Stoiximan Super League

Για αυτό μίλησε ο Βγενόπουλος!

Ασπίδα προστασίας στην ομάδα του Παναθηναϊκού και τον Νίκο Νιόπλια θέλησε να υψώσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος με τις προχθεσινές δηλώσεις του. Ο μέτοχος του «τριφυλλιού» έκρινε ότι αν δεν προχωρούσε στη συγκεκριμένη ενέργεια, κάποιοι θα μιλούσαν για τον προπονητή ή την ομάδα, με αφορμή το 1-1 με την ΑΕΚ. «Έληξε το θέμα», τόνισε ο Mr MIG. «Πάντα εγώ φταίω…», μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σπύρος Λιβαθηνός.

Ασπίδα προστασίας στην ομάδα του Παναθηναϊκού και τον Νίκο Νιόπλια θέλησε να υψώσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος με τις προχθεσινές δηλώσεις του. Ο εκ των μεγαλομετόχων του «τριφυλλιού» δεν είχε ενημερώσει τον Νικόλα Πατέρα για αυτή την κίνησή του και ο πρόεδρος της ΠΑΕ το έμαθε κατά την έξοδό του από τα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου. Ο «Βγενό» δεν εννοούσε τους αδερφούς Γιαννακόπουλους και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά τόνισε ότι αναφερόταν σε (νυν και πρώην) παράγοντες που κάθονται συνήθως στα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Ο κ. Βγενόπουλος εκνευρίστηκε όταν είδε κάποιους να χαμογελούν όταν άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ και να μην δείχνουν τόσο χαρούμενοι όταν ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός. Επίσης, τα συγκεκριμένα άτομα έδειχναν χαλαροί και γελούσαν, όταν προς τη λήξη του αγώνα η αγωνία ήταν στο κατακόρυφο. Ο μέτοχος του «τριφυλλιού» έκρινε εκείνη τη στιγμή ότι αν δεν προχωρούσε στη συγκεκριμένη ενέργεια, κάποιοι θα έβγαιναν να μιλήσουν για τον Νιόπλια ή την ομάδα, με αφορμή το 1-1 με την ΑΕΚ, ανάβοντας «φωτιές» στα εσωτερικά της ομάδας.

Πρόθεση του «Βγενό» ήταν να σταματήσει η κακόπιστη κριτική στον Ν. Νιόπλια και την ομάδα. Μάλιστα, ο κ. Βγενόπουλος εμφανίζεται αποφασισμένος να αποκαλύψει την επόμενη φορά τα συγκεκριμένα άτομα, αν εκείνοι αντιδράσουν με ανάλογο τρόπο. Επιθυμία του κ. Βγενόπουλου είναι ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα, κάτι που θα είναι μια δικαίωση για τον ίδιο και τον Νικόλα Πατέρα.

Πάντως για την ώρα, ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν δίνει συνέχεια. «Είδα διάφορα πράγματα στο γήπεδο και τα πήρα στο κρανίο. Το μήνυμα το πήραν αυτοί που έπρεπε και το επιπλέον που έχω να τους πω είναι να αφήσουν ήσυχη την ομάδα να παλέψει για να πετύχει τους στόχους της, δηλαδή το νταμπλ», τόνισε στο «Φίλαθλο», ενώ κληθείς να σχολιάσει τις φήμες πως θέλει να αγοράσει την πλειοψηφία των μετοχών δήλωσε: «Αυτά είναι τρίχες. Εχω δηλώσει από τον Μάιο ότι δεν ασχολούμαι με το διοικητικό κομμάτι και μιλάω σαν φίλαθλος. Ενοχλήθηκα από κάποια πράγματα που με έβγαλαν από τα ρούχα μου και για αυτό μίλησα. Τελείωσε τώρα αυτό το θέμα».

