Ευγενία Κουντούρη

Δεν φαίνεται να έχει επιλογές ο Κόκκαλης

Οι διαπραγματεύσεις του Κόκκαλη με τον Λαυρεντιάδη φαίνεται πως έχουν φτάσει σε ένα «επικίνδυνο» σημείο. Η εμπλοκή που έχει παρουσιαστεί μπορεί και να ξεπεραστεί (σχετικά εύκολα), μπορεί και όχι. Το ζήτημα είναι πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή δεν έχει επιλογές.

Οι διαπραγματεύσεις του Κόκκαλη με τον Λαυρεντιάδη φαίνεται πως έχουν φτάσει σε ένα «επικίνδυνο» σημείο. Η εμπλοκή που έχει παρουσιαστεί μπορεί και να ξεπεραστεί (σχετικά εύκολα), μπορεί και όχι. Το ζήτημα είναι πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή δεν έχει επιλογές. Καταρχήν είναι πλέον φανερό πως μόνος του δεν μπορεί να συνεχίσει να κουμαντάρει το καράβι. Ολοι έχουν καταλάβει πως δεν αισθάνεται (ή όντως δεν είναι), τόσο ισχυρός πλέον. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται επενδύσεις. Λεφτά. Και είναι πασιφανές πως λεφτά δεν υπάρχουν.

Ή τουλάχιστον όχι τόσα όσα χρειάζονται για να πάει η ομάδα μπροστά. Μπορεί να έκλεισαν αρκετές από τις «τρύπες» που υπήρχαν στα οικονομικά της ΠΑΕ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ταμείο δεν είναι μείον. Το αντίθετο. Ο Κόκκαλης λοιπόν χρειάζεται στήριξη. Την αναζητά εδώ κι έναν χρόνο και η αλήθεια είναι πως με εξαίρεση τον Μαρινάκη και τον Λαυρεντιάδη δεν την βρήκε από πουθενά αλλού. Είναι νόμος όμως πως όταν κάποιος αισθάνεται πως είναι σε θέση ισχύος, τότε θα προσπαθήσει να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Και αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να βρίσκεται ο Κόκκαλης στην θέση του ισχυρού. Το ζήτημα λοιπόν είναι τι θα κάνει. Ή μάλλον τι μπορεί να κάνει και αν ακόμα έχει την διάθεση να ασχοληθεί με την ομάδα, όπως έκανε παλιά. Είναι πάντως γεγονός πως το φετινό καλοκαίρι είναι το πιο κρίσιμο της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: kountouri_osfp@yahoo.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x