Ευγενία Κουντούρη

Εκανε «δώρο» το πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά τελείωσε στη Καβάλα με τη νέα απώλεια βαθμών και αυτό όχι μόνο γιατί βρέθηκε πλέον 7 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως γιατί οι «ερυθρόλευκοι» είναι σίγουρο πως θα στραβοπατήσουν κι αλλού. Η ομάδα δεν είναι καλά, εδώ και καιρό και δυστυχώς οι υπεύθυνοι δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να την συνεφέρουν πριν να είναι αργά.

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά τελείωσε στη Καβάλα με τη νέα απώλεια βαθμών και αυτό όχι μόνο γιατί βρέθηκε πλέον 7 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως γιατί οι «ερυθρόλευκοι» είναι σίγουρο πως θα στραβοπατήσουν κι αλλού.

Η ομάδα δεν είναι καλά, εδώ και καιρό και δυστυχώς οι υπεύθυνοι δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να την συνεφέρουν πριν να είναι αργά. Είχα πει πριν από πολύ καιρό πως στον Σωκράτη Κόκκαλη αναλογεί το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας των 12 πρωταθλημάτων, όμως αν χαθεί το φετινό επίσης θα έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα και με την τελευταία του απόφαση να πάει η ομάδα στο χθεσινό πολύ δύσκολο ματς με τον Ζίκο στον πάγκο.

Τώρα, όπως λέει το ρεπορτάζ, πιθανότατα θα τον απομακρύνει, όμως τώρα είναι πλέον πολύ αργά... Ολοι γνωρίζουμε πόσο άσχημο είναι το κλίμα στα αποδυτήρια. Ολοι βλέπαμε πως η ομάδα δεν… τραβάει. Πραγματικά αποτελεί μυστήριο το γιατί ο πρόεδρος των Πειραιωτών αποφάσισε σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα - έκπληξη, να μην κάνει κάποια κίνηση.

Όπως αποτελεί ερωτηματικό το γιατί το προηγούμενο καλοκαίρι δεν προσπάθησε να καλύψει τα τρανταχτά κενά του ρόστερ. Τελοσπάντων η ουσία δεν είναι αυτή, αφού ό,τι έγινε, έγινε. Η ουσία είναι πως ο τίτλος χάνεται και ο φετινός τίτλος ήταν πράγματι εξαιρετικά σημαντικός. Ισοδυναμεί με περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ, αφού ο πρωταθλητής θα παίξει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός εξασφαλίζει αυτά τα χρήματα και με την κακή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι», αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα ανοίξει η ψαλίδα προς την μεριά των «πρασίνων». Ο,τι χειρότερο δηλαδή. Ο Ολυμπιακός έκανε «δώρο» το φετινό πρωτάθλημα στον «αιώνιο αντίπαλο» του και μαζί δώρισε και κάποια εκατομμύρια ευρώ…

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: kountouri_osfp@yahoo.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x