Stoiximan Super League

Βόλτα στην Τρίπολη!

Άνετα πέρασε ο ΠΑΟΚ από τα Πηγάδια, επικρατώντας τον Εργοτέλη.

Άνετα πέρασε ο ΠΑΟΚ από τα Πηγάδια, επικρατώντας 3-0 της Ξάνθης.

Εύκολο απόγευμα για τον Ηρακλή στην Τρίπολη. Συνέτριψε 4-0 τον Αστέρα στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με την ψυχή στο στόμα η ΑΕΚ 1-0 τον Εργοτέλη.

24η αγωνιστική

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου

Αστέρας Τρίπολης - Ηρακλής 0-4
(20' και 72' Γιάκομπ, 56' Κονέ, 59' (πεν.) Μιλάνο)



Α.Ε.Κ. - Εργοτέλης 1-0
(12' Τζεμπούρ)



SKODA Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 0-3
(7' και 66' Βιεϊρίνια, 13' Ίβιτς)



Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου

Πανθρακικός - Καβάλα 14:30 ΝOVA

Ο Πανθρακικός έχει αποδείξει πως δεν χαρίζει κάστανα σε κανένα και με τον Μπέλεκ σε τρελά κέφια τον τελευταίο καιρό, θα υποδεχτεί την Καβάλα, σε ένα κρίσιμο ματς για τους «Αργοναύτες» που κοιτάζουν φιλόδοξα την 5η θέση. Οι Κασάρ και Τζόκιτς απουσιάζουν μόνιμα για την ομάδα της Κομοτηνής που έφτασε τους 12 πόντους. Από την άλλη η Καβάλα που προέρχεται από τη νίκη με ανατροπή απέναντι στην Σκόντα Ξάνθη με πρωταγωνιστή του Ονουάτσι, δεν θα έχει τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές της σε αυτό το κρίσιμο ματς λόγω τιμωρίας. Εκτός μάχης για την αναμέτρηση της Κομοτηνής είναι οι Ντιέ, Ντομπρασίονοβιτς, Ορούμα, Ντουγκλάο. Ο Βοσκάκης που διευθύνει την αναμέτρηση έχει σφυρίξει μόλις πέντε παιχνίδια και τα τρία απ’ αυτά ήταν αγώνες του Πανθρακικού.

Άρης - Λάρισα 16:45 ΝOVA

Για τον Άρη είναι ένα ματς πολύ σημαντικό, αν δεν θέλει να δώσει δικαιώματα σε άλλες ομάδες πως μπορεί να το πάρουν τη θέση στην πρώτη πεντάδα. Με την ΑΕΚ ήταν καλός, αλλά όχι αρκετά καλός ώστε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Γυρίζει ο Κάμπορα από τιμωρία, όπως επιστρέφει και ο Πρίττας. Από την άλλη η Λάρισα μετά την αναπάντεχη ήττα από τον Πανθρακικό με 2-0 εντός έδρας έμπλεξε πάλι, μετά από μια αγωνιστική που αναμενόταν ότι θα είναι ανακουφισμένη. Ντεμπούτο για τον Γιάννη Παπακώστα που διαδέχτηκε την εβδομάδα που τελειώνει τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Εκτός μάχης οι Βενετίδης, Σίμιτς, Αμπουχατζίρα, επιστρέφει ο Ιγκλέσιας από τιμωρία. Ο Άρης με τον Σταθόπουλο διαιτητή είναι άχαστος. Ισοπαλία με Εργοτέλη εκτός, νίκη με Λεβαδειακό εκτός και νίκη με τον Ηρακλή στο εντός έδρας 4-2. Η Λάρισα αν χάσει και έχει νικητή το Λεβαδειακός – Εργοτέλης θα αποκτήσει συγκάτοικο και θέλει έστω έναν πόντο. Ο Άρης από την άλλη αν και τον χωρίζουν 180 λεπτά από τον τελικό του Κυπέλλου, δεν σημαίνει πως πρέπει να παρατήσει την προσπάθεια για να μπει στα πλέι-οφ.

