Λόγια στον... αέρα

Το «4-0» επί του ΠΑΟΚ, στο TOP–1 της ιστορίας του ΠΑΣ!

Αυτό το 4-0 του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ, χθες το απόγευμα, ήταν η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣ, απέναντι σε κάποιον απ’ τους 4 μεγάλους (και ΜΟΝΙΜΑ παρόντες), στα 51 χρόνια της Α’ Εθνικής, σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Του Γιάννη Καραλή

Αυτό το 4-0 του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ, χθες το απόγευμα, ήταν η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣ, απέναντι σε κάποιον απ’ τους 4 μεγάλους (και ΜΟΝΙΜΑ παρόντες), στα 51 χρόνια της Α’ Εθνικής, σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Απέναντι, μάλιστα, στην ΚΟΜΠΛΕ άμυνα του ΠΑΟΚ, με Χαλκιά, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζά και Σνάουτσερ (σ.σ. αυτός εναλλάσσεται με τον Αραμπατζή), με παρόντες τους δύο – φοβερούς φέτος – βασικούς αμυντικούς του χαφ, Βιτόλο και Γκαρσία, με Βιειρίνια, Κουτσιανικούλη (33’ Μουσλίμοβιτς) και Παπάζογλου στην κορυφή!

Δηλαδή, πλην, Ίβιτς (έπαιξε ο Φωτάκης) ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. Αλλά και τους Σορλέν, Εντίνιο, Σαβίνι και Κριστιάνο στο πάγκο!

Τον ΠΑΟΚ του «8 ματς αήττητος, με ρεκόρ 7-1-0, με τις 6 νίκες σερί και με … 9-0 τέρματα»!!!!
Και, βέβαια, τον ΠΑΟΚ που έχει δεχτεί 8 γκολ σε …20 ματς και ο ΠΑΣ του έβαλε … 4 σε ένα! Με … βασικότατες απουσίες, των Ελευθερόπουλου, Βάντερσον, Κώτσιου, Μενδρινού και Σαιτιώτη!

Δίπλα στο χθεσινό βάλτε:

• Το 3-0 επι του ΟΣΦΠ, στις 25/1/1976, με τα 3 γκολ στο Α’ μέρος (!) και τον Κελεσίδη να πετάει… αγανακτισμένος τα γάντια του, μετά το 3ο γκολ!

• Το 2-3 στη Λεωφόρο επί του ΠΑΟ, στις 16/4/1978, με μπροστάρη τον Κοντογιωργάκη και ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του 2-0 του α’ μέρους! (Σημείωση: Τρείς μέρες μετά, αποκλείστηκε με τα… χίλια ζόρια, χάνοντας 1-0 στην παράταση από τον ΟΣΦΠ, χάνοντας την ευκαιρία για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ 4ήμερο της ιστορίας του στο Λεκανοπέδιο.)

• Και τα δύο 3-1 επί της ΑΕΚ, στις 11/11/1979 με Γκλασμάνη, Σειταρίδη, Κοντογιωργάκη, να κλείνουν με 3-0 το α’ μέρος, και στις 14/12/1980, με δύο γκολ στα τελευταία 5’ να διαμορφώνουν το 1-1 στο τελικό 3-1!
Τότε βέβαια στην 8ετία 1974 – 1981, ο μεγάλος ΠΑΣ με το ποδόσφαιρο που έπαιζε, εδραίωσε το παρατσούκλι του ως «ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ».

Τώρα ο Αναστόπουλος παλεύει με ην ομάδα του να… μείνει στην SUPERLEAGUE! Γι’ αυτό ο χθεσινός θρίαμβος (όπως και η προπέρσινη πρόκριση επί του ΟΣΦΠ, σε ΔΙΠΛΑ ματς) ανεβαίνει στο… «TOP -1» της ιστορίας του ΠΑΣ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x