Final Four 2010

«Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά»

Η απογοήτευση του κόσμου του Ολυμπιακού από την απώλεια του ευρωπαϊκού τροπαίου στον τελικό με την Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι φίλαθλοι της ομάδας δεν αναγνώρισαν τη φετινή προσπάθεια των παικτών. Όπως και το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο, έτσι και στο αεροδρόμιο, την ώρα που έφτανε η αποστολή των "ερυθρολεύκων" γνώρισε την αποθέωση, με αίτημα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η απογοήτευση του κόσμου του Ολυμπιακού από την απώλεια του Ευρωπαϊκού τροπαίου στον τελικό με την Μπαρτσελόνα ήταν και είναι μεγάλη. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι φίλαθλοι της ομάδας δεν αναγνώρισαν τη φετινή προσπάθεια των παικτών.

Όπως και το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο έτσι και στο αεροδρόμιο την ώρα που η αποστολή των "ερυθρόλευκών" έγινε αντιληπτή από τον κόσμο έγινε δεκτή με αποθέωση και παρότρυνση για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γράφουν από το Παρίσι: Νίκος Ζέρβας, Χρήστος Ρομπόλης, Αντώνης Κατσίκης

«Θρύλε γερά πρωτάθλημα ξανά» ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε από τον κόσμο προς του παίκτες του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο «Σαρλ Ντε γκολ». «Παιδία δεν πειράζει, ήταν καλύτεροι από εμάς» έλεγαν οι φίλαθλοι.

Τα λόγια του κόσμου είναι σαφώς μία αναγνώριση για τους παίκτες που ξέρουν ότι μπορεί η ευκαιρία για κατάκτηση της Ευρωλίγκας χάθηκε αλλά μπροστά τους έχουν μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες θα ξεκουραστούν για λίγο, επειδή το σαββατοκύριακο αρχίζει η ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ. Την Κυριακή (στις 18:00, ΣΚΑΪ) οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το Μαρούσι και χρειάζονται τρεις νίκες για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν ότι αν κατακτήσουν και το πρωτάθλημα θα είναι απόλυτα επιτυχημένη η χρονιά και επικεντρώνουν εκεί όλες τους τις δυνάμεις. Αντιθέτως, αν χαθεί ο τίτλος της Α1, η κατάκτηση του Κυπέλλου μάλλον δεν θα είναι αρκετή για κανέναν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x