Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Παρατράγουδα» στην κοπή της πίτας

Ένταση, πανό διαμαρτυρίας και αποχωρήσεις στην κοπή της πίτας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Αποδοκιμασίες και συνθήματα κατά του Τάκη Κανελλόπουλου, όταν ανέβηκε στο βήμα. «Έχουμε γίνει χίλια κομμάτια με αυτή τη νοσηρή κατάσταση», δήλωσε το πρώην μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ. «Ενωσίτες ενωθείτε», φώναξε ο Μιχάλης Τροχανάς, ενώ ο Δημήτρης Χατζηχρήστος εξέφρασε την ευχή να βρεθούν άνθρωποι με χρήματα για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας.

Ένταση, πανό διαμαρτυρίας και αποχωρήσεις στην κοπή της πίτας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Αποδοκιμασίες και συνθήματα κατά του Τάκη Κανελλόπουλου, όταν ανέβηκε στο βήμα. «Έχουμε γίνει χίλια κομμάτια με αυτή τη νοσηρή κατάσταση», δήλωσε το πρώην μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ. «Ενωσίτες ενωθείτε» φώναξε ο Μιχάλης Τροχανάς, ενώ ο Δημήτρης Χατζηχρήστος εξέφρασε την ευχή να βρεθούν άνθρωποι με χρήματα για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας.

Επεισοδιακή ήταν η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Ένταση δημιουργήθηκε όταν στο βήμα ανέβηκε ο Τάκης Κανελλόπουλος προκειμένου να βραβεύσει τον παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ανδρέα Σταματιάδη. Από τη μεγαλύτερη μερίδα του συγκεντρωμένου πλήθους άρχισαν οι αποδοκιμασίες, ενώ από οργανωμένους σηκώθηκε πανό που έγραφε: «Παραμυθάδες-Άφραγκοι-Επικίνδυνοι». Ο κ. Κανελλόπουλος ζήταγε από το μικρόφωνο να σταματήσουν, αλλά τα αίματα άναψαν για τα καλά όταν κάποιος δοκίμασε να κατεβάσει το πανό. Προς στιγμή απειλήθηκε γενικευμένη σύρραξη, αλλά τα πράγματα ηρέμησαν με την αποχώρηση μιας μερίδας οργανωμένων. Αφού αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, το πρώην μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ άρχισε τις δηλώσεις του.

«Η γκρίνια φέρνει φτώχια, αλλά και η φτώχια φέρνει γκρίνια. Έχουμε γίνει χίλια κομμάτια με αυτή τη νοσηρή κατάσταση. Όποιος και να έχει εμπλακεί με την ΑΕΚ αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις. Αλλά και για το σύλλογο τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Σχεδόν όλα τα τμήματα βρίσκονται σε χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Αντίθετα από ότι πιστεύουν μερικοί, η ΑΕΚ δεν είναι επιχείρηση ή εταιρία. Είναι αθλητικός σύλλογος και για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται να έχει επιτυχίες. Μόνο με συνεργασία και όχι με διχόνοια και αρνητισμό μπορούμε να πάμε μπροστά. Διαφορετικά θα περιμένουμε για 30 χρόνια ακόμα κάποιον Μεσσία», ήταν συνοπτικά τα λόγια του κ. Κανελλόπουλου που ζήτησε μεταξύ άλλων, η εκλογή νέων μελών σε όλα τα τμήματα να γίνεται από τη βάση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το κλίμα ήταν εντελώς διαφορετικό και μάλιστα κάποιοι χειροκρότησαν τον κ. Κανελλόπουλο στο τέλος της τοποθέτησής του.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Δημήτρης Χατζηχρήστος μιλώντας στους δημοσιογράφους πριν την εκδήλωση τόνισε: «Θα μπει το νερό στο αυλάκι. Όταν γίνονται συζητήσεις για λεφτά, δεν υπάρχει αισιοδοξία, αλλά με χαμόγελο αντλούμε δύναμη. Αν γίνουν το καλοκαίρι σωστές κινήσεις, η ΑΕΚ μπορεί να ξαναγίνει μεγάλη», ενώ για τους τωρινούς μετόχους είπε: «Αυτοί οι άνθρωποι βάζουν τα λεφτά τους…»

Από το βήμα ο κ. Χατζηχρήστος δήλωσε: «Έλεγαν παλιά ότι εμείς θέλαμε να διοικήσουμε και να κάνουμε κουμάντο. Καταρρίψαμε αυτόν τον μύθο αλλά συμβαίνει κάτι παράδοξο. Ναι μεν είμαστε διοίκηση και κάνουμε κουμάντο αλλά δεν το κάνουμε και πολύ καλά. Αν είναι στο μπάσκετ να νικάμε στα Τρίκαλα και να κάνουμε λες και έγινε σεισμός, αυτό δεν είναι επιτυχία. Το να προσπαθείς να μαζέψεις 2.500 ευρώ για να γίνει αυτή η εκδήλωση, ούτε αυτό είναι επιτυχία. Ελπίζω του χρόνου να μπουν στην ΑΕΚ, άνθρωποι με λεφτά, όχι μόνο με αγάπη προς την ομάδα κι εμείς να φύγουμε και να επιστρέψουμε εκεί που θέλουμε ως οπαδοί».

Όπως πάντα ξεχωριστή ήταν η τοποθέτηση του πρώην προέδρου της ΑΕΚ, Μιχάλη Τροχανά. «Ενωσίτες ενωθείτε. Έχουμε γίνει σαν τα γερμανικά κρατίδια προ Καρλομάγνου. Για κάθε δύο φίλους της ΑΕΚ αντιστοιχούν και τρεις αντίπαλοι. Ενωσίτες ενωθείτε…» επανέλαβε.

Την ποδοσφαιρική ομάδα εκπροσώπησε ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος αφού ευχήθηκε υγεία σε όλους και κάθε επιτυχία στα διάφορα τμήματα της ΑΕΚ, εξέφρασε την επιθυμία να φτιαχτεί γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x