Ευγενία Κουντούρη

Πρέπει να παρθούν αποφάσεις

Θα επαναλάβω κάτι που είπα πριν από περίπου μία εβδομάδα, όσον αφορά τον φετινό Ολυμπιακό. Το ότι πλησίασε στην κορυφή της βαθμολογίας τον Παναθηναϊκό δεν δικαιολογούσε το να προσπαθήσουν οι υπεύθυνοι να κρύψουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον αυτής της ομάδας, που είναι φανερό πως έχει πάρα πολλά προβλήματα.

Θα επαναλάβω κάτι που είπα πριν από περίπου μία εβδομάδα, όσον αφορά τον φετινό Ολυμπιακό.

Το ότι πλησίασε στην κορυφή της βαθμολογίας τον Παναθηναϊκό δεν δικαιολογούσε το να προσπαθήσουν οι υπεύθυνοι να κρύψουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον αυτής της ομάδας, που είναι φανερό πως έχει πάρα πολλά προβλήματα.

Χρειάζονται λεφτά, πολύ καλές μεταγραφές και προπονητής για να βρει ο Ολυμπιακός τον δρόμο του. Ο Λούα Λούα, πριν από δύο χρόνια ήταν απλά ένα γρανάζι στην μηχανή.

Τώρα είναι εκείνος που μπορεί να κάνει την διαφορά. Εκείνος από τον οποίο περιμένουν όλοι να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Αυτό δεν συμβαίνει επειδή δύο χρόνια μετά ο Λούα Λούα είναι πολύ καλύτερος παίκτης.

Αυτό έγινε, επειδή όλοι οι υπόλοιποι που υπάρχουν πλέον στην ομάδα είναι χειρότεροί του. Ο Ολυμπιακός πλέον στερείται και από ποιότητα, αλλά και από προσωπικότητες. Εχουμε καταλάβει όλοι πως δεν αντέχει πλέον ο Στολτίδης. Εχουμε καταλάβει όλοι πως δεν μπορεί ο Λεονάρντο.

Όμως το θέμα δεν είναι η απόδοση ενός ή δύο παικτών. Οι περισσότεροι από αυτούς που σήμερα θεωρούνται βασικοί και αναντικατάστατοι, πριν από λίγα χρόνια μετά βίας θα χωρούσαν στην δεκαοκτάδα. Ο χθεσινός Ολυμπιακός δεν ήταν «η εξαίρεση στον κανόνα». Ηταν ο «κανόνας».

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: kountouri_osfp@yahoo.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x