Ευγενία Κουντούρη

Σωστά τον κράτησαν

Δεν ξέρω αν είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, ξέρω πως το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει τόσες πολλές ελλείψεις που ο Λούα Λούα είναι απαραίτητος. Κακά τα ψέματα οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν την πολυτέλεια να αφήσουν ελεύθερο έναν τόσο ποιοτικό παίκτη σαν τον Αφρικανό.

Δεν ξέρω αν είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, ξέρω πως το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει τόσες πολλές ελλείψεις που ο Λούα Λούα είναι απαραίτητος. Κακά τα ψέματα οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν την πολυτέλεια να αφήσουν ελεύθερο έναν τόσο ποιοτικό παίκτη σαν τον Αφρικανό. Είναι πλέον ελάχιστοι οι ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό που μπορούν να κάνουν την διαφορά, που μπορούν να πάρουν ένα παιχνίδι μόνοι τους. Ο Λούα Λούα είναι ένας από τους ελάχιστους, οπότε δεν νομίζω πως υπήρξε και κάτι που έπρεπε να σκεφτούν οι Πειραιώτες.

Οσον αφορά τον χαρακτήρα του, αυτό είναι ένα ζήτημα που οφείλει να το διαχειριστεί ο προπονητής. Ο Λούα Λούα δεν είναι αυτό που λέμε «κακό» παιδί, αλλά δεν είναι και ο πιο πειθαρχημένος παίκτης στον κόσμο. Μικρό το κακό, κατά την άποψη μου. Αλλωστε υπήρχαν προπονητές που τον χειρίστηκαν μια χαρά, που πήραν από εκείνον το καλύτερο μέσα στο γήπεδο και τον «ανάγκασαν» και να δίνει τον καλύτερο του εαυτό μέσα στο γήπεδο και να μην δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

Τώρα το ότι είχε πρόβλημα με τον Μπάντοβιτς, δεν λέει και πάρα πολλά. Ακόμα κι αν μείνει ο Μπάντοβιτς στον πάγκο και για τη νέα σεζόν, νομίζω πως θα βρει τον τρόπο να πειθαρχήσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του. Δεν είναι και … ιατρική.

Υ.Γ. Για την πιθανή παραμονή του Μπάντοβιτς θα τα πούμε αργότερα. Εάν και εφόσον καταλήξουν τελικά σε αυτή τη λύση οι «ερυθρόλευκοι»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x