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 16:45 ΝOVA

Αυτό το ματς εφόσον αναδείξει νικητή, θα δώσει το δικαίωμα στην ελπίδα σε όποιον το πάρει. Αλλιώς Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννενα είναι πολύ πιθανό να πιαστούν χέρι-χέρι και να… χορέψουν σε ρυθμούς Β’ Εθνικής. Ο Λεβαδειακός απέσπασε ισοπαλία στο Καυταντζόγλειο και πήρε την ευκαιρία να πάει ισόβαθμος σε αυτή την συνάντηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα, που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο με 3-2. Η ομάδα της Ηπείρου θα παραταχθεί χωρίς Ελευθερόπουλο, Κοντογουλίδη, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Ντάσιος που έχει ταλαιπωρηθεί από πολλά χτυπήματα τελευταία. Ο Λεβαδειακός δεν θα έχει τον Μουλόπουλο (τιμωρημένος), ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία για την συμμετοχή του Ναπολεόνι. Αμφίβολος είναι και ο Αμπουμπακάρι. Ο Δαλούκας θα διευθύνει αγώνα για 14η φορά φέτος. Έχει παίξει τον Λεβαδειακό στο 1-0 με τον Αστέρα Τρίπολης την 20η αγωνιστική, ενώ τον ΠΑΣ τον είχε συναντήσει στο 2-2 με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 16:45 ΝET

Για τον Ολυμπιακό τα προβλήματα φαίνεται ότι δεν τελειώνουν ποτέ και ο Μαρέσκα έμεινε εκτός μάχης εξαιτίας ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Έτσι προσθέτει το όνομα του στη λίστα των απόντων μαζί με τους Ντουντού, Γκαλέτι, Ντιόγκο, Λεονάρντο (τιμωρημένος). Είχε χρόνο να πάρει ανάσες μετά από την αναμέτρηση της Τρίτης με την Μπορντό, όπου το τελευταίο κομμάτι του αγώνα αφήνει ελπίδες πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να παίξουν καλύτερα απ’ όσο στα τελευταία παιχνίδι.
Ο Ατρόμητος δεν θα έχει Νεμπεγλέρα, Ολιβέιρα, Μελισσά, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπαζίνσκι γι’ αυτή την αναμέτρηση. Οι Περιστεριώτες δεν καταθέτουν τα όπλα, αλλά το κίνητρο για κάποιον ουσιαστικό στόχο αυτή τη στιγμή, πιθανώς ν’ απουσιάζει. Ο Γιάχος διευθύνει για πρώτη φορά κάποια από τις δύο ομάδες. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώριο για «γκέλα». Οι δέκα χαμένοι πόντοι στο «Καραϊσκάκη», ήδη κοστίζουν πολύ.

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 19:00 ΝOVA


Ο Παναθηναϊκός μετά την «άλωση» της Ρώμης και την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, πρέπει να εναρμονιστεί άμεσα με την ελληνική πραγματικότητα και το σαφάρι του τίτλου. Οι 10 χαμένοι πόντοι στους πέντε τελευταίους αγώνες, έχουν δώσει το δικαίωμα στους διώκτες του να πλησιάσουν σε απόσταση δύο βαθμών. Πιθανότατα εκτός αποστολής θα είναι ο Γιώργος Καραγκούνης που έχει ανεβάσει πυρετό. Από την άλλη οι Νεοσμυρνιώτες θα είναι σίγουρα λιγότερο αγχωμένοι από την στιγμή που πήραν το ματς στα Γιάννενα και έχουν ένα μαξιλάρι ασφαλείας με τους 25 πόντους, κάνοντας σεφτέ μετά από εννέα παιχνίδια την προηγούμενη αγωνιστική. Οι Λάτκα, Όμο είναι τιμωρημένοι, οι Καστελιόνε, Εστογιανόφ εκτός μάχης ως το τέλος, από ενοχλήσεις ταλαιπωρήθηκε ο Νικολάου. Ο Καλόπουλος έχει βρεθεί μόλις μια φορά στο δρόμο του Παναθηναϊκού φέτος, στο ματς της Κομοτηνής με τον Πανθρακικό, όταν οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 με γκολ του Λέτο. Δεν έχει σφυρίξει καθόλου φέτος Πανιώνιο.

Δείτε τη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.

25Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Ν. Καβάλα - Άρης 16.45 ΣΚΑΪ
ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 16.45 NOVA
Λάρισα - ΑΕΚ 19.00 NOVA

Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

Εργοτέλης - Ατρόμητος 14.30 NOVA
Πανιώνιος - Skoda Ξάνθη 14.30
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 14.30 NOVA
Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 16.45 NOVA
Ηρακλής - Ολυμπιακός 19.00 NOVΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x