε θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες, πράγμα που εκτός των άλλων θέτει σε μεγάλο κίνδυνο τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Οι εξετάσεις στο αριστερό γόνατο του Βασίλη Πλιάτσικα αποκάλυψαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Τελικά, δεν έχει πειραχθεί μόνο ο έξω μηνίσκος, αλλά και οι σύνδεσμοι στο πόδι του 21χρονου μέσου, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη οπίσθιου χιαστού και την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε επέμβαση στο Μόναχο. Ακολούθως θα κάνει πρόγραμμα σε κέντρο αποκατάστασης στο Ντίσελντορφ.

Αρχικά υπήρχε η σκέψη να αντιμετωπιστεί με συντηρητικό πρόγραμμα ο τραυματισμός, αλλά κρίθηκε πως δίχως επέμβαση δεν θα ήταν δυνατό να αποκατασταθεί το πρόβλημα και ο παίκτης θα αντιμετώπιζε μακροπρόθεσμα νέες ενοχλήσεις.

Εκτιμάται πως ο άσος της Σάλκε θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες, πράγμα που εκτός των άλλων καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής με την εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x