Ευγενία Κουντούρη

Έδειξαν στον Ντιόγο πως… γίνεται

Ο Ολυμπιακός είχε πολύ καιρό να πετύχει μία άνετη νίκη, χωρίς να καρδιοχτυπήσει τους φίλους του. Τόσο, που κοντεύαμε να ξεχάσουμε πως γίνεται. Το 5-1 επί του Λεβαδειακού έδωσε «ανάσα» στους Πειραιώτες, οι οποίοι βέβαια μετά και την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λάρισα, κατάλαβαν πως πολύ δύσκολα θα έχουν αντίκρισμα πλέον οι προσπάθειες τους. Από την χθεσινή αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη θα πρέπει πάντως να σταθούμε στους δύο επιθετικούς που χρησιμοποίησε ο Μπάντοβιτς.

Ο Ολυμπιακός είχε πολύ καιρό να πετύχει μία άνετη νίκη, χωρίς να καρδιοχτυπήσει τους φίλους του. Τόσο, που κοντεύαμε να ξεχάσουμε πως γίνεται. Το 5-1 επί του Λεβαδειακού έδωσε «ανάσα» στους Πειραιώτες, οι οποίοι βέβαια μετά και την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λάρισα, κατάλαβαν πως πολύ δύσκολα θα έχουν αντίκρισμα πλέον οι προσπάθειες τους. Από την χθεσινή αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη θα πρέπει πάντως να σταθούμε στους δύο επιθετικούς που χρησιμοποίησε ο Μπάντοβιτς. Στους Ντάρμπισαϊρ και Μήτρογλου.

Πέτυχαν από δύο γκολ ο καθένας και έδειξαν στον προπονητή τους πως αν είναι δίκαιος θα πρέπει να καταλάβει πως ο Ντιόγο είναι η 3η του επιλογή και καλό θα είναι να σταματήσει να επιμένει, θέλοντας να δικαιώσει αυτούς που τον έφεραν στο Ρέντη. Γιατί η δουλειά του τεχνικού είναι, πολύ απλά, να χρησιμοποιεί του καλύτερους. Ο Ντάρμπισαϊρ έλειψε μήνες, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε και με την επιστροφή του φάνηκε να συνεχίζει από εκεί που έμεινε…

Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους μοιάζει να μην τον έχει επηρεάσει καθόλου όσον αφορά την ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα. Ο Ντάρμπισαϊρ μπορεί να κάνει γκολ ακόμα και την… μισή φάση και θύμισε χθες γιατί οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν το καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν. Οσον αφορά τον Μήτρογλου θα πρέπει να αισθάνονται πολύ άσχημα αυτοί που τον τελευταίο καιρό προσπαθούσαν, διαδίδοντας διάφορα, να τον βγάλουν άχρηστο και τεμπέλη.

Δεν ξέρω αν «πήρε 7 κιλά», όπως έλεγαν κάποιοι αυτό το διάστημα που έλειπε. Αυτό που ξέρω είναι ότι στα παιχνίδια που δεν έπαιξε ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε στο γκολ. Ξέρω επίσης πως χθες πέρασε ως αλλαγή και σε περίπου 20 λεπτά έστειλε δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων. Κι αυτό , άλλωστε, είναι που μετράει.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: kountouri_osfp@yahoo.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x