Final Four 2010

Κοιτάζει μπροστά…

Απογοήτευση επικρατεί στον Ολυμπιακό, όχι μόνο για την ήττα () από την Μπαρτσελόνα αλλά και για την εμφάνιση της ομάδας στον τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας. Πλέον, στόχος της ομάδας του Παναγιώτη Γιαννάκη είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι παίκτες θα ξεκουραστούν για λίγο, επειδή το Σαββατοκύριακο αρχίζει η ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ.

Απογοήτευση επικρατεί στον Ολυμπιακό, όχι μόνο για την ήττα (86-68) από την Μπαρτσελόνα αλλά και για την εμφάνιση της ομάδας στον τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας. Οι Πειραιώτες θεωρούν ότι δεν έδωσαν αυτό που θα μπορούσαν να δώσουν, πέρα από το πρώτο πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.

Γράφει από το Παρίσι ο Χρήστος Ρομπόλης

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες ήταν εκνευρισμένοι και υπήρχαν κάποιες στιγμές έντασης μεταξύ τους, χωρίς αυτό να έχει κάποιες προεκτάσεις, καθώς αποδίδεται στα τεντωμένα νεύρα για την άσχημη εξέλιξη του αγώνα. Από την πλευρά τους, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ήταν ιδιαίτερα πικραμένοι για την ήττα της ομάδας τους στον τελικό της διοργάνωσης, κάτι που ήταν εμφανές στα πρόσωπά τους.

Οι Πειραιώτες αναγνώρισαν την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα και αντιλαμβάνονται ότι είναι μία ομάδα που χτίζεται εδώ και πολλά χρόνια. Στον Ολυμπιακό κρίνουν θετικό τον απολογισμό της φετινής Ευρωλίγκας, επειδή η ομάδα πέρυσι είχε βγει τέταρτη και θεωρούν ότι αν συνεχίσουν να δουλεύουν περισσότερο, του χρόνου θα μπορέσουν να διεκδικήσουν με μεγαλύτερες αξιώσεις το δεύτερο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο.

Η αποστολή αναχωρεί στις 13:00 (ώρα Ελλάδας) από τη Γαλλία και κατά τις 16:00-16:30 θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Πλέον, στόχος της ομάδας του Παναγιώτη Γιαννάκη είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι παίκτες θα ξεκουραστούν για λίγο, επειδή το Σαββατοκύριακο αρχίζει η ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ. Την Κυριακή (στις 18:00, ΣΚΑΪ) οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το Μαρούσι και θέλουν να αφήσουν πίσω τον χαμένο τελικό με την Μπαρτσελόνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν ότι αν κατακτήσουν και το πρωτάθλημα, θα είναι απόλυτα επιτυχημένη η χρονιά και επικεντρώνουν εκεί όλες τους τις δυνάμεις. Αντίθετα, αν χαθεί ο τίτλος της Α1, η κατάκτηση του Κυπέλλου μάλλον δεν θα είναι αρκετή για κανέναν.

Η ομάδα είναι ικανοποιημένη από τη στήριξη του κόσμου, ο οποίος χειροκρότησε στο τέλος για την προσπάθεια που έκανε κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ωστόσο, υπήρξαν μικρές ομάδες οπαδών που αποδοκίμασαν τον Γιαννάκη και ορισμένους παίκτες, θεωρώντας ότι δεν απόδωσαν όσα μπορούσαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x