Ευγενία Κουντούρη

Τα πλέι-οφ και το ρίσκο Κόκκαλη

Μόνος του αποφάσισε να βαδίσει τελικά ο Σωκράτης Κόκκαλης. Εβαλε ο ίδιος τα επιπλέον 10 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνταν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και πήρε ένα μεγάλο ρίσκο για την συνέχεια. Είναι δεδομένο πως ο πρόεδρος των Πειραιωτών δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή και στην καλύτερη οικονομική κατάσταση.

Μόνος του αποφάσισε να βαδίσει τελικά ο Σωκράτης Κόκκαλης. Εβαλε ο ίδιος τα επιπλέον 10 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνταν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και πήρε ένα μεγάλο ρίσκο για την συνέχεια. Είναι δεδομένο πως ο πρόεδρος των Πειραιωτών δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή και στην καλύτερη οικονομική κατάσταση. Εδώ κι έναν χρόνο ψάχνει να βρει ανθρώπους να στηρίξουν τον ίδιο και την ομάδα, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν θετικά. Το ζήτημα είναι πως τώρα περισσότερο από ποτέ ο Ολυμπιακός χρειάζεται το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να κατακτήσουν την 2η θέση στο πρωτάθλημα για να τους δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσουν μία θέση στους ομίλους. Οτιδήποτε άλλο θα ισοδυναμεί με καταστροφή και πρέπει οι Πειραιώτες να το κατανοήσουν αυτό πριν να είναι αργά.

Μπορεί η διαδικασία των πλέι οφ να ακούγεται σαν αγγαρεία στους περισσότερους, αλλά δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λάθη. Εγιναν άλλωστε ήδη αρκετά την φετινή χρονιά. Ο Κόκκαλης αποφάσισε να βαδίσει μόνος του και ρίσκαρε. Ελπίζει πως η ομάδα δεν θα τον απογοητεύσει και πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πετύχουν τουλάχιστον αυτόν τον στόχο. Ας ελπίσουμε πως θα… συμμορφωθούν έστω και την τελευταία στιγμή και θα κάνουν αυτό που πρέπει.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: kountouri_osfp@yahoo.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x