Ευγενία Κουντούρη

Ας ασχοληθεί κάποιος με το θέμα Παπαδόπουλου

Ο πιτσιρικάς είναι αναμφισβήτητα μεγάλο ταλέντο και μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα και στο εξωτερικό. Αυτό το λέμε για τον Παπαδόπουλο εδώ και 3 χρόνια σχεδόν. Από τότε που ήταν 15 χρονών. Την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό είχε 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, την 2η σεζόν 3 συμμετοχές και φέτος έκανε την πρώτη του συμμετοχή στο ματς με τον Πανθρακικό.

Ο πιτσιρικάς είναι αναμφισβήτητα μεγάλο ταλέντο και μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα και στο εξωτερικό. Αυτό το λέμε για τον Παπαδόπουλο εδώ και 3 χρόνια σχεδόν. Από τότε που ήταν 15 χρονών. Την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό είχε 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, την 2η σεζόν 3 συμμετοχές και φέτος έκανε την πρώτη του συμμετοχή στο ματς με τον Πανθρακικό. Θα περίμενε κανείς ότι όσο περνάνε τα χρόνια ο πιτσιρικάς θα παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτό θα συνέβαινε εάν ο Ολυμπιακός λειτουργούσε λογικά και με κάποιο σχέδιο.

Αυτό δεν υπάρχει. Ο νεαρός όμως παίζει με την Εθνική Ελπίδων και ως γνωστόν «βγάζει μάτια». Εκεί τον έχουν παρακολουθήσει αρκετοί σκάουτερ ξένων ομάδων και είναι λογικό πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των περισσότερων από αυτών. Η ομάδα όμως που ενδεχομένως θα ενδιαφερθεί να αποκτήσει τον παίκτη δεν θα σταθεί μόνο στην έκθεση του σκάουτερ από 2-3 ματς της Εθνικής. Θα κοιτάξει και τις συμμετοχές του στο ελληνικό πρωτάθλημα και όταν δει πως δεν υπάρχει καμία, τότε δύσκολα θα πειστεί πως μπορεί αυτός ο παίκτης να κάνει 7 εκατομμύρια ευρώ (όπως κοστολογείται από την ΠΑΕ).

Είναι γεγονός πως στην Πειραϊκή ομάδα πολλά πράγματα γίνονται στην τύχη. Αυτός ο πιτσιρικάς όμως μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη «διαφήμιση» του Ολυμπιακού στο εξωτερικό. Ας ασχοληθούν λοιπόν σοβαρά με τον πιτσιρικά. Δεν θα κάνουν χάρη σε εκείνον, στους εαυτούς τους θα κάνουν.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: kountouri_osfp@yahoo.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x