Final Four 2010

Αποθέωση από τα ισπανικά Μέσα!

Με πανηγυρικό τόνο αντιμετωπίστηκε, όπως είναι λογικό, η επιτυχία της Μπαρτσελόνα από τα ισπανικά Μέσα. Οι ιστοσελίδες των μεγαλύτερων εφημερίδων -αθλητικών και μη- υμνούν την εξαιρετική εμφάνιση των «μπλαουγκράνα» απέναντι στον Ολυμπιακό, στέκονται στον… διπλασιασμό των πρωταθλημάτων Ευρώπης που πέτυχαν και αποθεώνουν τον… πρωτομάστορα Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Με πανηγυρικό τόνο αντιμετωπίστηκε, όπως είναι λογικό, η επιτυχία της Μπαρτσελόνα από τα ισπανικά Μέσα.

Οι ιστοσελίδες των μεγαλύτερων εφημερίδων -αθλητικών και μη- υμνούν την εξαιρετική εμφάνιση των «μπλαουγκράνα» απέναντι στον Ολυμπιακό, στέκονται στον… διπλασιασμό των πρωταθλημάτων Ευρώπης που πέτυχαν και αποθεώνουν τον… πρωτομάστορα Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Δείτε τους τίτλους:

Marca: «Βασίλισσα της Ευρώπης. Δια χειρός ενός τεράστιου Ναβάρο, η Μπαρτσελόνα νίκησε τον Ολυμπιακό στον τελικό της Ευρωλίγκας και κατέκτησε το δεύτερο “στέμμα” της μετά από αυτό του 2003»

AS: «Πρωταθλήτρια στο Παρίσι η Μπάρτσα. Οι Καταλανοί κατέκτησαν το δεύτερο πρωτάθλημα Ευρώπης της ιστορίας τους και έβαλαν τέλος στην κατάρα του Παρισιού, όπου είχαν χάσει δύο τελικούς του Final Four»

El Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Οι μπλαουγκράνα κατέκτησαν το τρόπαιο στο Παρίσι, αφού έδωσαν μια εξαιρετική παράσταση απέναντι στον Ολυμπιακό. Έλαμψε ο Ναβάρο, που αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης»

El Pais: «Η Μπαρτσελόνα κέρδισε το δεύτερο πρωτάθλημα Ευρώπης στο Παρίσι. Οι Καταλανοί επικράτησαν με το εμφατικό 86-68 του Ολυμπιακού και επανέλαβαν τον θρίαμβο του 2003 απέναντι στην Μπενετόν Τρεβίζο»

El Mundo: «Έκαψε το Παρίσι. Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το δεύτερο τίτλο της στην Ευρωλίγκα επικρατώντας 86-68 του Ολυμπιακού. Πρώτος Ισπανός MVP στη διοργάνωση ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο και ο Τσάμπι Πασκουάλ πρώτος Ισπανός προπονητής που κατακτά τον τίτλο μετά το 1980 και τον Λόλο Σάινθ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x