Οι επόμενες κινήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο μέτοχος της ΠΑΕ θα προτείνει να καταργηθούν οι προσκλήσεις από τη νέα περίοδο. Επίσης, θα ζητήσει να μπαίνουν στα επίσημα οι παλαίμαχοι και να δίνει κάποιες λίγες προσκλήσεις η ΠΑΕ για τις ανάγκες της. Δηλαδή, όσοι θα μπαίνουν στα επίσημα θα πληρώνουν. Με τη συγκεκριμένη κίνηση ο κ. Βγενόπουλος θέλει να σταματήσει την κακοπροαίρετη κριτική.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστεί το Δ.Σ., που θα γίνει πιθανότατα τον Απρίλιο με κρίσιμα θέματα συζήτησης εν όψει της νέας περιόδου. Αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τη συνέχεια, για την παραμονή του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία και για το μπάτζετ εν όψει της νέας περιόδου. Όπως αναφέρει η «SportDay», είναι πιθανό να συζητηθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με πρόθεση από τους Βγενόπουλο και Πατέρα να συνεισφέρουν σε αυτή την αύξηση.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αντίδραση του Γιάννη Βαρδινογιάννη και αν θα ακολουθήσει σε ενδεχόμενη αύξηση ή θα μειώσει το ποσοστό μετοχών του από το 57% που διαθέτει τώρα. Επίσης, ενδιαφέρον έχει και η θέση των αδερφών Γιαννακόπουλων. Σημειώνεται πως από την προκήρυξη μέχρι τη διεξαγωγή της Γ.Σ. πρέπει να περάσουν δύο μήνες.

* Συμφωνείτε με τις τοποθετήσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου, μετά το ντέρμπι ΠΑΟ – ΑΕΚ; Ψηφίστε στο sday.gr.

«Στο χέρι μας το πρωτάθλημα»

Τη γνώμη των παικτών του Παναθηναϊκού θέλησε να ακούσει ο Νίκος Νιόπλιας, ύστερα από τη δική του ομιλία. Μπροστά βγήκαν ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Κώστας Κατσουράνης. «Ολοι κάνουμε λάθη. Κι εγώ κάνω λάθη. Ξέρετε ότι θέλω να ακούω τις απόψεις σας. Υπάρχει κάποιος παίκτης που θέλει να πει κάτι; Σας ακούω», είπε ο 45χρονος τεχνικός.

«Προσπαθήσαμε και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να πάρουμε το ματς. Εχουμε ευθύνες και αυτούς τους βαθμούς που δεν πήραμε χθες θα κοιτάξουμε να τους πάρουμε στα επόμενα παιχνίδια. Στο χέρι μας είναι το πρωτάθλημα», είπε ο Κατσουράνης και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Καραγκούνης: «Δεν έχει χαθεί τίποτα με μία ισοπαλία. Παίξαμε καλά και δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τον τίτλο».

Από την πλευρά τους, κάποιοι παίκτες σχολίαζαν: «Είμαστε στο +6 και κάποιοι δημιουργούν κλίμα. Αλλες ομάδες πρέπει να ανησυχούν, ειδικά όπως παίζουν. Και λένε για το πρόγραμμα. Των αντιπάλων μας δηλαδή είναι τόσο εύκολο;».

Τονώνει το ηθικό του Τζιμπρίλ

Τη σκέψη να χρησιμοποιήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στον αυριανό αγώνα με την Καλλιθέα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Hellas OnLine, έχει ο Νίκος Νιόπλιας. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θέλει ο 28χρονος φορ να σκοράρει και να ανακτήσει την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μάλιστα, ο 45χρονος τεχνικός μίλησε χθες με τον Γάλλο επιθετικό, σε μια προσπάθεια να του τονώσει την ψυχολογία και να του εξηγήσει ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεται που έμεινε χωρίς γκολ για δεύτερο συνεχές παιχνίδι. Ο κ. Νιόπλιας αναμένεται να παρατάξει με 4-4-2 τον Παναθηναϊκό, ενώ θα δώσει φανέλα βασικού στους Γκαλίνοβιτς, Σεϊταρίδη (ή Μαρίνο), Δάρλα, Μπιέρσμιρ, Σιμάο, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλο και Πετρόπουλο.

Όσον αφορά τον Νίνη, ο κ. Νιόπλιας δεν θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του νεαρού μέσου, ο οποίος αναμένεται να τεθεί στη διάθεσή του για το κυριακάτικο παιχνίδι στην έδρα της Λάρισας.

* Την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλέξανδρου Τζιόλη στη Σιένα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x