Ευγενία Κουντούρη

Είναι λύση ο Βαλβέρδε;

Τον Ερνέστο Βαλβέρδε τον εκτιμώ σαν προπονητή και πέρυσι ήμουν, ξεκάθαρα, υπέρ της παραμονής του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Πίστευα πως από την στιγμή που ο Ισπανός ήθελε να μείνει, έπρεπε να τα βρουν και να παραμείνει στο λιμάνι. Τέλος πάντων, ο Βαλβέρδε έφυγε και η συνέχεια είναι γνωστή. Τώρα ο Ολυμπιακός ψάχνει πάλι για προπονητή (για το καλοκαίρι) και ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι άνεργος, αφού απολύθηκε από την Βιγιαρεάλ.

Τον Ερνέστο Βαλβέρδε τον εκτιμώ σαν προπονητή και πέρυσι ήμουν, ξεκάθαρα, υπέρ της παραμονής του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Πίστευα πως από την στιγμή που ο Ισπανός ήθελε να μείνει, έπρεπε να τα βρουν και να παραμείνει στο λιμάνι. Τέλος πάντων, ο Βαλβέρδε έφυγε και η συνέχεια είναι γνωστή. Τώρα ο Ολυμπιακός ψάχνει πάλι για προπονητή (για το καλοκαίρι) και ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι άνεργος, αφού απολύθηκε από την Βιγιαρεάλ. Οπότε όλοι θεωρούν πως μια… επανασύνδεση θα έλυνε τα προβλήματα και των δύο. Εγώ διαφωνώ.

Ο Ισπανός είναι καλός προπονητής, όμως είναι κάπως υπερβολικός και ο θόρυβος που υπάρχει γύρω από το όνομα του. Ενας θόρυβος που μόνο κακό μπορεί να κάνει στον Ολυμπιακό, αφού απλά και μόνο η πρόσληψη ενός καλού προπονητή δεν φτάνει αυτή τη στιγμή. Η ομάδα θέλει, κυρίως, παίκτες και είναι επικίνδυνο το να θεωρούμε πως με τον Βαλβέρδε στον πάγκο, ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή θα… πετούσε. Το πιθανότερο είναι πως και πάλι θα έχανε το πρωτάθλημα, αφού έχει το χειρότερο ρόστερ των τελευταίων 15 ετών.

Δεν ξέρω λοιπόν αν είναι λύση για τον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε. Σίγουρα πάντως είναι λύση για τον Κόκκαλη και είναι όντως «περίεργο» που δεν τον έχει ήδη υπογράψει. Θα έφερνε πίσω τον Ισπανό, θα έκανε το χατίρι των παικτών και του κόσμου και θα ησύχαζε το κεφάλι του. Τουλάχιστον για κάποιο διάστημα. Γιατί αν δεν έρθουν καλοί παίκτες το καλοκαίρι να καλύψουν τα κενά, τότε η ομάδα δεν θα στρώσει.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: kountouri_osfp@yahoo.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x